MarcusCamby Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 To byla 1 runda Free Agency, oferty 20 mln+. W miedzyczasie była 2 tura FA, oferty 10 mln+ -to cie omineło. Teraz do jutra do 20 można skladac wszelkie oferty - od minimum wzwyż. Każdy może dać 5 ofert. Jeśli chcesz szczegóły to napisz do Karpika, Tomka9248 lub Januarego to dadzą ci szczegółowe info. Skąd ten post? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Skąd ten post? Z tematu o pilce w dziale inne, zaczepiłem Rappara tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Dostał od mnie koło pięciu przypomnień na PW, ze dwa zbiorcze od Tomka na temat Wschodu. Teraz pyta o co chodzi... Rapciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Dostał od mnie koło pięciu przypomnień na PW, ze dwa zbiorcze od Tomka na temat Wschodu. Teraz pyta o co chodzi... Rapciu Zbiorczych nie dostał, bo od samego początku gry ma albo pełną skrzynkę, albo zablokowane PM. Natomiast z 5 razy chyba go oznaczałem tu, raz nawet z kutasami w poście, ale no cóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 20 ofert... Wciąż Panowie mnie zawodzicie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 20 ofert... Wciąż Panowie mnie zawodzicie... 5 min i będzie 21 ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Rapcia chyba nic nie ominelo bo i tak nie mogl skladac ofert w 2 turze. Ma ledwo wyjatki plus minima do propozycji i nic wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 A można listę kto złożył lub ewentualnie kto nie złożył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) Ja nie złożyłem, ale jutro wyśle Edytowane 31 Lipca 2017 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Jak ozzy wyśle to czekamy na 6 ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Rapcia chyba nic nie ominelo bo i tak nie mogl skladac ofert w 2 turze. Ma ledwo wyjatki plus minima do propozycji i nic wiecej. lepiej niech ogarnia deal dla Kyriego, bo po tym weselu to tam się pozabijają w szatni i chyba wtedy z urzędu Cavs -5 wins za kwaśną atmosferę, team chemistry i takie tam bzdury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) lepiej niech ogarnia deal dla Kyriego, bo po tym weselu to tam się pozabijają w szatni i chyba wtedy z urzędu Cavs -5 wins za kwaśną atmosferę, team chemistry i takie tam bzduryZobaczymy co wyczaruje. W sumie na to kompletnie nie zwrocilem uwagi a masz racje, troche to na Cavs bedzie rzutowac. Na miejscu Qcina bym dawal Rubio, Wigginsa i cokolwiek za Irvinga. Lepszej jedynki nie wyrwie. Liczylbym tutaj na propozycje ze strony Spurs - sa na liscie Irvinga, LAC za CP3 moze kumpel by powstrzymal LBJ przed przenosinami, Utah cala mlodziez i picki za wyjatkiem swojej czworki Gobert/Hay/Ingles/Hill Suns - stac Ciebie plus wabik na lepszych FA Denver - w koncu maja Bledsoe i troche mlodego talentu Memphis - pakiet Conley i Gasol za Thompsona i Irvinga plus zejscie z jakiejs niewygodnej umowy??? 76ers - jest sporo potencjalu do pchniecia a Irving pasuje do Klaya Dallas - szansa na nowego lidera Bucks - moga czyms skusic ;-) Wizards - czy bierzesz Irving z dodatkami za Walla z dodatkami Hornets - moze cos by dalo rade ulepic pod Irvinga Magic - Irving jako nowy lider tego mlodego skladu?? Troche tych opcji jest ale tu trzeba dzialac ;-) Edytowane 31 Lipca 2017 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 A chyba January pisał, że te kwestie nie mają znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) Zobaczymy co wyczaruje. W sumie na to kompletnie nie zwrocilem uwagi a masz racje, troche to na Cavs bedzie rzutowac. Na miejscu Qcina bym dawal Rubio, Wigginsa i cokolwiek za Irvinga. Lepszej jedynki nie wyrwie. Liczylbym tutaj na propozycje ze strony Spurs - sa na liscie Irvinga, LAC za CP3 moze kumpel by powstrzymal LBJ przed przenosinami, Utah cala mlodziez i picki za wyjatkiem swojej czworki Gobert/Hay/Ingles/Hill Suns - stac Ciebie plus wabik na lepszych FA Denver - w koncu maja Bledsoe i troche mlodego talentu Memphis - pakiet Conley i Gasol za Thompsona i Irvinga plus zejscie z jakiejs niewygodnej umowy??? 76ers - jest sporo potencjalu do pchniecia a Irving pasuje do Klaya Dallas - szansa na nowego lidera Bucks - moga czyms skusic ;-) Wizards - czy bierzesz Irving z dodatkami za Walla z dodatkami Hornets - moze cos by dalo rade ulepic pod Irvinga Magic - Irving jako nowy lider tego mlodego skladu?? Troche tych opcji jest ale tu trzeba dzialac ;-) Dla tych słabych drużyn Irving to gówniany lider, a te mocniejsze raczej są bez assetow na taki 3 letni kontrakt. Chociaż też nie jestem pewien czy to powinno mieć jakiś wpływ. Irving bez Lebrona był gościem z reklamy i wszystkie statystki wskazują, że dalej tak jest. Edytowane 31 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Ja powiem tak. Za Rappara i Kucio powinny już ruszyć oferty rezerwowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 A chyba January pisał, że te kwestie nie mają znaczenia Chyba dla niego... Dla mnie to nie ma znaczenia czy George wybierze Lakers czy nie. Jezeli Indiana bedzie mocniejsza od Lakers plus George dostanie lepszy kontrakt od Pacers i Wschod bedzie do zdobycia to moze miec moj glos. Lakers musieliby stworzyc nowe BIG3 by mi sie optyka zmienila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Ja powiem tak. Za Rappara i Kucio powinny już ruszyć oferty rezerwowe. Już mam 5 slot dla Cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Chodzi mi o shitstormy jak te z Irvingiem. Tomus, wkleisz tutaj zastępców Cavs i Hornets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Ja powiem tak. Za Rappara i Kucio powinny już ruszyć oferty rezerwowe. Jak dobrze ze nie musze nikogo wyreczac bo to niewdzieczna rola. Dla tych słabych drużyn Irving to gówniany lider, a te mocniejsze raczej są bez assetow na taki 3 letni kontrakt. Chociaż też nie jestem pewien czy to powinno mieć jakiś wpływ. Irving bez Lebrona był gościem z reklamy i wszystkie statystki wskazują, że dalej tak jest. Rzucilem bardziej propozycje. Mi tam sie widzi najbardziej deal ze Spurs Irving Thompson Love za Dragic Green LMA Howard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) Chodzi mi o shitstormy jak te z Irvingiem. Tomus, wkleisz tutaj zastępców Cavs i Hornets? Nie mogą nie liczyć się shitstormy a liczyć że ktoś tam lubi jakiś klub Nie, bo laptopa mam daaaleko. Ja jestem u Cavs 5 i Pszsmek już czeka na telefon dla hornets chyba też będę musiał te 2 wysłać, bo gm Miśków jest bardzo zapracowany z tego co kojarzę. W ogóle chwała mu za to, że na bieżąco jest z terminami. Jak dobrze ze nie musze nikogo wyreczac bo to niewdzieczna rola. Rzucilem bardziej propozycje. Mi tam sie widzi najbardziej deal ze Spurs Irving Thompson Love za Dragic Green LMA Howard Zupełnie nieopłacalne dla Cavs. Chyba musiałoby Rappar upaść na głowę lub zabawić się w Timiego. Edytowane 31 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi