ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 7 minut temu, polishllama69 napisał: masz graczy, których uwielbiam Tobie nie sprzedam. A co robisz z fotkami w nocy po godzinach nie mając szafki nocnej nie powinno mnie interesować. Wystarczy mi wiedza ze masz plakat z Bravo 1:1 Wigginsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 nie mam z bravo, tylko mam robiony na zamówienie poster formatu A0 oprawiony w ramkę z Wigginsem rzucającym GW przeciw Oklahomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Aż się zdziwiłem ze nie dopisałeś ze jak Wiggins rzucił tego GW to Minny przegrała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 mentalnie byli przegranymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 21 minut temu, ignazz napisał: historia wymian pokazuje ze handlując ze spurs nue można przegrać. Nawet mam akurat 3 gwiazdy na sprzedaż nawet bym się skusił, ale straszyłeś mnie, że nie ma opcji na wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Ten z tyłu to Jasiek z zawinietym w dywan Dedmonem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) A ja przywołuje do porządku @ignazz i @cvbe w sprawie wiadomego picku. Ktoś tu najdelikatniej ujmując mnie wyjebał Edytowane 24 Stycznia 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: A ja przywołuje do porządku @ignazz i @cvbe w sprawie wiadomego picku. Ktoś tu najdelikatniej ujmując wyjebał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Teraz, cvbe napisał: ? Buddy Hield... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Nie no ja rozumiem o co chodzi, ale co to za post? Pick jest u Ignazza, który nim bez skrępowania (słusznie zresztą) od dawna handluje, a tylko kwestia przerzucenia go w arkuszu. Czemu najbardziej zależy na tym Pelikanom? Zwłaszcza po kilkukrotnym zapewnieniu w PMkach, że wszyscy pamiętają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 3 godziny temu, cvbe napisał: Nie no ja rozumiem o co chodzi, ale co to za post? Pick jest u Ignazza, który nim bez skrępowania (słusznie zresztą) od dawna handluje, a tylko kwestia przerzucenia go w arkuszu. Czemu najbardziej zależy na tym Pelikanom? Zwłaszcza po kilkukrotnym zapewnieniu w PMkach, że wszyscy pamiętają ja tam mocnego 2nd roundera dałem na wyrównanie, który jak widać nie był potrzebny. Także to sprawa honorowa dla mnie, bo coś mnie zwodzicie. Przecież możecie zrobić wymianę jednego picku na drugi i zakończyć temat już w poprzednim okienku. Relacje na linii Pels-Cavs mocno osłabły. O Ignazzie nie mówię, bo to ogólnie jest blisko półki Qcina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Relacje na linii Pels-Cavs mocno osłabły. O Ignazzie nie mówię, bo to ogólnie jest blisko półki Qcina to brzmi jak oplucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 10 minut temu, MarcusCamby napisał: Relacje na linii Pels-Cavs mocno osłabły. O Ignazzie nie mówię, bo to ogólnie jest blisko półki Qcina Pff, dostałeś drugie życie dla Pels i je odtrąciłes winić możesz tylko siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Pff, dostałeś drugie życie dla Pels i je odtrąciłes winić możesz tylko siebie Idź człowieku, bo grabiami pogonię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Idź człowieku, bo grabiami pogonię! Historia oceni kto miał racje, z dotychczasowych Twoich wyborów wnioskuje ze jednak ja, aczkolwiek z całego serca życzę Ci żebym się pomylił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 8 minut temu, Qcin_69 napisał: Historia oceni kto miał racje, z dotychczasowych Twoich wyborów wnioskuje ze jednak ja, aczkolwiek z całego serca życzę Ci żebym się pomylił no wolał wziąć kasztanów zamiast goberta z dodatkami. za bridgesa tez dostalby ode mnie wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 7 minut temu, człowiek...morza napisał: no wolał wziąć kasztanów zamiast goberta z dodatkami. za bridgesa tez dostalby ode mnie wiecej Przy każdej propozycji wymiany proponujesz mi tego leszcza Juancho i jeszcze śmiesz go nazywać assetem. Ja bym go za darmo nie wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Marcus z RiGCzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Wow, jeden z moich graczy właśnie poleciał w trade'dzie E: w RL ofc Edytowane 24 Stycznia 2020 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 @Lucas wyczyść skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi