Gość Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 jedno co to brak extension, zawsze do przodu względem rl ja mam Powella chyba w 4 ligach roto, w tym w jednej gdzie mam -14 meczów na pozycji C, bo mi się 3 pozostałych wysypało a nikt nie chciał mi po normalnej cenie oddać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Jasiek ty chyba tracisz kontakt z rzeczywistością. Strasznie Ciebie dotknęło proste dopisanie przeze mnie uwaga uwaga słowa „beGM” ( o ile kojarzę to nazwa gry a nie obraza czy przekleństwo ) ale twoja wycieczka osobista ze „się nie znam / meczów nie oglądam / czytam i wklejam tylko b-b „ to już jest ok. napinasz się tam gdzie nie trzeba. a po wykładzie panie Profesorze jeszcze w sumie robisz obraźliwy odnośnik do innego GM. resume: jest w naszej grze wielu skromnych chłopaków ogarniających grę niejako z drugiego rzędu nie wchodząc w kłótnie lub pojawiający się tylko gdy trzeba / są zmieniający się Radni oraz Eld ktory na dziś próbuje poprawić mechanikę gry najbardziej / jest osobowość skutecznego handlarza w postaci mrQ/ jest nasz orator czystej próby Fluber /w moim przypadku jest wiara w graczy których się nie lubi lub poprzez wrzucenie cyklicznego komunikatu typu Bertans bawi się świetnie ( jak gra dobrze oczyeisvie) bawię się ta gra i jest twoja Osoba która ma już za sobą dosyć kontrowersyjne zabawy z kalendarzem / tworzeniem tierow co rok z innym kryterium przypadkowo służącym interesom lakers ale przede wszystkim uważasz się za najlepszego speca od NCAA - w ocenie danej osoby ważne jest nie jak siebie widzisz tylko jak Ciebie odbierają inni. co lepsze wielu tu GM obiecałeś zniknięcie na jakiś czas po czym chyba robisz eskalację konfliktów przez taki pouczający ton. moze się mylę ale moim zdaniem mój dopisek „beGM” żartobliwy bo tyczy się młodego gracza którego „przypadkiem” masz ale który zagrał świetne 32 minuty 2 ostatnich spotkań to inny kaliber niż twoja krytyka mojej osoby personalnie. Pal licho ze tak napisałeś. Dziwie się ze teraz nie widzisz tej drobnej różnicy w zachowaniu dalej będąc egocentrykiem. W sumie nie pamietam kiedy zmieniłeś zdanie gdy ktoś Ciebie przekonywał ze jest inaczej. Może być to niepokojące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 (edytowane) Longer, to już czas Edytowane 24 Września 2020 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 @LONGER01 Valanciunas wciąż dostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 I Jordan, i Jordan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 @LONGER01 Dieng na ciebie czeka:) nawet cos małego mogę dopłacić, a obronca z niego bardzo dobry i rozciąga grę! Najlepsza opcja na rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Sępy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 @LONGER01 ja nakupowałem centrów jak coś, więc coś tam mogę odsprzedać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 (edytowane) 8 minut temu, Tecu napisał: Sępy Pff wszyscy chcą na nim zarobić, a ja mu nawet dam dorobić Edytowane 22 Stycznia 2020 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 I tak warto było sprowadzić Powella, pięknie grał gdy nie było Siakama. Praktycznie cały sezon gram w dziewicioosobowej rotacji więc jeśli nikt więcej się nie połamie na dłużej niż day to day to zmian nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 9 minut temu, LONGER01 napisał: I tak warto było sprowadzić Powella, pięknie grał gdy nie było Siakama. Praktycznie cały sezon gram w dziewicioosobowej rotacji więc jeśli nikt więcej się nie połamie na dłużej niż day to day to zmian nie będzie Powrót Jonasa do domu, jednego z ulubieńców publiczności z Toronto, mógłby podbić słabe notowania twojego klubu pod względem kultury organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 19 minut temu, january napisał: Longer ma już 2 graczy mogących grać tylko jako C, tu bardziej PF/C by się przydał. Kanadyjski dla udobruchania fanów na przykład I pewnie za Favorsa jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Taka mała informacja dla tankerów którzy szukają oszczędności. Możecie śmiało zwalniać graczy, Raptors będą mieli do wydania 2 x 5mln z DPE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 O to Mahinmi chętnie przeniesie się do pięknej Kanady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 17 minut temu, kolader napisał: O to Mahinmi chętnie przeniesie się do pięknej Kanady Longer pisał o graczach a nie kasztanach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 3 godziny temu, LONGER01 napisał: Taka mała informacja dla tankerów którzy szukają oszczędności. Możecie śmiało zwalniać graczy, Raptors będą mieli do wydania 2 x 5mln z DPE Tutaj Warriors i @MMM2121 mają sporo do zyskania na Gasolu i jego zwolnieniu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 14 minut temu, january napisał: Gasol to w OKC już jest:) Większe problemy teraz w Knicks, jeszcze Plumlee im wyleciał... O proszę, przegapiłem. Spoko, Tyson Chandler nie spudłował jeszcze rzutu w 2 trymestrze, wielka forma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 12 minut temu, fluber napisał: O proszę, przegapiłem. Spoko, Tyson Chandler nie spudłował jeszcze rzutu w 2 trymestrze, wielka forma:) To będzie prawdziwa próba dla Dj Wilsona- w końcu dowiemy się ile naprawdę jest wart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: To będzie prawdziwa próba dla Dj Wilsona- w końcu dowiemy się ile naprawdę jest wart Ale między nim a Chandlerem jest przepaść. Tyson Chandler 100% FG, DJ Wilson 17% FG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 @Shevcu deal po Goberta był Twoim najlepszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi