Qcin_69 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 W dniu 28.12.2022 o 08:12, człowiek...morza napisał(a): To znaczy politykę lizania się po fiutach Dorośli ludzie, a rażą ich słowa pisane z zupełnie obcej klawiatury. Rozwiń bardzo dobra decyzja Rady. Ta wieczna agresja i wszechobecny hejt, połączony z wulgaryzmami i inwektywami niejednokrotnie wprawiał mnie w osłupienie. Dobrze, że ktoś się za to w końcu zabrał i zrobił porządek. Przelamuje się z Tobą opłatkiem Bracie, wybaczam i liczę, że i mi będzie wybaczone. Ament Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 (edytowane) W dniu 28.12.2022 o 08:32, Qcin_69 napisał(a): bardzo dobra decyzja Rady. Ta wieczna agresja i wszechobecny hejt, połączony z wulgaryzmami i inwektywami niejednokrotnie wprawiał mnie w osłupienie. Dobrze, że ktoś się za to w końcu zabrał i zrobił porządek. Przelamuje się z Tobą opłatkiem Bracie, wybaczam i liczę, że i mi będzie wybaczone. Ament Rozwiń W dniu 27.12.2022 o 21:14, Qcin_69 napisał(a): xddddddd wracamy z Mac, a lamusy dupa cicho. Szacuneczek Laf ze to prowadziłeś utrzymując politykę Soty. Ale koniec z pitu pitu. Pora na powrót Legend, pora na powrót na tron, choćbyśmy startowali z playinow. Elo Rozwiń Za nazwanie mnie lamusem i podparcie się wulgaryzmem wnoszę o wyrzucenie GM z gry. To łatwa decyzja gdyż sam zainteresowany popiera wspomniane przepisy. Wnioskuje zgodnie z cytatem o zrobienie porządku . Edytowane 28 Grudnia 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 W dniu 28.12.2022 o 10:21, ignazz napisał(a): Za nazwanie mnie lamusem i podparcie się wulgaryzmem wnoszę o wyrzucenie GM z gry. To łatwa decyzja gdyż sam zainteresowany popiera wspomniane przepisy. Wnioskuje zgodnie z cytatem o zrobienie porządku . Rozwiń przecież „lamusy dupa cicho” to nie jest nic obraźliwego, tylko słynny cytat i followup do poety Bonusa RPK. Rozumiem, ze ta forma sztuki może być Tobie mniej znana, ale w niektorych kręgach cytat ten (choć z pozoru może wydawać się nieprzyzwoity) uchodzi za kultowy i znany jest niemniej niż Inwokacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 W dniu 28.12.2022 o 10:21, ignazz napisał(a): Za nazwanie mnie lamusem i podparcie się wulgaryzmem wnoszę o wyrzucenie GM z gry. To łatwa decyzja gdyż sam zainteresowany popiera wspomniane przepisy. Wnioskuje zgodnie z cytatem o zrobienie porządku . Rozwiń popieram w calej rozciaglosci. całym sobą. całym swoim nieskazitelnym autorytetem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Ja tam dałem emotkę na końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 W dniu 28.12.2022 o 08:47, fluber napisał(a): Z całego serca chciałbym Wam wszystkim podziękować za grę w begm. Głosowanie było moją ostatnią aktywnością. Niestety z przyczyn prywatnych jestem zmuszony zrezygnować z dalszej gry. Nie mówię "żegnajcie", może za kilka lat, jeżeli będzie miejsce w grze i życie mi na to pozwoli, to do Was wrócę, więc mówię " Do widzenia ". Szczególne podziękowania dla @MarcusCamby za to że chyba już 6 lat temu przekonał mnie do gry tutaj i dało mi to mnóstwo fantastycznych emocji. Dla @ignazz za wsparcie kilku dzieł charytatywnych moim " kontraktem". Dla @Szulim za wyrozumiałość i doskonałą organizację gry oraz dla @january za to że to wszystko wymyślił. Bawcie sie dobrze! Rozwiń uczciwie powiem szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 jo, aktywnych graczy nigdy za wielu tutaj, a takich, którzy są charakterni coraz mniej, nie było nam zwykle po drodze, ale liczę, że kiedyś wrócisz, wszystkiego dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Szkoda bardzo, bo ciekawe perspektywy i aktywny gracz. Po wczorajszych przetasowaniach w Wolves wnioskuje, zeby pierwszy oferte objecia Hornets otrzymal @LAF, za zaslugi, zaangazowanie i zajawke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 W dniu 28.12.2022 o 15:02, Reikai napisał(a): Szkoda bardzo, bo ciekawe perspektywy i aktywny gracz. Po wczorajszych przetasowaniach w Wolves wnioskuje, zeby pierwszy oferte objecia Hornets otrzymal @LAF, za zaslugi, zaangazowanie i zajawke. Rozwiń mimo sporego rozdarcia, muszę przyklasnąć temu pomysłowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 W dniu 28.12.2022 o 08:47, fluber napisał(a): Z całego serca chciałbym Wam wszystkim podziękować za grę w begm. Głosowanie było moją ostatnią aktywnością. Niestety z przyczyn prywatnych jestem zmuszony zrezygnować z dalszej gry. Nie mówię "żegnajcie", może za kilka lat, jeżeli będzie miejsce w grze i życie mi na to pozwoli, to do Was wrócę, więc mówię " Do widzenia ". Szczególne podziękowania dla @MarcusCamby za to że chyba już 6 lat temu przekonał mnie do gry tutaj i dało mi to mnóstwo fantastycznych emocji. Dla @ignazz za wsparcie kilku dzieł charytatywnych moim " kontraktem". Dla @Szulim za wyrozumiałość i doskonałą organizację gry oraz dla @january za to że to wszystko wymyślił. Bawcie sie dobrze! Rozwiń Dzięki za wszystkie lata. Często nie było nam po drodze, ale zawsze ceniłem za aktywność i wkład w tą grę. Jeżeli kiedyś napisałem o jedno słowo za dużo to najmocniej przepraszam. Trzymaj się, mam nadzieję, że te przyczyny prywatne to nic złego a jeżeli jednak coś nieprzyjemnego to powodzenia w ich rozwiązaniu. Jeszcze raz dziękuję i zapraszam ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 bierz @LAF swój klub już teraz, nic nie stoi nie przeszkodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 @LeweBiodroSmoka @Pablo81 czemu głosy na Hornets daliście kursywą??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 W dniu 30.12.2022 o 17:52, fluber napisał(a): @LeweBiodroSmoka @Pablo81 czemu głosy na Hornets daliście kursywą??? Rozwiń Skopiowałem szablon od LBS, bo był na górze ostatniej strony. Czemu kursywą? Nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 W dniu 30.12.2022 o 17:56, Pablo81 napisał(a): Skopiowałem szablon od LBS, bo był na górze ostatniej strony. Czemu kursywą? Nie wiem. Rozwiń Skoro skopiowales od lbs, to pewnie lbs skopiował ode mnie ( ja miałem Hornets kursywą, bo to mój team) . A ja skopiowalem od Januarego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 W dniu 30.12.2022 o 17:59, fluber napisał(a): Skoro skopiowales od lbs, to pewnie lbs skopiował ode mnie ( ja miałem Hornets kursywą, bo to mój team) . A ja skopiowalem od Januarego. Rozwiń Najlepiej sprawdź głosy, to się przekonasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 To jeszcze moglibyście głosy pozmieniać. Są 4 głosy na 15W dla Houston, w komplecie Wasza czwórka. Jak tak ma wyglądać głosowanie to gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 W dniu 30.12.2022 o 18:01, Pablo81 napisał(a): Najlepiej sprawdź głosy, to się przekonasz. Rozwiń 22 identyczne i 7 różniących się o 1 wygraną. Ale to akurat nie o to mi chodziło. Po prostu się zastanawiałem nad tą kursywą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 W dniu 30.12.2022 o 18:04, fluber napisał(a): 22 identyczne i 7 różniących się o 1 wygraną. Ale to akurat nie o to mi chodziło. Po prostu się zastanawiałem nad tą kursywą. Rozwiń To i tak lepiej jak Ty, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 W dniu 30.12.2022 o 18:04, fluber napisał(a): 22 identyczne i 7 różniących się o 1 wygraną. Ale to akurat nie o to mi chodziło. Po prostu się zastanawiałem nad tą kursywą. Rozwiń A rozważysz głosy spurs? Bo kopia z Januarego cienko wyglada. Nikt tak nisko nie punktował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 W dniu 30.12.2022 o 21:31, ignazz napisał(a): A rozważysz głosy spurs? Bo kopia z Januarego cienko wyglada. Nikt tak nisko nie punktował Rozwiń Taki miałem układ z Radą, głosów już nie ruszam. Ustaliłem to zanim pojawiły się głosy Jaśka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi