cvbe Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Też widziałem jak coś. Jak @Alonzo odejdziesz to się obrażam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 gdybym przegrał z cm w pierwszej rundzie też bym się załamał, ale k**** bez przesady, wiadomo było od początku, że ta seria będzie na noże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 2 godziny temu, january napisał: Nie będzie się liczył. Chyba, że dojdzie do "idealnego" remisu - wtedy mieliśmy prosić o decyzję zaufaną osobę spoza gry, więc obecnie wybór byłby oczywisty (ktoś spoza gry się zainteresował i czytał). Idealny remis to taki również w małych punktach??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Będą o północy wyniki? Czy samemu sobie liczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 7 godzin temu, Tecu napisał: Po prostu dziękuję uprzejmie za głos. Coś w tym złego? Zawsze możesz zmienić, może o tym nie wiesz Uwazam wlasnie przeciwnie, ze to bardzo mile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 CM jesteś mistrzem, tak puntkowaleś Tecu i argumentowałeś czemu głosujesz na Raptors po czym jak ja zagłosowałem na Magic @Alonzo w Waszej serii to poczekałeś na głosy Tecu i parę minut po tym zmieniłeś swój głos na niego. Idealny przykład do czego prowadzi jawne głosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Przyznam, że jak zobaczyłem zmianę głosu człowieka morza to teraz swędzi mnie ręka, by zmienić na Magic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 2 minuty temu, LONGER01 napisał: CM jesteś mistrzem, tak puntkowaleś Tecu i argumentowałeś czemu głosujesz na Raptors po czym jak ja zagłosowałem na Magic @Alonzo w Waszej serii to poczekałeś na głosy Tecu i parę minut po tym zmieniłeś swój głos na niego. Idealny przykład do czego prowadzi jawne głosowanie O ja pi****le, ale żenada:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Jawne głosowanie to porażka, w idealnym świecie to nie powinno być problemem, ale tutaj jednak zbyt wiele osób podchodzi do gry zbyt emocjonalnie i duże znacznie przy głosowaniu ma to jak wcześniej głosowała dana osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 3 minuty temu, LONGER01 napisał: CM jesteś mistrzem, tak puntkowaleś Tecu i argumentowałeś czemu głosujesz na Raptors po czym jak ja zagłosowałem na Magic @Alonzo w Waszej serii to poczekałeś na głosy Tecu i parę minut po tym zmieniłeś swój głos na niego. Idealny przykład do czego prowadzi jawne głosowanie Te serie pokazały czemu miały służyć tajne głosowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 3 minuty temu, LONGER01 napisał: CM jesteś mistrzem, tak puntkowaleś Tecu i argumentowałeś czemu głosujesz na Raptors po czym jak ja zagłosowałem na Magic @Alonzo w Waszej serii to poczekałeś na głosy Tecu i parę minut po tym zmieniłeś swój głos na niego. Idealny przykład do czego prowadzi jawne głosowanie Uczciwie piszę, że nie miałem z tym nic wspólnego. Mam nadzieję, że tak nie myślisz. Zawsze byłem za tajnym głosowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Teraz, Tecu napisał: Uczciwie piszę, że nie miałem z tym nic wspólnego. Mam nadzieję, że tak nie myślisz. Zawsze byłem za tajnym głosowaniem. Nikt Cię absolutnie o nic nie podejrzewa przecież:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Człowiek Morza zebra o głosy a potem bawi się w gierki? Nowe, nie znałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 I pomyśleć, że January zmienił tylko dlatego, by nie powtórzył mu się scenariusz z Ibaką i móc "korygować" na bieżąco... Dziś ta zmiana wygląda fatalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 brak możliwości edycji chyba załatwiłby sprawę? no, ale najlepiej wrócić do tajnego, choć z drugiej strony nie wiem czy nie zrobi się z tego kolejny cyrk, nie zapytam czy Wam nie wstyd, bo jak ktoś robi coś takiego z premedytacją, to raczej nie zna tego słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Teraz, january napisał: O matko... No, ale to nie jest wina systemu, tylko człowieka(morza), gruba ta zmiana głosu. Problemem jest głosowanie niektórych osób na podstawie sympatii a nie poziomu drużyny:) cm się zdenerwował na Toronto więc zmienił głos, nic nowego:) właśnie dlatego nie chce mi się już w to grać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Teraz, fluber napisał: roblemem jest głosowanie niektórych osób na podstawie sympatii a nie poziomu drużyny bez przesady, jak to udowodnisz w seriach Magic i Knicks, bo w innych sympatia nie ma nic do rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 8 minut temu, SlaKB napisał: Jawne głosowanie to porażka, w idealnym świecie to nie powinno być problemem, ale tutaj jednak zbyt wiele osób podchodzi do gry zbyt emocjonalnie i duże znacznie przy głosowaniu ma to jak wcześniej głosowała dana osoba Ogolnie gry oparte na glosowaniu to.zenadka. Wystarczy zobaczyć gdzie w naszym atf zaszla druzyna z big3 giannis - lilard - tucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 14 minut temu, LONGER01 napisał: CM jesteś mistrzem, tak puntkowaleś Tecu i argumentowałeś czemu głosujesz na Raptors po czym jak ja zagłosowałem na Magic @Alonzo w Waszej serii to poczekałeś na głosy Tecu i parę minut po tym zmieniłeś swój głos na niego. Idealny przykład do czego prowadzi jawne głosowanie nie mam zamiaru sie tlumaczyc. nie mam sobie absolutnie nic do zarzucenia w kwestii obiektywnosci glosow. mozecie sobie myslec co chcecie. czekalem do konca by nie byc oskarzonym o stronniczosc wlasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Teraz, january napisał: I tak jest lepiej niż przy tajnym głosowaniu. Nie widzę złotego środka, jak jest błąd ludzki to się go finalnie nie da wyeliminować. Ja tam lubię grać dzięki temu na poziomie hard Dlaczego niby jest lepiej niż przy tajnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi