człowiek...morza Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Byłem pierwszy. Sorry Batory. Kompetencje i CV niech zadecydują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 A mi jest po prostu głupio i smutno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 A mi jest po prostu głupio i smutno Ty też nie wiedziałeś od miesiąca co się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Ty też nie wiedziałeś od miesiąca co się dzieje? Wiedziałem, dlatego jest mi głupio, że nie napisałem do dnc Jestem zły na siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 (edytowane) A mi jest po prostu głupio i smutno Ty też nie wiedziałeś od miesiąca co się dzieje? On się czuje winny że mi nie powiedział że jest test. W sumie gdybym wiedział to bym się ogarnął. To że rzucić TO dla mitchella i biorę jakiegoś kasztana na 14 miejsce to nie problem albo dałbym Tecowi moje passy do konta i by za mnie wrzucił Edytowane 18 Października 2018 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Kompetencje i CV niech zadecydują Przynależność kibicowska over all. Tyś niebiesko pomarańczowy. Barwy żółto zielone są moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Demar ojcem zwycięstwa SAS. Chyba jednak szybko się zaklimatyzowal że Lonzo LMA 21/19 Pierwszy gracz w historii sas na openerze zrobił takie cyfry Daj spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 LMA 21/19 Pierwszy gracz w historii sas na openerze zrobił takie cyfry Daj spokój Sukces ma wielu ojców LMA wykorzystał słabość na zbiórce Minesoty. Tylko że od ciebie słyszałem że Demar będzie potrzebował czasu żeby nauczyć się systemu, a widzę że nie boi się brać odpowiedzialności w koncówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Tu zgoda. Zagrał dobrze. Pop go chwalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Tu zgoda. Zagrał dobrze. Pop go chwalił. Twój Rose też zagrał dobre zawody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Tu zgoda. Zagrał dobrze. Pop go chwalił. 4 asysty też rozdal całkiem spoko. Czekam na progres defensywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Do którego wieku można trzymać two-way? Bo coś zrozumiałem, że są ograniczenia. Gdybym ewentualnie chciał zwolnić Kobi Simmonsa to gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Do którego wieku można trzymać two-way? Bo coś zrozumiałem, że są ograniczenia. Gdybym ewentualnie chciał zwolnić Kobi Simmonsa to gdzie? Ja bym obstawiał, że możesz go zwolnić przy swoim wyborze two-waya Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Ja bym obstawiał, że możesz go zwolnić przy swoim wyborze two-waya Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka A co z tym wiekiem? Ty chyba powinieneś być w temacie, bo to chyba min. u Ciebie poleciał tak Neto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 (edytowane) Przy podpisie musi mieć nie więcej niż 3 sezony w lidze, ale na 2wc może być gracz z maksymalnie 4 sezonami, czyli ten podpisany 3 latek pewnie tylko na rok. Wiek nie ma znaczenia. https://2ways10days.com/nba-two-way-contracts-faq-70d1c9cbbe9 Edytowane 18 Października 2018 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 W tym co podałeś jest już nieścisłość. Niby 4 lata, ale gracz zaczynający 3 sezon nie może podpisać umowy dłużej niż na rok. Jeżeli nie ma przykładu gracza z 4y experience na two-way w NBA to stosujemy, zresztą jak do reszty całej beGM, wykładnie zgodnie z 82 punktem CBA FAQ i gracz na TW nie może mieć za sobą więcej niż 3 lat w lidze w którymkolwiek punkcie kontraktu. Jeżeli ktoś zna takiego kasztana to proszę go podać, lub zamilknąć na wieki Przy podpisie musi mieć nie więcej niż 3 sezony w lidze, ale na 2wc może być gracz z maksymalnie 4 sezonami, czyli ten podpisany 3 latek pewnie tylko na rok. Wiek nie ma znaczenia.https://2ways10days.com/nba-two-way-contracts-faq-70d1c9cbbe9 A co z tym wiekiem? Ty chyba powinieneś być w temacie, bo to chyba min. u Ciebie poleciał tak Neto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 W tym co podałeś jest już nieścisłość. Niby 4 lata, ale gracz zaczynający 3 sezon nie może podpisać umowy dłużej niż na rok. Jeżeli nie ma przykładu gracza z 4y experience na two-way w NBA to stosujemy, zresztą jak do reszty całej beGM, wykładnie zgodnie z 82 punktem CBA FAQ i gracz na TW nie może mieć za sobą więcej niż 3 lat w lidze w którymkolwiek punkcie kontraktu. Jeżeli ktoś zna takiego kasztana to proszę go podać, lub zamilknąć na wieki Proszę jeszcze o małą odpowiedź na PW. Zależy mi na dyskrecji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 w związku z eksplozją talentu Jaysona Tatuma, Minnesota zaprasza wszystkie drużyny z górnej połówki, szukające oszczędności, lub pragnące przebudowy, do oferowania swoich gwiazd i kluczowych rolsów, w zamian za picki, oszczędności i graczy z ukrytym, acz , jeszcze niespełnionym potencjałem z mojej gwardii. Nietykalni są jedynie, Tatum, Rabb, Melton, Noel- reszta może zmienić otoczenie Dziwny moment sobie wybrałeś. Ogólnie na wolnej agenturze z automatu lądujesz u mnie na ostatnich miejscach, bo te zmiany co 5 sekund to jakaś kpina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Wiem ze to tylko 1 mecz ale mam nadzieje ze odpowiedz na pytanie czy rondo i lebron moga grac razem na parkiecie mieliscie juz okazje dzis zobaczyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Dziwny moment sobie wybrałeś. Ogólnie na wolnej agenturze z automatu lądujesz u mnie na ostatnich miejscach, bo te zmiany co 5 sekund to jakaś kpina Spokojna Twoja Rybaku ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi