MarcusCamby Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Tylko chyba coś z kolejnością jest nie tak, bo ja mam np. lepszy bilans niż Clippers w tym momencie Ale to detal, grunt by prawa do picku się zgadzały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 a co z tym pickiem jest nie tak? chyba jest u mnie, tam było zamieszanie z tymi gorszymi i lepszymi pickami z tego co pamietam niech zainteresowani się odezwą i jakoś to dogadamy Dzieki za mile slowo ;-) a co do picku, jest pogrubiony, bo go nie masz wpisanego w arkuszu. Dlatego dopisz go, no chyba ze nim handlowales, ale watpie, bo nigdzie w dealach nie byl wpisany. A co do tych pickow lepszy gorszy Nets/Cavs/Suns to wyglada to w kolejnosci Lakers, Suns, Hornets. Tylko chyba coś z kolejnością jest nie tak, bo ja mam np. lepszy bilans niż Clippers w tym momencie Ale to detal, grunt by prawa do picku się zgadzały. Moglem sie rabnac ale najwazniejsze bylo dla mnie, by picki przypilnowac. Świetna robota Tak teraz spojrzałem i mam w ciągu 5 lat 16cie 2nd rounderów Jest czym handlowac ale zobaczymy czy te picki bedziesz az tak wykorzystywal czy bedziesz stashowal graczy rok w rok ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Dobra. Zaraz zacznę pic i usnę na m jak młodość Wiec kogo mogę pidpisac aby mieć te 15 miejsc w składzie? Jj dopiero w marcu jak rozumiem a już dzwonił joe ze chce do spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Dobra. Zaraz zacznę pic i usnę na m jak młodość Wiec kogo mogę pidpisac aby mieć te 15 miejsc w składzie? Jj dopiero w marcu jak rozumiem a już dzwonił joe ze chce do spurs. Napisałem do Ciebie na PW jakiś czas temu. Oferty wysyłasz do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 To wiem ale nie wiem kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 To wiem ale nie wiem kogo Każdego kto jest wolnym agentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Jak to pop na tego 15 tego nawet nie spojrzę ale muszę mieć to minimum a karnowski zajęty Biorę tima Duncana. Wolny jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Jak to pop na tego 15 tego nawet nie spojrzę ale muszę mieć to minimum a karnowski zajęty Biorę tima Duncana. Wolny jest. Karno to inwestycja na przyszłośc bierz Ponitkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Duncan nie jest wolny, bo jest w dead money. Ty nie możesz go podpisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) Jest czym handlowac ale zobaczymy czy te picki bedziesz az tak wykorzystywal czy bedziesz stashowal graczy rok w rok ;-) Pewnie część pójdzie na handel a część na stash. Będę szukał perełek i będę miał stosunkowo dużo strzałów Ale patrząc na nasz draft to tylko Kuzma był perełką z drugiej rundy, przynajmniej na razie. Edytowane 17 Stycznia 2018 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 jak wygląda sytuacja z GMem OKC? Bo wydaje mi się, że trochę zbyt długo nikogo nie ma... przydałby się ktoś, kto ogarnie przed Trade Deadline, bo w składzie jest trochę luk do załatania, a zespół na play-offy spokojnie. Jak coś, to ktoś z nas mógłby przejąć przynajmniej na jedno okienko OKC i nie mówię o gruntownych zmianach, ale np. taki Joe Johnson czy Nick Young byliby bardzo przydatni tam albo jakiś trade typu roles na tu i teraz na spadającym kontrakcie za 2nd roundera... shevcu, dzięki za ogarnięcie tematu tankathonu, może zrobimy mock dla beGM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zobaczysz w maju/czerwcu ile BTPH przepłaci by podskoczyć i dostać Bagleya ;> Po coś te picki się kolekcjonuje jeszcze sporo czasu do draftu, ale już się nie mogę doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 jak wygląda sytuacja z GMem OKC? Bo wydaje mi się, że trochę zbyt długo nikogo nie ma... przydałby się ktoś, kto ogarnie przed Trade Deadline, bo w składzie jest trochę luk do załatania, a zespół na play-offy spokojnie. Jak coś, to ktoś z nas mógłby przejąć przynajmniej na jedno okienko OKC i nie mówię o gruntownych zmianach, ale np. taki Joe Johnson czy Nick Young byliby bardzo przydatni tam albo jakiś trade typu roles na tu i teraz na spadającym kontrakcie za 2nd roundera... shevcu, dzięki za ogarnięcie tematu tankathonu, może zrobimy mock dla beGM? W czym Joe Johnson tegoroczny może być komukolwiek przydatny? Przecież to jest łak straszny według wszystkich statystyk w obronie i w ataku też xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 W czym Joe Johnson tegoroczny może być komukolwiek przydatny? Przecież to jest łak straszny według wszystkich statystyk w obronie i w ataku też xd tak piszesz, a pewnie jeszcze zaproponujesz mu kontrakt będzie bitwa o Iso Joe do czego przydatny? Do końcówek wyrównanych spotkań, ale GSW pewnie same blowouty, to faktycznie niepotrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 - 3.5 w ataku -1 w obronie, 48 % Ts, na 100 poss jest -17, on/off -15 bodaj. Ode mnie oferty nie dostanie na pewno. Choćby minimalnej, bo wolę sobie już zostawić jeden slot na kolejne okienko niż brać JJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Wysłałem dwie oferty Poprosze o info czy poprawne. Kuedy Jj trzeba zgłaszać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Wysłałem dwie oferty Poprosze o info czy poprawne. Kuedy Jj trzeba zgłaszać? JJ jest FA, możesz mu złożyć ofertę Nie ma żadnego zgłaszania już, bo w sumie i tak nikt się po te 10.5 mln nie zgłosił. Nie dziwię się xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Tak sobie spojrzałem w tabelki i niektórzy mają wpisane na czerwonym polu cap holdy graczy RFA. Mają wpisane 300% ostatniej pensji. A to nie jest tak, że jeżeli poniżej średniej ligowej to 150% a powyżej właśnie 300%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 shevcu, dzięki za ogarnięcie tematu tankathonu, może zrobimy mock dla beGM? Nie ma za co. Mock fajny pomysł ale nikt go nie zrobi raczej z ekip tankujacych. Po prostu nie ma co zdradzać swoich preferencji przed draftem. Ale jak jesteś chętny, to czekam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Ja mogę xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi