LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 ja wiem, że nie komentujemy opisów, ale Qcin chyba się zbyt zgrzałeś, wszystko co było pisane o KAT było przed runem który zaczął się bodaj 7 grudnia, nie mówiąc już, że jechany był za obronę w której dalej jest c***owy, więc hold your horses, z tym top15 ligi też, bo gdyby nie Butler to Sota byłaby na poziomie lolkers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 spoko, spoko, po prostu wiem, że to było przede wszystkim do mnie, jak najbardziej należy swoich promować i o to nie mam pretensji ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Nie, absolutnie, to nie mialo byc personalnie do nikogo konkretnego skoerowane, zreszta ta rozmowa o wplywie KATa i jego znaczeniu pojawiala sie juz w kilku innych watkach ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 ja wiem, że nie komentujemy opisów, ale Qcin chyba się zbyt zgrzałeś, wszystko co było pisane o KAT było przed runem który zaczął się bodaj 7 grudnia, nie mówiąc już, że jechany był za obronę w której dalej jest c***owy, więc hold your horses, z tym top15 ligi też, bo gdyby nie Butler to Sota byłaby na poziomie lolkers Zgadzam się, ale to już wiesz. Bardzo kibicuję KATowi żeby się nauczył wygrywać, ale w tym momencie to jest chyba najbardziej jaskrawy przykład tego, jak boxscore może przekłamywać realny wpływ na grę drużyny. BTW nikt nie pisał nigdzie żeby nie komentować opisów. Ja tylko prosiłem żeby już nie robić żadnych rankingów 1.2.3.4.... Wręcz nawet zachęcałem w odpowiedzi do Marcusa, że jeśli są jakieś pytania do GM czy ktoś uważa coś za rażącą nieprawdę to przecież każdy chętnie przeczyta na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgadzam się, ale to już wiesz. Bardzo kibicuję KATowi żeby się nauczył wygrywać, ale w tym momencie to jest chyba najbardziej jaskrawy przykład tego, jak boxscore może przekłamywać realny wpływ na grę drużyny. BTW nikt nie pisał nigdzie żeby nie komentować opisów. Ja tylko prosiłem żeby już nie robić żadnych rankingów 1.2.3.4.... Wręcz nawet zachęcałem w odpowiedzi do Marcusa, że jeśli są jakieś pytania do GM czy ktoś uważa coś za rażącą nieprawdę to przecież każdy chętnie przeczyta na pewno. a propos Twojego btw to ja własnie się tak bałem ze takie gadanie o tym jakie złe są rankinki i ich nie zrozumiałe zakazywanie zabije dyskusje o drużynach - co dla mnie jest (było) jednym z pozytywów tej gry w takim razie ja spróbuje coś rozruszać, myślicie że PO dla Orlando czy jednak przez kijowa obronę będzie top 10 draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Bulek jest tak pewny siebie ze gra 4 na 5 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Bulek jest tak pewny siebie ze gra 4 na 5 ;-) Poprawione, zapomniałem dodać pozycji nr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Kolejny GM który nie słyszał o Jrue Holiday... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Kolejny GM który nie słyszał o Jrue Holiday... Słyszałem, ale to nadal jeden zawodnik wartościowy więcej. Słyszałem też o duecie pod koszem Plumlee/Biyombo. Sorry - nie przekonuje mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Jeśli DRUGI (czyli mniej więcej to jest ta dwójka gdzie tworzy się siła większości drużyn) jest graczem na+0,9 w ataku i -0,8 w obronie, czyli takie solidne zero, to tu nie ma raczej czym się chwalić. W dodatku wciąż słabo rzuca, a ten okres 28 gier to było poniżej 30% z dystansu. To chyba jedna z najsłabszych drugich opcji drużyn, które chcą grać. Na zachodzie to chyba nawet najsłabszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Skąd te cyferki? Nawet w rpm jest dużo lepiej. A 82games na bardzo podobnej ilości minut stawia go wyżej niż Cousinsa. A rzuca tak jak pisałem w opisie najlepiej w karierze. Trójka to nie wszystko Holidaya będę bronił jak niepodległości. W takiej Minnesocie widzisz lepszą drugą opcję? Lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 15 opisów to jest żenada. Niektórzy Nam napluli na ryj, bo sobie regularnie piszą w innych tematach swoje kocpołuchy. Czy trzymamy się zasady Januarego, że kto nie napisze, ten nie może ściągać waiverów i traci slota na FA? Oby, bo ja już mam dosyć pobłażania. Te 15 opisów to najlepszy przykład, by pomyśleć o rozwiązaniu o grze jeden GM - dwa zespoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Jestem za karami ale bardziej drastycznymi. Kazdy gracz ktory bedzie zlewal temat traci np. mozliwosc przedluzenia swojego gracza. Moze jak ktos straci LeBrona czy innego gracza to go to zmotywuje. Te opisy to 10 minut roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 15 opisów to jest żenada. Niektórzy Nam napluli na ryj, bo sobie regularnie piszą w innych tematach swoje kocpołuchy. Czy trzymamy się zasady Januarego, że kto nie napisze, ten nie może ściągać waiverów i traci slota na FA? Oby, bo ja już mam dosyć pobłażania. Te 15 opisów to najlepszy przykład, by pomyśleć o rozwiązaniu o grze jeden GM - dwa zespoły. Zgadzam się i podpisuje obiema rencyma. Czas to wymówka, pracuję na 2 etaty i studiuję dziennie ale kakoś krótki bo krótki ale opis mam. Jak pisze shevcu to 10 - 15 min roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 (edytowane) 15 opisów to jest żenada. Niektórzy Nam napluli na ryj, bo sobie regularnie piszą w innych tematach swoje kocpołuchy. Czy trzymamy się zasady Januarego, że kto nie napisze, ten nie może ściągać waiverów i traci slota na FA? Oby, bo ja już mam dosyć pobłażania. Te 15 opisów to najlepszy przykład, by pomyśleć o rozwiązaniu o grze jeden GM - dwa zespoły. Jest 16 opisów, co ciekawe "przeciętny user" ma póki co lepszą skuteczność w pisaniu opisu niż "przeciętny członek rady" (tu jest jak dotąd 2/5). Jak dla mnie to te kary januarego są do kompletnego olania i ja jestem za karami finansowymi bądź pozbawieniem picków w drafcie. Tak czy siak, jest czas do północy i pewnie jeszcze kilka opisów wpadnie. Edytowane 23 Grudnia 2017 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Wg mnie kary są bez sensu. Jak ktoś napisał opis to po prostu na niego przychylnie zamierzam spojrzeć w trakcie głosowania, bo widać, że im zależy czy to w wygrywa i czy tankowania. Czyli de facto drużyny bez opisów będą mieć słabsze wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 No ja na przykład już podjąłem decyzje co do niektórych FA przez brak aktywności coponiektórych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Ja dziś wrzucę swój opis, prawdopodobnie późnym wieczorem. Mam juz większość napisane, jak wieczorem wrócę to dokończę to czego mi brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 (edytowane) Ja tak samo wrócę po południu z zakupów i puszczam opis. Edytowane 23 Grudnia 2017 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi