SlaKB Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 A wlasnie, kiedy będę mógł dac extension Giannisowi? W przyszlym roku dopiero? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Ciarki mnie przeszły jak zobaczyłem ile @Tecu ma w salary na 2020/21. 100M tylko na trójkę Embiid/Simmons/Klay. Nawet przy salary 120M i tax 144M to gruba cyfra, szczególnie że już w tym roku będą w Philly płacić podatek. @Qcin_69 też po bandzie. 140M. Chyba, że Drummond u nas opcji nie podejmie. W RL zapowiada, że nie podejmie i twierdzi jeszcze, że będzie jedynym zawodnikiem który przyszłego lata zarobi duże pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 18 minut temu, Eld napisał: Ciarki mnie przeszły jak zobaczyłem ile @Tecu ma w salary na 2020/21. 100M tylko na trójkę Embiid/Simmons/Klay. Nawet przy salary 120M i tax 144M to gruba cyfra, szczególnie że już w tym roku będą w Philly płacić podatek. @Qcin_69 też po bandzie. 140M. Chyba, że Drummond u nas opcji nie podejmie. W RL zapowiada, że nie podejmie i twierdzi jeszcze, że będzie jedynym zawodnikiem który przyszłego lata zarobi duże pieniądze. Co po bandzie ? Przecież ja nawet w podatek nie wchodzę w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Co po bandzie ? Przecież ja nawet w podatek nie wchodzę w tym roku A ja piszę o przyszłym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 15 minut temu, Eld napisał: A ja piszę o przyszłym. W przyszłym tez nie będę nie wiem jak to policzyłeś ale coś pomyliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 12 minut temu, Qcin_69 napisał: W przyszłym tez nie będę nie wiem jak to policzyłeś ale coś pomyliłeś czyli tatum odchodzi za jakiegos młodego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 5 minut temu, człowiek...morza napisał: czyli tatum odchodzi za jakiegos młodego. Przecież Tatum za rok ma ostatni rok rookie kontraktu, na co siejesz zamęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 26 minut temu, Qcin_69 napisał: W przyszłym tez nie będę nie wiem jak to policzyłeś ale coś pomyliłeś Nie ja liczyłem a arkusz a tam na 2020/21 masz 140M. Masz inaczej salary liczone że to jeszcze nie jest tax? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Eld napisał: Nie ja liczyłem a arkusz a tam na 2020/21 masz 140M. Masz inaczej salary liczone że to jeszcze nie jest tax? Jeśli mamy tak sobie wszystko wyliczać, to wg prognoz tax w przyszłym roku będzie od 142 mln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Eld napisał: Nie ja liczyłem a arkusz a tam na 2020/21 masz 140M. Masz inaczej salary liczone że to jeszcze nie jest tax? Odejmij Meltona Bella i Rabba spokojnie, może Minnesota nie ogarnia imion graczy ale finanse są prowadzone wzorowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Odejmij Meltona Bella i Rabba spokojnie, może Minnesota nie ogarnia imion graczy ale finanse są prowadzone wzorowo Jak przystało na organizację handlową, a nie sportową. a nie, czekaj...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Teraz, fluber napisał: Jak przystało na organizację handlową, a nie sportową. a nie, czekaj...:) -.- nie żebym się czepiał , ale coś mi podpowiada , ze za swoich rządów w CAVS i Hornets zrobiłeś więcej wymian niż ja w tym samym okresie czasu wiem, ze przypiekajcie mi łatkę , ale to był tylko 1 jedyny rok przebudowy, teraz już tylko kosmetyka i czekanie aż ludzie zrozumieją ze sufit Bookera jest w tym samym miejscu co Hardena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 5 minut temu, Qcin_69 napisał: teraz już tylko kosmetyka i czekanie aż ludzie zrozumieją ze sufit Bookera jest w tym samym miejscu co Hardena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: -.- nie żebym się czepiał , ale coś mi podpowiada , ze za swoich rządów w CAVS i Hornets zrobiłeś więcej wymian niż ja w tym samym okresie czasu Nie chce mi się liczyć dokładnie co i kiedy dokładnie wymieniłem, ale jak klikam ctrl+f w temacie z wymianami i wpisuję "timberwolves", "cavaliers" i "hornets" to nazwa timberwolves wyskakuje częściej niż cavs i hornets łącznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 54 minuty temu, Qcin_69 napisał: Odejmij Meltona Bella i Rabba spokojnie, może Minnesota nie ogarnia imion graczy ale finanse są prowadzone wzorowo Za to trzeba dodać innych przynajmniej za minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 16 minut temu, Eld napisał: Za to trzeba dodać innych przynajmniej za minimum. nie ma mowy o podatku ale oczywiście jak się otworzy okienko na mistrzostwo to nie będzie dusigroctwa jak w Knicks czy Lakers - Minnesota na 1 miejscu zawsze ma wynik sportowy 59 minut temu, fluber napisał: Nie chce mi się liczyć dokładnie co i kiedy dokładnie wymieniłem, ale jak klikam ctrl+f w temacie z wymianami i wpisuję "timberwolves", "cavaliers" i "hornets" to nazwa timberwolves wyskakuje częściej niż cavs i hornets łącznie:) Odejmij blockbuster z lutego gdzie Minnesota pojawia się pewnie z 8 razy i policz jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Odejmij Czyli mam odjac 8 wymian od liczby wymian ktore zrobiles i dopiero wtedy porownywac, dobrze rozumiem?:) Innymi slowy, musisz najpierw wypic pol litra zebysmy mogli z Toba pic jak rowny z rownym?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 3 minuty temu, fluber napisał: Innymi slowy, musisz najpierw wypic pol litra zebysmy mogli z Toba pic jak rowny z rownym?:) Potwiwrdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 6 minut temu, fluber napisał: Czyli mam odjac 8 wymian od liczby wymian ktore zrobiles i dopiero wtedy porownywac, dobrze rozumiem?:) Innymi slowy, musisz najpierw wypic pol litra zebysmy mogli z Toba pic jak rowny z rownym?:) Wymiana była jedna , nie Fluberuj tutaj to ja nie będę januarowal 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: Potwiwrdzam. zależy od dnia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Czas na index BMFa w przypadku Wolves. Od zakończenia sezonu 17/18: Wolves in: McGruder, Millsap, Okafor, O'Bryant, Simmons, Tatum, Plumlee, Acy, Howard, Carter-Williams, Noah, Johnson, Smith, Williams, Clarkson, Richardson, Taylor, Jackson, Leonard, Ross, Zeller, Melton, Motley, Hammons, Leuer, Hart, Parsons, prawa do Bradleya, prawa do Ugboaja, McLemore, Zeller, Leuer, Thomas, Dragic, Anigbogu, Babbit, Young, Lillard, Winslow, Porter, Bell, Sefolosha, Barea, prawa do Printezis, Ferrell, Felton, Nwaba, Jones, Mejri, Drummond Wolves out: Caldwell-Pope, Udoh, Plumlee, Millsap, Kidd-Gilchrist, Towns, Howard, Acy, Simmons, Rubio, Jerebko, Smith, Noah, Ross, Williams, Johnson, Taylor, Richardson, Hart, McGruder, Satoransky, Thomas, Afflalo, Jack, Clarkson, Bynum, Grant, Casspi, Parsons, Dragic, Anigbogu, Leonard, Bradley, Babbitt, Motley, Sefolosha, Barea, Nwaba, Noel, Jones, Ferrell 34 wymiany + nieogłoszony Harris Komentarz: XD Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi