Dnc Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Ja głosowałem za tajnym i zdania nie zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Czy mamy jakieś oficjalne decyzje odnośnie CBA? Nie ukrywam, że dla polityki Pels jest to dość istotne przy tak mocnym Zachodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Obecnie mamy 21 głosów czyli brakuje 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Parę osób nie zagłosowało jeszcze w sprawie RoCo z tych co głosowało na bilanse. Nie mam problemu by przedłużyć termin do jutra do końca dnia z głosowaniem. Przy okazji Szczęśliwego Nowego Roku, wiele satysfakcji w życiu i Pogo Dyducha codzień. By Wasza drużyna rosła w siłę, samych dobrych wyborów Edytowane 31 Grudnia 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Ja z góry uprzedzam, że nie wyrobie się z głosami przez sylwestrowe zamieszanie. Najpóźniej 2.01 powinienem dać radę. Za opóźnienie przepraszam, no ale goście na Sylwka mi się zjechali pare dni przed i nie miałem czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Ozzy bilans W/L ma wyjść 420-420 u Cb jest 407-433 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) W dniu 31.12.2017 o 16:46, LeweBiodroSmoka napisał(a): Ozzy bilans W/L ma wyjść 420-420 u Cb jest 407-433Wiem wiem już poprawione Edytowane 31 Grudnia 2017 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 W dniu 31.12.2017 o 16:46, LeweBiodroSmoka napisał(a): Ozzy bilans W/L ma wyjść 420-420 u Cb jest 407-433 Tak jak mnie go tankerzy oszukali Wszystkiego najlepszego wszystkim! Co by się wam trafiały same steale w drafcie a z fa nikt wam nie uciekł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Wszystkiego dobrego, Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Szczęśliwego nowego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Najlepszegu,sezonu w zdrowiu przede wszystkim ta giera to goat, ciężko wykminic cos lepazego Edytowane 31 Grudnia 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Happy New Year Everyone ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Szczęśliwego! Co by wam się z wymian nikt nie wycofał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) Lucas jeszcze ma wrzucić do jutra, a z resztą to nie wiem co jest grane.. czekamy z otwarciem okienka do zakonczenia glosowania, czy jedziemy od jutra z koksem ?? Edytowane 1 Stycznia 2018 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Kilka ważnych kwestii - proszę Radę o odpowiedzi Rozumiem, że czekamy na pozostałe głosy, ale do kiedy? Do końca okienka? Okienko otwieramy jutro, a podpisywanie FA też teraz czy może po wszystkich transferach? Jak to ma wyglądać - chyba dobrze to przedstawić trochę szybciej - kolejny raz o to pytam, a ciągle nie wiem, jak ma to wyglądać - oferty na priv czy jawna licytacja? No i czy są jakieś wyjątki za kontuzje, ile wynoszą i jak mogę to użyć? Jeszcze jedno pytanie techniczne: jak na koniec liczymy bilanse - rozumiem, że liczy się suma wszystkich, ale czy zaokrąglamy po każdym trymestrze do liczby pełnych zwycięstw czy ciągniemy te ułamki do końca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 A nazwisko i forma Tyreke Evansa coś Ci mówią? I tak moim zdaniem jesteś mocno przesacowany jak na taką kadrę. Czy kolader dostał odpowiedź na swoje pytania odnośnie twojego teamu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Gasol to taki meh w tym sezonie. Wolałbym mieć w drużynie DAJ, ale wcześniej trzeba było do tego DAJ zrobić adjustment, co LAF koncertowo spieprzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Też myślę, że Jordan w tym sezonie jest bardziej wartościowy od Marc Gasola. ale taki Tyreke dał swojej drużynie więcej niż ktokolwiek u LAFa, a Warren też gra bardzo dobry sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Podziwiam ludzi, ktorzy daja wiecej zwyciestw Kings niz Suns ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 W dniu 1.01.2018 o 15:05, Tomek9248 napisał(a): Gasol to taki meh w tym sezonie. Wolałbym mieć w drużynie DAJ, ale wcześniej trzeba było do tego DAJ zrobić adjustment, co LAF koncertowo spieprzył Jeszcze raz prośba o dokładne wytyczne co do FA, które jutro się zaczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi