cvbe Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 LeBron, słyszysz...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 U mnie Donald Sterling zacznie odpowiadać za dział human resources. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 To ja biorę Louisa Amundsona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 W dniu 20.08.2019 o 12:06, Lucas napisał(a): To ja biorę Louisa Amundsona! Rozwiń Dobry zwierzak to był. Lubiłem go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 W dniu 20.08.2019 o 12:08, MarcusCamby napisał(a): Dobry zwierzak to był. Lubiłem go. Rozwiń Ano, pozytywnie mi się kojarzy jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 W dniu 20.08.2019 o 11:52, BMF napisał(a): U mnie Donald Sterling zacznie odpowiadać za dział human resources. Rozwiń Dobre. @Tecu natomiast powinien zatrudnić Iversona jako coacha dot. zarządzania majątkiem, @RonnieArtestics Artesta do działu radzenia sobie z agresją, a @january DLO już ma jako menago do spraw relacji w szatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 New York Knicks w ramach nowo wprowadzonego programu wsparcia osadzonych zatrudnia Sebastiana Telfaira i to pomimo, iż nie jest byłym zawodnikiem klubu. Przy okazji chcialbym zauważyć, że Minnesota ma w/w zawodnika w dupie pomimo, że ten oddał na parkiecie serce za klub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Przepraszam za ewentualną bezbeczność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) W dniu 20.08.2019 o 12:08, Eld napisał(a): Dobre. @Tecu natomiast powinien zatrudnić Iversona jako coacha dot. zarządzania majątkiem, @RonnieArtestics Artesta do działu radzenia sobie z agresją, a @january DLO już ma jako menago do spraw relacji w szatni. Rozwiń Przecież ja jestem Artest, jestem już GM-em zaklepuje tylera hansbrough Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Nie mam kompletnie czasu ostatnio - stąd brak aktywności i to jeszcze pewnie przez jeszcze przez jakiś czas - oferty złożyłem, nie macie co marzyć o Ibace i Looneyu, zostają w Warriors, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 W dniu 20.08.2019 o 17:38, Wooden napisał(a): Nie mam kompletnie czasu ostatnio - stąd brak aktywności i to jeszcze pewnie przez jeszcze przez jakiś czas - oferty złożyłem, nie macie co marzyć o Ibace i Looneyu, zostają w Warriors, pozdrawiam. Rozwiń Dobrze , będzie łatwiej w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 @julekstep wiadomo co na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Z tego co widze to moja wiadomosc nadal nie zostala odczytana i tu pytanie, oferta musi byc wyslana w nowej? Zeby nie zakladac nowej konwersacji wyslalem w poprzedniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 no ja w czwartek zlozylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 u mnie też nie odczytane XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Julek uzywa maila:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 W dniu 20.08.2019 o 20:57, january napisał(a): @julekstep ile dostałeś ofert? Rozwiń Brakuje. Rada musi to omówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 chyba od 28 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 W dniu 20.08.2019 o 21:00, julekstep napisał(a): chyba od 28 osób Rozwiń Mi wyszło tylko 23 wg ostatniego raportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi