człowiek...morza Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Teraz, january napisał: Możesz nie wstrzymywac dealu brakiem potwierdzenia? nie, bo moze bede cos do niego dorzucal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 47 minut temu, kuba2419 napisał: Dostałem Garze i 2nd plus spadające kontrakty za spadającego Jordana i Lee który ma chyba opcje gracza na przyszły sezon w i tak nie wierzę z nim jakiś planow Nie są spadające, bo Villdoza ma player option, a jest po za ligą, więc podejmie kontrakt. Damion Lee ma Team option. Własny pick zamienić na tegoroczny Nuggets, więc też raczej słabo. Czy Rada zapomniała przekazać koledze, że jego deale są pod protekcją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 1 minutę temu, january napisał: Wywal tego typka z dealu @Szulim ogarnij sie chachmeciarzu ps. poleca ktos cos w lublinie do roboty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 2 minuty temu, january napisał: Wywal tego typka z dealu @Szulim A moze zmienmy zasade, by można bylo dorzucac inne deale do istniejacych? Cos jak w real nba czesto kluby oglaszaja wymiane a potem jeszcze cos tam usprawniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 1 minutę temu, mac napisał: A moze zmienmy zasade, by można bylo dorzucac inne deale do istniejacych? Cos jak w real nba czesto kluby oglaszaja wymiane a potem jeszcze cos tam usprawniają byloby najprosciej, ale od dawnym wiadomym jest, ze rada to beton ciezki do przeskoczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: ps. poleca ktos cos w lublinie do roboty? Mysle ze warto zobaczyć Majdanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 5 minut temu, january napisał: Wywal tego typka z dealu @Szulim 1 minutę temu, mac napisał: A moze zmienmy zasade, by można bylo dorzucac inne deale do istniejacych? Cos jak w real nba czesto kluby oglaszaja wymiane a potem jeszcze cos tam usprawniają I tak to funkcjonuje @january easy czas do niedzieli, a @człowiek...morza daj mi słowo ze potwierdzi wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 1 minutę temu, mac napisał: Mysle ze warto zobaczyć Majdanek no wlasnie taki plan jutro, ale na dzisiejszy wieczor czegos szukam jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 19 minut temu, Szulim napisał: I tak to funkcjonuje @january easy czas do niedzieli, a @człowiek...morza daj mi słowo ze potwierdzi wkrótce Szulim.. ja do niedzieli na pewno na niego nie będę czekał. Najdalej jutro zrobimy ten deal bez niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 No ja też radzę nie czekać długo bo część tych graczy ma lecieć dalej, więc to blokuje kolejne deale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 wy wszystko tak szybko konczycie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 50 minut temu, cvbe napisał: No ja też radzę nie czekać długo bo część tych graczy ma lecieć dalej, więc to blokuje kolejne deale no to włóż do tego deala. co za problem. brak ci kompetencji widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 31 minut temu, człowiek...morza napisał: no to włóż do tego deala. co za problem. brak ci kompetencji widze Potwierdź i sobie róbcie kolejne deale. ja robiłem wymianę z Szulimem i Longerem i mi z d.. blokujesz wymianę. Jak dziś nie potwierdzisz, to ja jutro wrzucam tą wymianę w temat Wymian bez Twojej części. Twoja niekompetencja - Twoja sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 (edytowane) 1 minutę temu, Alonzo napisał: Potwierdź i sobie róbcie kolejne deale. ja robiłem wymianę z Szulimem i Longerem i mi z d.. blokujesz wymianę. Jak dziś nie potwierdzisz, to ja jutro wrzucam tą wymianę w temat Wymian bez Twojej części. Twoja niekompetencja - Twoja sprawa. ty ale jaka k**** niekompetencja? co ci przeszkadza, czy deal wejdzie dzis czy jutro czy pojutrze? zachowujesz sie jak te zjebane rodzaje ludzi co robia widly z igly Edytowane 3 Marca 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: ty ale jaka k**** niekompetencja? co ci przeszkadza, czy deal wejdzie dzis czy jutro czy pojutrze? jestes jak te zjebane rodzaje ludzi co robia widly z igly Blokujesz innym wymianę. Po prostu potwierdź i rób sobie inne deale ile ci się żywnie podoba. Rano wrzucam to bez części dotyczącej Knicks. eot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 (edytowane) 5 minut temu, Alonzo napisał: Blokujesz innym wymianę. Po prostu potwierdź i rób sobie inne deale ile ci się żywnie podoba. Rano wrzucam to bez części dotyczącej Knicks. eot no to najwyzej ci szulim nie potwierdzi i deal poleci. tobie jak cvbe kompetencji brak i nie mozesz dolozyc swojego dealu do tego? jak chcesz naucze cie co i jak for free bo mily gosc jesttem pomimo ze widlami wymach ujesz Edytowane 3 Marca 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 @człowiek...morza i @Alonzo przywoluje do porządku deal jest w mocy i nie zamierzam go dzielić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 (edytowane) 23 minuty temu, Szulim napisał: @człowiek...morza i @Alonzo przywoluje do porządku deal jest w mocy i nie zamierzam go dzielić Do porządku to powinieneś przywołać C_M, który blokuje kilku GMom przez swoją niekompetencję deal. No sorry, ale nie po to jest długi termin na wymiany, żeby jeden GM ciął sobie w ch$# z innymi. Z grzeczności i szacunku do Ciebie daję mu termin do 6 rano cały piątek. Edytowane 3 Marca 2022 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Tak jak pisałem ci w PM - Deal jest done, i każdy może spokojnie robić dalsze deale stawiam na to swoją reputacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 @człowiek...morza Szulim wywalczył dla Ciebie cały piątek. Nie zawiedź go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi