BMF Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 własnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Oby nie jakiś Mod bo obaj byście polecieli za nabijanie postów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 TamPalnik pewnie Jazz weźmie I Kolega który zyskał rekomendację SlaKB i ozziego z innej ligi ale nick mi się zapomniał jako GM Bulls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 TamPalnik pewnie Jazz weźmie I Kolega który zyskał rekomendację SlaKB i ozziego z innej ligi ale nick mi się zapomniał jako GM Bulls. Zapomniałeś się przelogować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zapomniałeś się przelogować Fakt. Ale nie wiem które konto wybrać. Ptaka, Wojnara czy Charnie dzisiaj. To już nawet nie dwubiegunówka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 No ok, biore Jazz. Jak jakiś redaktór chce powrotny wywiad na wyłącznosć to zapraszam do kontaktu z moim agentem(lub na pw) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Już oficjalnie? Jakiś okres ochronny czy zielone światło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Dawać te oficjalke bo mam już pierwsza propozycje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Już oficjalnie? Jakiś okres ochronny czy zielone światło? Oficjalnie 1 lutego, chyba, że MJ zdecyduje się zostać do tego czasu. To nie jest tajemnica. Jak nic się nie zmieni tego dnia dam trade block i zaproszę do rozmów Edytowane 29 Stycznia 2019 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Ty wez odpisuj, bo mnie ten davis swedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Ty wez odpisuj, bo mnie ten davis swedzi... Mnie też olał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 To jak w końcu robimy z tymi dpe graczami? Rozumiem, że tak jak w NBA skoro nie ma w regulaminie? Warto by było zaznaczyć kto nim jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Ogólnie to jestem przekonany, że u nas na tej liście Davis'a obok Lakers pojawiliby się Knicks. W innych drużynach nie przedłuży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Ogólnie to jestem przekonany, że u nas na tej liście Davis'a obok Lakers pojawiliby się Knicks. W innych drużynach nie przedłuży. Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 To jak w końcu robimy z tymi dpe graczami? Rozumiem, że tak jak w NBA skoro nie ma w regulaminie? Warto by było zaznaczyć kto nim jest. W przypadkach nieopisanych w regulaminie posługujemy się CBA, ale przecież Ty możesz pozyskać Davisa, więc w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 W przypadkach nieopisanych w regulaminie posługujemy się CBA, ale przecież Ty możesz pozyskać Davisa, więc w czym problem?Czy ja pisałem, że mam problem? Chciałem wiedzieć jak jest i dziękuję za informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Czy ja pisałem, że mam problem? Chciałem wiedzieć jak jest i dziękuję za informację. Nie, ale Eld coś pisał o którymś z Twoich graczy w związku z DPE, więc myślałem, że do tego nawiązujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Jeżeli Jan znasz się osobiście z agentem Davisa to te argumenty z realu są trafne Daj tylko znac czy znasz kogoś z clutchsports Tylko nie pisz ze przez LBJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Lonzo Ball wants to be traded to Chicago if he will be part of the Anthony Davis trade (requiring the Bulls to be the 3rd team in the trade) per Tania Ganguli from the Los Angeles Times. The Bulls have been shopping Kris Dunn and Jabari Parker, per The Athletic. Zoo z BeGM powinien być zadowolony z obecnego pracodawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi