Eld Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Ładne dobule dobule walnął Myles Turner Kangurom. 15 pts 14 reb w 20 min. Kemba też ładnie w drugiej połowie pociągnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zrzucając cap Hold josepha zszedłem automatycznie do full MLE, prawda ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 24 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Zrzucając cap Hold josepha zszedłem automatycznie do full MLE, prawda ?? A z czego miałeś zejść? Z tax mle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 29 minut temu, RonnieArtestics napisał: Zrzucając cap Hold josepha zszedłem automatycznie do full MLE, prawda ?? 5 minut temu, Eld napisał: A z czego miałeś zejść? Z tax mle? Jakby nie zrzuciłby Josepha to nie mógłby rzucać full mle bo skoczyłby ponad Apron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Ranking drużyn w BeGM przed sezonem na podstawie forumowego rankingu graczy NBA pojawi się dopiero po 4 rundzie FA, dlatego że na ten moment kilka drużyn walczących o play-offs ( między innymi Heat, czy Wizards) ciągle będzie daleko od optymalnej 10-osobowej rotacji i nie chciałbym im z tego powodu zaniżać miejsca w tabeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 49 minut temu, january napisał: A to powoduje niemałe zamieszanie w ofertach, nie ukrywajmy -> Ross do Heat, Iggy do Bux. Co by nie mówić nikt się nie spodziewał fluberowej inkwizycji! W 1 roku różnica między Bucks i Heat to 1,6 miliona, więc jeżeli @SlaKB obieca w odpowiednim wątku, że za rok wyrówna Rossowi poświęcenie tych 1,6 miliona i da łącznie więcej niż Heat, to myślę, że Bucks mają tu duże szanse. Inna sprawa, że pewnie taka deklaracja nie padnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) Godzinę temu, january napisał: Chyba specjalnie Hornets o Ibakę walczyć nie muszą, bo on już w samolocie do Charlotte na spotkanie z psiapsielem Brickiem. A to powoduje niemałe zamieszanie w ofertach, nie ukrywajmy -> Ross do Heat, Iggy do Bux. Co by nie mówić nikt się nie spodziewał fluberowej inkwizycji! Naprawdę olbrzymi szacunek dla Flubera, jak przez te kilka miesięcy przebudował Hornets z drużyny będącej na szarym końcu Ligii bez perspektyw, w team z olbrzymimi szansami na playoffs na bardzo mocnym Wschodzie (na Zachodzie byłby to pewniak do playoffs). Do tego zebrał grupę solidnych graczy obudowując Westbrożego strzelcami, a teraz jest wg mnie faworytem po Ibakę, a więc nie tylko tak potrzebnego mu podkoszowego, a również kumpla Westiego z czasów młodych Thunder. Przez dwie rundy FA nie bardzo mógł składać oferty, to teraz zaszalał Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Szybkie pytanie, bo właśnie prowadzę - gdzie, w którym temacie mogę wyrównać Zubaca?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 2 minuty temu, kungfubestia napisał: Szybkie pytanie, bo właśnie prowadzę - gdzie, w którym temacie mogę wyrównać Zubaca?? Nie możesz wyrównać Zubaca. Ić stond. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Panowie, co sadzicie o moich szansach z Knicks jesli podpisze ze mną Iggy, Matthews i do tego do skladu dodam gracza z TOP50 ligi (ranking flubera) i solidny backup na PF-C? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) 7 minut temu, SlaKB napisał: Panowie, co sadzicie o moich szansach z Knicks jesli podpisze ze mną Iggy, Matthews i do tego do skladu dodam gracza z TOP50 ligi (ranking flubera) i solidny backup na PF-C? a kogo tracisz? ale ogolnie nie masz żadnych szans ps. kto chce zrobic SlaKB prezent bo cos mi sie tu "nie dodaje"? pachnie mi lovem i capela Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 8 minut temu, SlaKB napisał: Panowie, co sadzicie o moich szansach z Knicks jesli podpisze ze mną Iggy, Matthews i do tego do skladu dodam gracza z TOP50 ligi (ranking flubera) i solidny backup na PF-C? Ciężko powiedzieć, gdy nie znamy pełnych kadr obu zespołów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 7 minut temu, człowiek...morza napisał: a kogo tracisz? ale ogolnie nie masz żadnych szans ps. kto chce zrobic SlaKB prezent bo cos mi sie tu "nie dodaje"? pachnie mi lovem i capela Jednak troche się boisz Love i Capela są za drodzy i nie pasuja mi do Giannisa i Lopeza wiec az takich wzmocnien nie poczynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 1 minutę temu, SlaKB napisał: Jednak troche się boisz Love i Capela są za drodzy i nie pasuja mi do Giannisa i Lopeza wiec az takich wzmocnien nie poczynie Mi to śmierdzi jakimś Randlem lub Lou Williamsem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Teraz, SlaKB napisał: Jednak troche się boisz Love i Capela są za drodzy i nie pasuja mi do Giannisa i Lopeza wiec az takich wzmocnien nie poczynie nie mowie, ze obaj, ale ktorys z nich. kucio lubil szalone deale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 13 minut temu, SlaKB napisał: Panowie, co sadzicie o moich szansach z Knicks jesli podpisze ze mną Iggy, Matthews i do tego do skladu dodam gracza z TOP50 ligi (ranking flubera) i solidny backup na PF-C? Trochę słabo, biorąc pod uwagę, że zamienisz Middletona na Iggy. Przepaść między Wami się powiększyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zdrowi Knicks są nie do pokonania, ale tutaj gra chyba toczy się o to, że w realu Bucks będą faworytami Wschodu i mogą np. zrobić b2b finały przez dwa następne sezony, i wtedy Giannis może realnie tam zostać - a że u nas ma podobny team, to i jego zatrzymanie przez Milwaukee nie jest tak odrealnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Ano za Giannisem w Bucks na dłużej bym zagłosował przy polityce SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Ano za Giannisem w Bucks na dłużej bym zagłosował przy polityce SlaKB a za giannisem w wolves? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: a za giannisem w wolves? Nie byłoby takiej sytuacji, bo Qcin by go rozmienił na 50 assetów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi