Skocz do zawartości

beGM: Wymiany - komentarze

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, january napisał:

Paul George wstępnie następny do wypi****lenia z Soty po Lillardzie;)

przeciez to oczywiste. 

qcinowi brakuje kropki nad i, ktroej nie potrafi postawic od 30 wymian. 

wiec pojdzie george z jakimis dodatkami.

giannis za pewne.

choc @Sylvinho. ze spoldzielni, jak budzetu nie dogra, to harden badz durant, a mzoe obaj na promocji trafia?

a inni k**** to kupuja i zero kary. jestescie beznadziejni w ta gre

Edytowane przez człowiek...morza

5 minut temu, człowiek...morza napisał:

przeciez to oczywiste. 

qcinowi brakuje kropki nad i, ktroej nie potrafi postawic od 30 wymian. 

wiec pojdzie george z jakimis dodatkami.

giannis za pewne.

choc @Sylvinho. ze spoldzielni, jak budzetu nie dogra, to harden badz durant, a mzoe obaj na promocji trafia?

a inni k**** to kupuja i zero kary. jestescie beznadziejni w ta gre

Ale za co Ty chcesz karać? Za robienie wymian? 

1 minutę temu, karpik napisał:

Może i nie powinniśmy wchodzić tu na tematy polityczne, ale jakoś tak same mi się nasuwają skojarzenia. Ludzie niby mają prawo głosu, ale jak już głosują, to szkoda gadać.

Myśle ze temat moralności jest ostatnim który chciałbyś poruszyć;)

1 minutę temu, ely3 napisał:

White jest cienki po tej kontuzji 

A Boucher i Bridges trafili do JAzz??? To chyba jednak zrobiłeś inną wymiane niż ci się wydaje

Mieli tam trafić, ja oddawałem White Boucher Bridges, a ze oni poszli gdzieś dalej to nie jest moja zasługa, ja oddałem te trójkę i 3x1st i 2x2nd pick za Aytona i Meltona

4 minuty temu, january napisał:

Lakers-Celtics-Pistons

LAL out: D'Angelo Russell, Glenn Robinson III, Meyers Leonard, LAL/SAC/MEM/HOU '21 1st worst, PHI '22 1st (1-14 protected if not PHI '23 2nd), MIL/DEN/OKC '23 1st worst.

LAL in: Clint Capela, Svi Mykhailyuk, DET '27 1st, DET '22 2nd, DET '24 2nd, MIL '26 2nd, NYK '27 2nd.

BOS out: Clint Capela.

BOS in: Rodney Hood, Meyers Leonard, LAL/SAC/MEM/HOU '21 1st worst, PHI '22 1st (1-14 protected if not PHI '23 2nd), MIL/DEN/OKC '23 1st worst.

DET out: Rodney Hood, Svi Mykhailyuk, , DET '27 1st, DET '22 2nd, DET '24 2nd, MIL '26 2nd, NYK '27 2nd

DET in: D'Angelo Russell, Glenn Robinson III.

@Principe @ozzy110

k**** ile razy mozna mowic nie oddaje sie pickow bez protekcji z odleglych lat jesli nie sciaga sie gwiazdy.... oderwanie od rzeczywistosic

25 minut temu, january napisał:

Paul George wstępnie następny do wypi****lenia z Soty po Lillardzie;)

W dniu 4.12.2020 o 10:37, january napisał:

A Ty dalej swoje. Russell przy extension dostal NTC, ja widzę że Ty naprawdę wolisz kurwienie się jak w naszych Wolves zamiast dotrzymywania obietnic.

1 minutę temu, ozzy110 napisał:
3 minuty temu, january napisał:

Lakers-Celtics-Pistons

LAL out: D'Angelo Russell

@Principe @ozzy110

No i może na tym zakończmy rozmowy o Minnesocie ;) 

Dotrzymywanie obietnic wersja beGM :)

I Karpik jadący po Minnesocie a sam zamiast akceptować/odrzucać oferty od rookasow to negocjuje za ich plecami dogadane trade’y xD 

5 minut temu, Qcin_69 napisał:

ja oddawałem White Boucher Bridges, a ze oni poszli gdzieś dalej to nie jest moja zasług

Gradacja tej  piątki jest taka

Ayton potem długo długo nic

Melton -  Boucher

Bridges White

No i do Jazz trafił najgorszy a do Soty zdecydowanie najlpeszy i w sumie jakiś skomplikowany twór wam wyszedł tylko po to by wymienić 3 sensownych graczy. Ayton, Melton Boucher.. 

10 minut temu, karpik napisał:

Może i nie powinniśmy wchodzić tu na tematy polityczne, ale jakoś tak same mi się nasuwają skojarzenia. Ludzie niby mają prawo głosu, ale jak już głosują, to szkoda gadać.

Dokładnie to myślę od 2 lat o praktycznie wszystkich możliwych Twoich głosach dotyczących mojego Orlando.

Teraz, ely3 napisał:

Gradacja tej  piątki jest taka

Ayton potem długo długo nic

Melton -  Boucher

Bridges White

No i do Jazz trafił najgorszy a do Soty zdecydowanie najlpeszy i w sumie jakiś skomplikowany twór wam wyszedł tylko po to by wymienić 3 sensownych graczy. Ayton, Melton Boucher.. 

Nieprawda:) ten Twór jak to nazywasz pozwolił Minnesocie zaoszczędzić 5mln i 2rundowy pick, pozyskać Brunsona, zejść z Silvy i Dedmonda dodatkowo, a z sama gradacja tej piątki się zgadzam- inaczej nie dołożyłbym 4pickow :) 

No czyli jak wspomniałem na początku JAzz zostało okrutnie orżnięte. Oddało 2 najlepszych graczy tej wymiany. Pozyskało szrot i wybory z dalekiej przyszłości Zero wyborów na 21 albo 22. I mają aż 4 graczy na RFA co do których musza podjąc decyzje a chcą tankować 

6 minut temu, ozzy110 napisał:

Dobra tam cichutko

Delikatnie parafrazując twoje zdanie o dealu za Zacha 

@january Proszę nie okradać Gm-ów z ich pickow, za jakieś bieda talenty xd

ogolnie mieszane uczucia, co do dealu, chociaż props za zrzucenie Hooda, jednak ogólnie sytuacja z pickami i talentem nie jest zbytnio kolorowa w Detroit. 

1 minutę temu, ely3 napisał:

No czyli jak wspomniałem na początku JAzz zostało okrutnie orżnięte. Oddało 2 najlepszych graczy tej wymiany. Pozyskało szrot i wybory z dalekiej przyszłości Zero wyborów na 21 albo 22. I mają aż 4 graczy na RFA co do których musza podjąc decyzje a chcą tankować 

Ja nie ingeruje w wizje innych GMow, mój pomysł na Jazz był zupełnie inny i zrobiłem w tym kierunku spore podwaliny, skończyło się jak skończyło, nie mi oceniać czy było to dobre dla Jazz czy złe, Rada uznała ze deal jest dobry, Szulim również. 
Czy ja będąc Jazz bym zrobił taka wymianę? No nie, ale nawet ja- co może się wydawać dziwne- nie jestem nieomylny, wiec może to jednak bdb deal dla Jazz, przekonamy się po czasie.

3 minuty temu, Qcin_69 napisał:

do Jazz trafił Jordan Bell za Goberta xd  :D

no i ja wyciagnalem ich z tych karygodnych bledow.

k**** gdyby doszly te trejdy z brownem i greenem do skutku, ta gra powinna miec moj nick w tytule

szkoda :(

Edytowane przez człowiek...morza