człowiek...morza Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 (edytowane) Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: kiedy Towns był graczem top10? Tatum grając tak do końca będzie wyżej jezu fajnie, ze tatum przez miesiac jest goracy. towns tez mial podobne okresy. ktoryes jest lepszy, ktorys gorszy. lvl ten sam. zaden tez nie poznal poki co the secret Edytowane 7 Marca 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 (edytowane) 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: jezu fajnie, ze tatum przez miesiac jest goracy. towns tez mial podobne okresy. Tatum to być może najlepszy +25ppg two way scorer od czasów MJ,a w zasadzie już można powidzieć, że takim kimś jest natomiast Towns zawsze będzie już jednowymiarów typkiem, który wkręca sobie filmy, że jest najlepszym ofensywnie superstarem a sorry, był jeszcze Klay Edytowane 7 Marca 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: jezu fajnie, ze tatum przez miesiac jest goracy. towns tez mial takie same okresy. xd to za to ze nie chciałem twojego fake newsa wrzucić ? xd Tatum jest top5 graczem od początku 2022 xd Towns nigdy nie był takim dłużej niż przez tydzień ziom Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: Tatum to być może najlepszy +25ppg two way scorer od czasów MJ,a w zasadzie już można powidzieć, że takim kimś jest natomiast Towns zawsze będzie już jednowymiarów typkiem, który wkręca sobie filmy, że jest najlepszym ofensywnie superstarem Głos rozsądku! A w sobotę usłyszałem od @Sylvinho. ze Tatum to taki Carmelo Anthony xdddddddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: Tatum to być może najlepszy +25ppg two way scorer od czasów MJ,a w zasadzie już można powidzieć, że takim kimś jest co k**** xdddddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: co k**** xdddddd przecież prawdę pisze, co ty k**** Rodman91? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: co k**** xdddddd no jak mi @mac pisał o tym na początku sezonu, to też tak reagowałem, a fakt jest taki, że Celtics robią bilans obroną, a Tatum świetnie się w to wkomponował i nie musi mieć wybitnej efektywności by generować morderczy impact Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 6 minut temu, Qcin_69 napisał: Głos rozsądku! A w sobotę usłyszałem od @Sylvinho. ze Tatum to taki Carmelo Anthony xdddddddd Anthony z dużo lepszą obroną jak już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 (edytowane) nawet mi sie nie chce odpowiadac xd ale wystarczy przypomniec jednego gracza co w pojedynke pokonal wielkich Magic. 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: no jak mi @mac pisał o tym na początku sezonu, to też tak reagowałem, a fakt jest taki, że Celtics robią bilans obroną, a Tatum świetnie się w to wkomponował i nie musi mieć wybitnej efektywności by generować morderczy impact ja pi****le satry 5-10 graczy miales poki co lepszych od czasu jordana two-way scorerwow. poejaby jestes z takim tekstem Edytowane 7 Marca 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: nawet mi sie nie chce odpowiadac xd ale wystarczy przypomniec jednego gracza co w pojedynke pokonal wielkich Magic. a no jeszcze Kawhi, nie zmienia to faktu, żę wypada to docenić 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: nawet mi sie nie chce odpowiadac xd ale wystarczy przypomniec jednego gracza co w pojedynke pokonal wielkich Magic. ja pi****le satry 5-10 graczy miales poki co lepszych od czasu jordana two-way scorerwow. poejaby jestes z takim tekstem wymień pięciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: a no jeszcze Kawhi, nie zmienia to faktu, żę wypada to docenić ty masz chyba jakas pamiec nietegez bo poza leonardem jest jeszcze spora gama nazwisk durant, george, kobe, klay, iverson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: no jak mi @mac pisał o tym na początku sezonu, to też tak reagowałem, a fakt jest taki, że Celtics robią bilans obroną, a Tatum świetnie się w to wkomponował i nie musi mieć wybitnej efektywności by generować morderczy impact k**** w końcu ja pi****le akcja na 114:111 przeciez to jest k**** kosmos Ogólnie od kiedy Udoka skumał kto jest 1 opcja w Celtach to ci zaczęli rozpierdalac, a są znawcy z tego forum co twierdzili ze Brown powinien być liderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: ty masz chyba jakas pamiec nietegez bo poza leonardem jest jeszcze spora gama nazwisk mówimy o tym roku oczywiście, w nim Tatum gra pod tym względzie wybitnie, oczywiście można to negować, ale fakt jest faktem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 dalej mi sie nie chce myslec ale 5 nazwisk minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: ja pi****le satry 5-10 graczy miales poki co lepszych od czasu jordana two-way scorerwow. 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: wymień pięciu 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: iverson O lol:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: mówimy o tym roku oczywiście, w nim Tatum gra pod tym względzie wybitnie, oczywiście można to negować, ale fakt jest faktem ty napisales ze to najlepszy kruwa two-way od jordana. dobra nara. cpales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: ty masz chyba jakas pamiec nietegez bo poza leonardem jest jeszcze spora gama nazwisk durant, george, kobe, klay, iverson George nigdy nie był tak dobrym scorerem, Klay k**** Cię pojebalo, a Iverson faktycznie repeat z 170cm wzrostu xd wez k**** odpocznij od internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: George nigdy nie był tak dobrym scorerem, Klay k**** Cię pojebalo, a Iverson faktycznie repeat z 170cm wzrostu xd wez k**** odpocznij od internetu jak iverson gral to ty nie widziales nic innego poza grubaskami na torunskim rynku a na chleb mowiles beb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: ty napisales ze to najlepszy kruwa two-way od jordana. dobra nara. cpales przesadziłem, ale sam fakt, że mogłem coś takiego uknuć znaczy, że coś się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: przesadziłem, ale sam fakt, że mogłem coś takiego uknuć znaczy, że coś się dzieje do kogo ja dzwonilem z beasleyem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: George nigdy nie był tak dobrym scorerem, Klay k**** Cię pojebalo, a Iverson faktycznie repeat z 170cm wzrostu xd Klay nie był dobrym scorerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi