kolader Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Świetny pomysł ja już u siebie zaktualizowałem tam roster, picki i historię. W tym miejscu jest uporządkowane i dla tych, co nie grają jest idealnie - mogą zobaczyć, jak wygląda każda z ekip i prześledzić, co konkretnie się działo. Podbijam pomysł, bo już zaginął trochę ze względu na to, że dużo piszemy, komentujemy A ja bym proponował nowy temat. Część gmów jest nowych i nie mają możliwości edycji posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 A ja bym proponował nowy temat. Część gmów jest nowych i nie mają możliwości edycji posta. Dlatego zaproponowałem nowe posty w starych tematach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Zrobiłem roster z Naszej gry w 2k18 na PS4. Wszystkie kontrakty poprawione by zgadzały sie z naszymi, rotacja ustawiona w zespołach które podały je w arkuszu. Mój gamertag: xL0NGERx, nazwa beGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Zrobiłem roster z Naszej gry w 2k18 na PS4. Wszystkie kontrakty poprawione by zgadzały sie z naszymi, rotacja ustawiona w zespołach które podały je w arkuszu. Mój gamertag: xL0NGERx, nazwa beGM O właśnie. SlaKB i ozzy mieli robić coś podobnego. Wiadomo jak wyniki symulacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Te nędzne kurniszony dały jakiś strasznie mały overall DLO (w porównaniu choćby do Bookera), więc rigged. Od tego jest edytor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 O właśnie. SlaKB i ozzy mieli robić coś podobnego. Wiadomo jak wyniki symulacji? Mam prawie cały roster gotowy, ale przez myteam odechciało mi się odpalać grę. W weekend postaram się zrobić symulacje ale musiałbym mieć wszystkie minuty wklepane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 O właśnie. SlaKB i ozzy mieli robić coś podobnego. Wiadomo jak wyniki symulacji? Ja miałem tylko ściągnąć jak ozzy to stworzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Roster który zrobiłem można ściągnąć i samemu zrobić symulację, im wiecej osób to zrobi i napisze jak to sie skończyło u nich tym lepiej. Z ciekawostek: - 76ERS mają najlepszą obrone i dopiero 21 offense - najgorszą drużyną o dziwo nie są Heat tylko Kings z 30 atakiem i obroną - ekipy które u nas są wysoko w power rankingu a w grze nie do końca: Bulls 22, Lakers 21, Wolves 20 - Bezapelacyjny nr 1 to Warriors z najlepszym atakiem i trzecią obroną - Najgorszy zawodnik w lidze: Karnowski i Daniel Ochefu z Wizards ovrl 66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Roster który zrobiłem można ściągnąć i samemu zrobić symulację, im wiecej osób to zrobi i napisze jak to sie skończyło u nich tym lepiej. Z ciekawostek: - 76ERS mają najlepszą obrone i dopiero 21 offense - najgorszą drużyną o dziwo nie są Heat tylko Kings z 30 atakiem i obroną - ekipy które u nas są wysoko w power rankingu a w grze nie do końca: Bulls 22, Lakers 21, Wolves 20 - Bezapelacyjny nr 1 to Warriors z najlepszym atakiem i trzecią obroną - Najgorszy zawodnik w lidze: Karnowski i Daniel Ochefu z Wizards ovrl 66 Mógłbyś powrzucać jakieś screeny?Obrona miała być dobra, ale atak też miał być na niezłym poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Roster który zrobiłem można ściągnąć i samemu zrobić symulację, im wiecej osób to zrobi i napisze jak to sie skończyło u nich tym lepiej. Z ciekawostek: - 76ERS mają najlepszą obrone i dopiero 21 offense - najgorszą drużyną o dziwo nie są Heat tylko Kings z 30 atakiem i obroną - ekipy które u nas są wysoko w power rankingu a w grze nie do końca: Bulls 22, Lakers 21, Wolves 20 - Bezapelacyjny nr 1 to Warriors z najlepszym atakiem i trzecią obroną - Najgorszy zawodnik w lidze: Karnowski i Daniel Ochefu z Wizards ovrl 66 A co u Pelikanów? Biyombo MVP czy jednak zwyciężyła siła przekazu medialnego i wygrał Davis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Ja po tym co Ball pokazuje mocno zastanawiam sie czy nie zmienic taktyki. Jak ktoś chce to może dawać oferty za CJa i Hassana może do nastepnego okienka ich oddam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 eee, przegladajac arkusz na komorce omylkowo usinalem kontrakt McAdoo z Cavs, wpiszcie prosze poprawna wartosc, sorry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Za kogo bez wahania z GSW zamienić na Anthonego Davisa? Lub kogo nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Okienko transferowe się skończyło? W sensie teraz wymiany wejdą dopiero po 1/3 sezonu? Tak czy inaczej: zapraszam do rozmów - aktualnie wygląda to tak: UTAH JAZZ: Z powodu kontuzji gwiazdy drużyny, Gordona Haywarda, GM Jazz rozważa różne opcje... teraz wszyscy gracze są do ruszenia (oprócz Haywarda), jednak każdy ma swoją cenę Zachęcam do proponowania wymian, każdą rozważę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Za kogo bez wahania z GSW zamienić na Anthonego Davisa? Lub kogo nie? O co chodzi? Okienko transferowe się skończyło? W sensie teraz wymiany wejdą dopiero po 1/3 sezonu? Tak czy inaczej: zapraszam do rozmów - aktualnie wygląda to tak: Tak, teraz do pierwszej przerwy (świątecznej) już zmian w składach nie ma. Hurd jasnowidz wychodzi na to, bo przewidział +/- 40 W Jazz bodaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Tak, teraz do pierwszej przerwy (świątecznej) już zmian w składach nie ma. Hurd jasnowidz wychodzi na to, bo przewidział +/- 40 W Jazz bodaj Dokładnie - teraz zgadzam się z przewidywaniami Hurda, może nawet jestem za wysoko zobaczymy jeszcze po zmianach w składzie (może się na coś wkrótce, bez pośpiechu, zdecyduję), ale ta 1/3 sezonu to będzie zapewne okolica 0.5 zwycięstw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Czy MJ1 w tej sytuacji ma prawo wykorzystać 1/3 sezonu Franka Masona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Czy MJ1 w tej sytuacji ma prawo wykorzystać 1/3 sezonu Franka Masona? Kolejny PG mi nie za bardzo potrzebny :/ gdyby Davon Reed był zdrowy, to by wszedł do rotacji, ech teraz muszę pozmieniać trochę rotację, ale cóż... kontuzje się zdarzają niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Bobby Portis na sprzedaż. Polecam. Dobry sierp, niezły zasięg i kondycja. A tak serio to czy będę mógł (tak jak bodaj jest w nba) rozwiązać umowę z Portisem jeśli okaże się, że to nie przypadek i kolo jest zdrowo jebnięty? Bo podobno real Bulls maja taka opcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Bobby Portis na sprzedaż. Polecam. Dobry sierp, niezły zasięg i kondycja. A tak serio to czy będę mógł (tak jak bodaj jest w nba) rozwiązać umowę z Portisem jeśli okaże się, że to nie przypadek i kolo jest zdrowo jebnięty? Bo podobno real Bulls maja taka opcję. Jeśli się to potwierdzi oficjalnie to będziesz mógł, jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi