Gość Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 widziałem mecz z Memphis i miałem dylemat co gorsze, Monk lub obrona duetu Collins - Jabari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Monk daje sie mijac, zeby nabijac bloki czekajacym z pomocy (Thybulle) lub pod koszem (JJJ/Al), zloty czlowiek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Ala i Jarena jeszcze nie ruszyłem a ta zbiórka bardzo mi się nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) Harris dobrze zbiera jak na gracza z SF , a JJJ dzis double-double Ty to tam lepiej atakuj Wigginsów i Collinsów tej ligi jak chcesz Playoffs zrobić Edytowane 17 Października 2019 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 zlecą jego zbióreczki do poziomu DET albo niżej a Jaren widać, że coś z JV działa, ale ciągle siły brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Zresztą impakt zbiórek ktoś w temacie Detroit przy Drummondzie ładnie wyjaśniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 ja też, liczba fejkowych kont Jaśka wgniata w ziemię ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Przecież Russell był lepszym graczem w poprzednim sezonie, więc nic dziwnego, że głosy ~50/50, ciężko powiedzieć jak dobry będzie Young już w drugim sezonie, zwłaszcza na jego starcie. Ogólnie dla podjarki Atlantą może dobrze zrobi ich słaba gra w preseason: nie twierdzę, że to będzie mieć jakieś znaczenie, ale grali do tej pory źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Dla mnie to jest o tyle 50/50, bo nie jestem przekonany jakby ci dwaj wyglądali gdyby ich zamienić miejscami, Trae pod Atkinsonem mógłby wyglądać znacznie lepiej i to od startu rs, tak by się przynajmniej mogło wydawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 @kucio mi napisał cytuje: "Nie mam pojemności" i tyle go widziano. Więc albo najebany, albo T9 dziwnie mu pisze słowo 'pomysłu'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 chyba chodziło mu o brak miejsca w rosterze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 23 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: chyba chodziło mu o brak miejsca w rosterze ;] To tym bardziej dziwne, bo miejsce ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 ja mam czas dzisiaj do 17 aby wybrać jakiegoś 2-waya ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 16 godzin temu, BMF napisał: Przecież Russell był lepszym graczem w poprzednim sezonie, więc nic dziwnego, że głosy ~50/50, ciężko powiedzieć jak dobry będzie Young już w drugim sezonie, zwłaszcza na jego starcie. Ogólnie dla podjarki Atlantą może dobrze zrobi ich słaba gra w preseason: nie twierdzę, że to będzie mieć jakieś znaczenie, ale grali do tej pory źle. Pierce bardzo dużo sprawdza ustawień, w zasadzie jedyny pewny punkt to póki co Bembry, bo Reddish zaczął być Reddishem, Collins i Jabari to nie wiem jak można było wpaść na coś tak głupiego mają jeszcze Trae przed nimi, póki co obrona pod koszem to jawny żart i nawet solidny Len zaliczył spory zjazd, bo nie da się ukryć jego niemobilności ... a co samego Russella to close spot i pamięć ogółu rozpoczyna sprawdzanie od zrobionego ASG (niesłusznie) a tam Trae nie uczestniczył i jednak nagonki na początku sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Pomyśleć, że ja za przepłaconego Lou Williamsa dostałem nawet chwalonych Devonte Grahama, Bembry'ego, dwa picki i prawie 3M cash. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Devonte wygląda świetnie póki co, trochę mały się wydaje, ale bardzo ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Tylko Duncan Robinson i Jevon Carter. Kolejni wyciągnięci przez Knicks z czeluści ligi za frajer a których to czeka świetlana przyszłość dobrych rolesow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Robinson póki co będzie w silnej rotacji, może nawet starterem na SF, good move m8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) 5 minut temu, polishllama69 napisał: Robinson póki co będzie w silnej rotacji, może nawet starterem na SF, good move m8 Carter z kolei patrząc na pre-season wydaje sie faworytem do back-upu Rubio. nowy beverley. Edytowane 18 Października 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Teraz, człowiek...morza napisał: Carter z kolei patrząc na pre-season wydaje sie faworytem do back-upu Rubio. nowy beverley. aż tak daleko to bym się nie posuwał, ale wygląda naprawdę bardzo dobrze, jemu posłużyłoby przesunięcie Mikala przed Oubre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi