człowiek...morza Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 (edytowane) 9 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Swoją drogą jak się czujesz jak wykluczony z śmietanki gry? Od lat robisz za marne tło. no kiepsko sie czuje, co tu kryc. ruchy w teorii dobre, natomiast los nie sprzyja. najpierw simmons. teraz poole. pozostaje byc cierpliwym, prime moich dwoch glownych graczy zaczyna sie za 5 lat 7 minut temu, Reikai napisał(a): Bucks bardzo fajne ruchy, no ten rozier troche to psuje ale odkad Giannisa nie ma w Bucks to @evitacre robi swietna robote. no dlatego nie wiem czemu to spierodlil tym rozierem xd 9 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Swoją drogą jak się czujesz jak wykluczony z śmietanki gry? Od lat robisz za marne tło. choc w grze moglem byc @evitacre potwierdzi, ze moglem miec janisa. a i assety na jakies dodatkowe wzmocnienia by pozostaly. i bylaby na pewno lepsza sytuacja niz kuby. natomiast uznalem, ze tak czy inaczej to za malo, zeby zbudowac realnie liczacy sie w walce o tytul team. wiec imo bez sensu. Edytowane 22 Grudnia 2023 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Wbrew opinii krzykaczy Rozier gra solidny sezon. Wiem ze jest u nas pewna moda na wyśmiewanie graczy których się nie ogląda ale spójrzcie łaskawszym okiem na obecny sezon. 23,2/3,7/7,2 oraz znacząco na tle kariery poprawiona efektywność tyle ile oczywiście może grając w słabej ekipie. 46,5%FG na tle kariery 41 oraz 87,5%FT daje EF 53,5 cztery punkty lepiej niż kariera. tu musicie zauważyć poprawę a gracz pozyskany za darmo. Nie rozdaje się często 23 punkty na mecz i 7 asyst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 5 minut temu, ignazz napisał(a): Wbrew opinii krzykaczy Rozier gra solidny sezon. Wiem ze jest u nas pewna moda na wyśmiewanie graczy których się nie ogląda ale spójrzcie łaskawszym okiem na obecny sezon. 23,2/3,7/7,2 oraz znacząco na tle kariery poprawiona efektywność tyle ile oczywiście może grając w słabej ekipie. 46,5%FG na tle kariery 41 oraz 87,5%FT daje EF 53,5 cztery punkty lepiej niż kariera. tu musicie zauważyć poprawę a gracz pozyskany za darmo. Nie rozdaje się często 23 punkty na mecz i 7 asyst Akurat mi nikt nie zarzuci nie ogladanie Hornets, bo ogladam ich 2 sezon. Rozier jest spoko. O ile nie musi podejmowac decyzji. Jesli chodzi o scoring, to bez zarzutu. Z tym, ze jest zwyczajnie k**** glupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 (edytowane) @Pablo81 dobry deal, hield to jest przetragiczny w tym sezonie, dobrze ze to mówiłem już wcześniej na forum, nie będziesz mógł mi zarzucić ze to pisze dlatego ze cie nie lubie. Już lepiej mieć serio Keldona z tankera w realu. Gdy hield bedzie robił choke w play-in, Keldona ewentualnego choke nie bedzie można zobaczyć. Edytowane 22 Grudnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 5 minut temu, Reikai napisał(a): Akurat mi nikt nie zarzuci nie ogladanie Hornets, bo ogladam ich 2 sezon. Rozier jest spoko. O ile nie musi podejmowac decyzji. Jesli chodzi o scoring, to bez zarzutu. Z tym, ze jest zwyczajnie k**** glupi. to w sumie pasuje do bucks. bo tam nikt poza williamsem i wadem nie ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): to w sumie pasuje do bucks. bo tam nikt poza williamsem i wadem nie ogarnia Edwards? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Edwards? kwestia jego decyzyjnosci pozostawia wiele do zyczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 (edytowane) 21 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): @Pablo81 dobry deal, hield to jest przetragiczny w tym sezonie, dobrze ze to mówiłem już wcześniej na forum, nie będziesz mógł mi zarzucić ze to pisze dlatego ze cie nie lubie. Już lepiej mieć serio Keldona z tankera w realu. Gdy hield bedzie robił choke w play-in, Keldona ewentualnego choke nie bedzie można zobaczyć. Daj proszę staty o jego przetragicznosci Edytowane 22 Grudnia 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 22 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): kwestia jego decyzyjnosci pozostawia wiele do zyczenia. Jeżeli kwestionujesz decyzyjność Edwardsa to wtedy Lamelo to jest totalny pet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 1 minutę temu, kuba2419 napisał(a): Jeżeli kwestionujesz decyzyjność Edwardsa to wtedy Lamelo to jest totalny pet W temacie ogólnym chyba została wyjaśniona jak szybka jest decyzyjność Edwardsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 5 minut temu, kuba2419 napisał(a): Jeżeli kwestionujesz decyzyjność Edwardsa to wtedy Lamelo to jest totalny pet tak lamelo z tym tez ma spory problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 (edytowane) 37 minut temu, LAF napisał(a): Oglądałem mecz z Memphis. Wiem, że nie ma co wysuwać daleko idących wniosków po jednym meczu , ale H i e l d gra na dużym volume i jest druga opcja w ataku. Fakt czasami biegnie i cyk rzuca za trzy w kontrze zamiast wejść pod kosz , ale tacy zawodnicy jak są hot potrafią przechylić szalę na korzyść zespołu. Do tego tutaj jest raczej nie jest druga opcja w ataku więc będzie efektywniejszy. TS ma na poziome Desmonda so ? Wszystko inne robi absolutnie c***owo a w ważnych meczacg nawet nie rzuca bo jest pozda i się boi. Zobacz staty z półfinału i finału IST. oglądam każdy mecz pacers wiec mysle ze tu akurat wiem co mowie. @Pablo81 nie ma potrzeby skoro u ciebie bedzie grał od drugiego trymestru. Jak się nie poprawi to na pewno bedzie dalej miał jechane. W cztery miechy zrobiłeś z Derozana na super kontrakcie hielda, ale juz mi się nie chce nad tym rozwodzić, idą święta, raz ze nie mam czasu a dwa ze chce być miły. Edytowane 22 Grudnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 2 godziny temu, człowiek...morza napisał(a): niemniej slabo wyglada pozbycie sie vucevicia tuz po podpisie Dobrze, że ktoś o tym powiedział. Latem namawiasz na podpis dość cenionego weterana, a przy pierwszej lepszej okazji go oddajesz w sumie za byle co. Wiem, że nowy GM, ale gdzie realizm? Suns byliby spaleni na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a): Dobrze, że ktoś o tym powiedział. Latem namawiasz na podpis dość cenionego weterana, a przy pierwszej lepszej okazji go oddajesz w sumie za byle co. Wiem, że nowy GM, ale gdzie realizm? Suns byliby spaleni na FA. temat rzeka u nas. za duzo takich ruchow by wyciagnac konsekwencji @january ruch z thybulle czy monkiem to juz na palcach dwoch rak nie zliczysz, gdzie sciaga grajka za c***owy hajs po czym go oddaje za pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Wszystko inne robi absolutnie c***owo a w ważnych meczacg nawet nie rzuca bo jest pozda i się boi. Zobacz staty z półfinału i finału IST. oglądam każdy mecz pacers wiec mysle ze tu akurat wiem co mowie. @Pablo81 nie ma potrzeby skoro u ciebie bedzie grał od drugiego trymestru. Jak się nie poprawi to na pewno bedzie dalej miał jechane. Jak mozesz, to serio daj staty z RS. Plusem Hielda jest, że spada, więc nie będę się o niego zabijał. Ale chętnie poczytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Jak mozesz, to serio daj staty z RS. Plusem Hielda jest, że spada, więc nie będę się o niego zabijał. Ale chętnie poczytam. Nie teraz, nie mam czasu ale zrobiłeś w cztery miesiace z Derozana na super kontrakcie Buddy Hielda…. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): Nie teraz, nie mam czasu ale zrobiłeś w cztery miesiace z Derozana na super kontrakcie Buddy Hielda…. Gdzieś tam jest jeszcze Rui i pick. Jak kiedyś dasz staty, to rozmowa wyjdzie z etapu osobistych niechęci do gracza. Poza tym DDR spada, Buddy też, więc zobaczymy, czy Demar nie dostanie jakiejś złej umowy w swoim wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Gdzieś tam jest jeszcze Rui i pick. Jak kiedyś dasz staty, to rozmowa wyjdzie z etapu osobistych niechęci do gracza. Poza tym DDR spada, Buddy też, więc zobaczymy, czy Demar nie dostanie jakiejś złej umowy w swoim wieku. Oddales tez pick 1st unprotected Wizards xD a Wizards nie maja franchise playera na ten moment i nie wiadomo co to bedzie za pick. Mega przepłaciłeś za tego hielda moim zdaniem. Keldon jest lepszym zawodnikiem. Nawet trójek trafia niewiele mniej a ma inne atuty względem Hielda Edytowane 22 Grudnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Teraz, RonnieArtestics napisał(a): Oddales tez pick 1st unprotected Wizards xD a Wizards nie maja franchise playera na ten moment i nie wiadomo co to bedzie za pick. Mega przepłaciłeś za tego hielda moim zdaniem. Keldon jest lepszym zawodnikiem. Keldon za Rui + Hield. Nie za Hielda. Poza tym jest też następna część wymian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Bulls tez spoko ruch przeciez Najpierw bylo narzekanie ze Keldon przeplacony. Zrobil z tego Pablo fajnego Ruiego I spadajacego Hielda, to tez zle bez przesady. Razem z Lafem spoko ruchy Ogolnie @LAF zasluguje na propsy panowie. Trafil z Cobym, teraz super ruch po Christiego. Brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi