ignazz Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Spoko. Jeżeli bolą oczy na patrzenie na coś to można po prostu nie patrzeć. Nie da się robić wtedy wymian ale jest tyle zespołów wokół ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Spoko. Jeżeli bolą oczy na patrzenie na coś to można po prostu nie patrzeć. Nie da się robić wtedy wymian ale jest tyle zespołów wokół ...... Oh chyba nie zmarnujesz jakże miłej i świetnej rozmowy oraz perspektywy trejdu na zasadzie win-win ponieważ pozwoliłem sobie trochę pobazgrolić w arkuszu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) niby jakiś nowy RAPM, wydaje się bardziej zgodny z eye testem: http://nbashotcharts.com/fourfactors?id=-1106328546 choć ten Whiteside już zastanawia i nie tylko ale i tak jak już poznałem większość to chyba jednak najlepszy jest ten wyszydzany RPM czy nie? Edytowane 10 Stycznia 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Panowie, głupia sprawa, ale liczę na Waszą pomoc. Szlag mi trafił cały mój katalog + zapisane linki do całego NBA przy porządkach na jakie zwrócił wczoraj uwagę Ignazz. Chciałem wywalić to co nie potrzebne z przeglądarki i z katalogu a wywaliłem niechcący wszystko. O ile jakieś tam pojedyncze rzeczy sobie zrobię od nowa, o tyle może jakaś dobra dusza podrzuci mi na szybko linki do sortowania statów jak i zwykłych tak i adv, szczególnie za date from to date to, albo coś podobnego. Kojarzę, że na nba.com można było jakoś to wyklikać ale coś nie mam zaufania do statów stamtąd, poza tym ich strona jest dla mnie trochę nieczytelna. January, jak byś się też mógł podzielić tymi swoimi magicznymi podglądami do D poszczególnego zawodnika na których się opierasz, twierdząc jednocześnie że DRTG jest trochę suche to zgodzę się na Twoją propozycję transferu i wezmę tego Bruce'a Browna za tą protected II rundę . Edytowane 10 Stycznia 2019 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) nie zamierzam pisać na forum głównym ale proszę niech ktoś opisze Matkowi zanim zaoram mu umysł i mnie wyrzucą na dobre bo stracicie GM. w temacie Pistons Matek - kibic Lakers o spurs Napisano dziś, 10:50 Moim zdaniem, rynek na Drummonda jest taki sobie lub żaden. Ciężko będzie wyrwać za niego coś, co okaże się wzmocnieniem, a dobrego picku lub prospecta też nie widzę jakoś w drugim kierunku. ..... Może jedynie SAS lub NOP byliby zainteresowani, ale nie żeby się wykrwawiać za niego. Spurs są zawaleni umowami DeRozana i LMA na jeszcze trzy lata, tyle samo trwa fatalna umowa Drummonda... za Gasola, Poeltla, White'a i jakiś daleki pick. Co ciekawe, wg trade machine taka wymiana jest niekorzystna dla obu zespołów Edyta: odpisałem po prostu Edytowane 10 Stycznia 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Panowie, głupia sprawa, ale liczę na Waszą pomoc. Szlag mi trafił cały mój katalog + zapisane linki do całego NBA przy porządkach na jakie zwrócił wczoraj uwagę Ignazz. Chciałem wywalić to co nie potrzebne z przeglądarki i z katalogu a wywaliłem niechcący wszystko. O ile jakieś tam pojedyncze rzeczy sobie zrobię od nowa, o tyle może jakaś dobra dusza podrzuci mi na szybko linki do sortowania statów jak i zwykłych tak i adv, szczególnie za date from to date to, albo coś podobnego. Kojarzę, że na nba.com można było jakoś to wyklikać ale coś nie mam zaufania do statów stamtąd, poza tym ich strona jest dla mnie trochę nieczytelna. January, jak byś się też mógł podzielić tymi swoimi magicznymi podglądami do D poszczególnego zawodnika na których się opierasz, twierdząc jednocześnie że DRTG jest trochę suche to zgodzę się na Twoją propozycję transferu i wezmę tego Bruce'a Browna za tą protected II rundę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 O, z tym zaznaczaniem statsów na trymestr to też przydałoby się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Już nie tylko moja prośba jest ignorowana ale również Lucasa. Kojarzę coś że jak i BMF tak i CM dzielili się gdzieś tym. Przeklikałem sporo ale znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) basketball reference, game logs, naciskacie od meczu do meczu Edytowane 10 Stycznia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 basketball reference, game logs, naciskacie od meczu do meczu BBref nie sumuje mi a przedtem miałem to przygotowane. Tylko sortuje i doopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Hej Panowie, wybaczcie ze zniknalem na 2 tyg, ale dorwalo mnie choróbsko, a później zarabianie nadległości. Czyszczę skrzynkę and i'm back Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Za co ja mam minus jeden w rozliczeniu kalendarium 2018/19 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Za co ja mam minus jeden w rozliczeniu kalendarium 2018/19 ? Za nie wysłuchanie mojej porannej prośby. A na serio to chyba w II albo III turze FA w wakacje się z głosowaniem spóźniłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Nie mogę już czytać tego forum, ktoś napisze jedną bzdurę, a potem jest powtarzana przez wielokroć... No jak z tym SG/PG się teraz zrobiła narracja... Szkoda palców, by prostować te pierdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Przypominam, że do dziś do godz. 21:59 w wątku "Nowy projekt - być GM. Zapisy i dyskusja nad regulaminem" można zgłaszać swoje kandydatury do Rady beGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Nie mogę już czytać tego forum, ktoś napisze jedną bzdurę, a potem jest powtarzana przez wielokroć... No jak z tym SG/PG się teraz zrobiła narracja... Szkoda palców, by prostować te pierdy. Ale ocb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Panowie. Potwierdzać obecność na złocie bo top 10 bierze udział w konkursie z nagroda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Arkusz: nie zmieniam nic osobiście ale w spurs w formule sum jest załączona kolumna do 15 podczas gdy powinna być tam wszędzie formułka do 17 wpisana Pierwszy rok jest ok ale następne zaniżają wynik o dwóch ostatnich graczy. Daje mi to nieprawidłowy zysk sałary o 14 i 15 spot czyli średnio o 3 mln rocznie. Proszę o poprawę Jest 83 mln powinno być niestety 86 Lata następne tez Proszę o sprawdzenie tych formułek u wszystkich Szkoda ze odkryłem ale chce zgłosić Edit. Obok tez są bledy w innych ekipach Pelicans nie zlicza Jonesa jr Na poczatku wyniki się zgadzały bo cześć osób i tak miała 13 osób Ta 15 nie wlicza się nikomu Czasem liczy 14 Dallas a czasem 13 spurs A nets poprawnie Edytowane 15 Stycznia 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Pelicans nie zlicza Jonesa jr Wrzucasz do puszki z napisem budżet Pelicans? Nie? To zajmij się swoimi finansami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Wrzucasz do puszki z napisem budżet Pelicans? Nie? To zajmij się swoimi finansami! Chciałem wrzucić no ale skoro tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi