człowiek...morza Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Camby jak ty tam tego cygana z Ciechocinka kiedys okresliles fajnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) 13 minut temu, BMF napisał: Czas na index BMFa w przypadku Wolves. Od zakończenia sezonu 17/18: Wolves in: McGruder, Millsap, Okafor, O'Bryant, Simmons, Tatum, Plumlee, Acy, Howard, Carter-Williams, Noah, Johnson, Smith, Williams, Clarkson, Richardson, Taylor, Jackson, Leonard, Ross, Zeller, Melton, Motley, Hammons, Leuer, Hart, Parsons, prawa do Bradleya, prawa do Ugboaja, McLemore, Zeller, Leuer, Thomas, Dragic, Anigbogu, Babbit, Young, Lillard, Winslow, Porter, Bell, Sefolosha, Barea, prawa do Printezis, Ferrell, Felton, Nwaba, Jones, Mejri, Drummond Wolves out: Caldwell-Pope, Udoh, Plumlee, Millsap, Kidd-Gilchrist, Towns, Howard, Acy, Simmons, Rubio, Jerebko, Smith, Noah, Ross, Williams, Johnson, Taylor, Richardson, Hart, McGruder, Satoransky, Thomas, Afflalo, Jack, Clarkson, Bynum, Grant, Casspi, Parsons, Dragic, Anigbogu, Leonard, Bradley, Babbitt, Motley, Sefolosha, Barea, Nwaba, Noel, Jones, Ferrell 34 wymiany + nieogłoszony Harris Komentarz: XD Połowy z nich nawet nie odnotowałem ze u mnie byli ale tak, się handlowało nie ukrywam // k****, tak myślałem ze tego Rosaa miałem u siebie, niepotrzebnie go oddawałem za kilka baksów Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 58 minut temu, człowiek...morza napisał: Camby jak ty tam tego cygana z Ciechocinka kiedys okresliles fajnie? Handlarz z tureckiego bazaru sprzedający towar lipnej jakości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Handlarz z tureckiego bazaru sprzedający towar lipnej jakości? cos podobnego ale innego mniejsza z tym. wiadomo ze qcin to cygan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 8 minut temu, człowiek...morza napisał: cos podobnego ale innego mniejsza z tym. wiadomo ze qcin to cygan ja popłakałem się ze śmiechu przy określeniu straganiarz mnie to ujęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 9 minut temu, człowiek...morza napisał: cos podobnego ale innego mniejsza z tym. wiadomo ze qcin to cygan Ssij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Godzinę temu, BMF napisał: Czas na index BMFa w przypadku Wolves. Od zakończenia sezonu 17/18: Wolves in: McGruder, Millsap, Okafor, O'Bryant, Simmons, Tatum, Plumlee, Acy, Howard, Carter-Williams, Noah, Johnson, Smith, Williams, Clarkson, Richardson, Taylor, Jackson, Leonard, Ross, Zeller, Melton, Motley, Hammons, Leuer, Hart, Parsons, prawa do Bradleya, prawa do Ugboaja, McLemore, Zeller, Leuer, Thomas, Dragic, Anigbogu, Babbit, Young, Lillard, Winslow, Porter, Bell, Sefolosha, Barea, prawa do Printezis, Ferrell, Felton, Nwaba, Jones, Mejri, Drummond Wolves out: Caldwell-Pope, Udoh, Plumlee, Millsap, Kidd-Gilchrist, Towns, Howard, Acy, Simmons, Rubio, Jerebko, Smith, Noah, Ross, Williams, Johnson, Taylor, Richardson, Hart, McGruder, Satoransky, Thomas, Afflalo, Jack, Clarkson, Bynum, Grant, Casspi, Parsons, Dragic, Anigbogu, Leonard, Bradley, Babbitt, Motley, Sefolosha, Barea, Nwaba, Noel, Jones, Ferrell 34 wymiany + nieogłoszony Harris Komentarz: XD jeszcze Melton i Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 3 minuty temu, polishllama69 napisał: jeszcze Melton i Thomas I Chasson Randle, i kilku innych gości pewnie - wymiany Qcina to studnia bez dna, więc powyższe dane są tylko szacunkowe, tak naprawdę nikt nie wie, ile tego dokładnie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 3 minuty temu, BMF napisał: I Chasson Randle, i kilku innych gości pewnie - wymiany Qcina to studnia bez dna, więc powyższe dane są tylko szacunkowe, tak naprawdę nikt nie wie, ile tego dokładnie było. Pewnie sam Qcin nie wie, ale Camby powinien docenić budowanie contendera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Lucas napisał: Pewnie sam Qcin nie wie, ale Camby powinien docenić budowanie contendera Nie docenia, bo Qcin mógł to zrobić bez hard tanku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Nie docenia, bo Qcin mógł to zrobić bez hard tanku. Zdradź jak mogłem to zrobić z piątka Rubio-KCP-Bazemore-Ibaka-Towns i bez pickow a zwalniam Lillarda na 4 turę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 No ja jak sobie przejrzałem te wymiany to jestem pod wrażeniem. I efektu, i skali. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 4 minuty temu, BMF napisał: No ja jak sobie przejrzałem te wymiany to jestem pod wrażeniem. I efektu, i skali. :] Starczyłoby żebym miał swoje picki i by całkowicie inaczej to wyglądało - nie miałem , wiec musiałem kombinować , nie widzę tutaj kontrowersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 @eMeS żyjesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 19 minut temu, ozzy110 napisał: @eMeS żyjesz? Obiecał, że oddzwoni. Nic się nie martw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Też się martwię o @eMeS Oby nie było powtórki z Cris155 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Też się martwię o @eMeS Oby nie było powtórki z Cris155 A co z Chrisem było nie halo? On w Grejt Britain siedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 16 minut temu, Eld napisał: A co z Chrisem było nie halo? On w Grejt Britain siedział. Napisał na sylwestra normalnego posta i chyba od tamtego czasu ani razu nie pojawił się na forum. Po pół roku mimo mojego pełnego wsparcia został wyrzucony Pożegnalny sylwester. Mam nadzieję, że tylko z forum i BeGM jako postanowienie noworoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Cris przegrał ze mną zakład czwarty raz z rzędu i chyba miał dość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 6 godzin temu, Lucas napisał: Darius Miller z ACLem, auć U nas chyba fa w kolejnej rundzie, więc żeby się ktoś nie naciął Ale żeś sobie znalazł odpowiedni temat aby to napisać. Pytania do radnych . I z tego co widzę to nie ACL a jeszcze gorzej - achilles. Szkoda gościa. Ratował mi dupę w beGM Celtics w zeszłym sezonie. Spoko trójka i kurde on jest jeszcze stosunkowo młody! Spokojnie by u nas dostał minimum z PO. To chyba koniec jego przygody z NBA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi