Sylvinho. Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 11 minut temu, Alonzo napisał: No to kwestia cash i ewentualnego tanku Wizards sie wyjaśniła Druga strona tematu z Deklaracjami. Kto mówił, że będę tankował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Kto mówił, że będę tankował ? Ty mi na Priv jakiś czas temu Zastanawiałem się którą drogą pójdą Wizards, gdyż to mogło pójść w obu kierunkach, ale tradycyjnie robisz dobrą robotę przez tą przebudowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Alonzo napisał: Ty mi na Priv jakiś czas temu Zastanawiałem się którą drogą pójdą Wizards, gdyż to mogło pójść w obu kierunkach, ale tradycyjnie robisz dobrą robotę przez tą przebudowę. Pisałem chyba też o soft przebudowie chyba Niemniej jednak wolałem nie przeprowadzać drastycznej przebudowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Teraz, Sylvinho. napisał: Pisałem chyba też o soft przebudowie chyba Niemniej jednak wolałem nie przeprowadzać drastycznej przebudowy. Fajnie odmładzasz Wizards pozyskując za Hardena młode i przyszłościowe duo a do tego utrzymując w składzie Duranta. Mogło byś o soft przebudowie - ale tak czy inaczej wiązało się z rozbiciem duetu Harden/Durant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 3 minuty temu, Alonzo napisał: Fajnie odmładzasz Wizards pozyskując za Hardena młode i przyszłościowe duo a do tego utrzymując w składzie Duranta. Mogło byś o soft przebudowie - ale tak czy inaczej wiązało się z rozbiciem duetu Harden/Durant Ważne, że został KD i nie będzie trzeba łatać składu samymi min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 11 minut temu, ozzy110 napisał: Ważne, że został KD i nie będzie trzeba łatać składu samymi min. I możliwe, że również Smart i Bridges. Bridges - ten drugi Teraz @Sylvinho. czekamy na MLE dla Tony Bradleya po tym jak go zachwalałeś w opisach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Durant trade request Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 fatalnie wyglada ten ruch na przyszlosc dla Minnesoty, beka bedzie jak się harden połamie w przyszłym roku ale fajnie, bo bałem się ze Minnesota zdominuje begm na lata, a tak za dwa-trzy lata zostanie tylko Tatum z superstarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 10 minut temu, RonnieArtestics napisał: fatalnie wyglada ten ruch na przyszlosc dla Minnesoty, beka bedzie jak się harden połamie w przyszłym roku ale fajnie, bo bałem się ze Minnesota zdominuje begm na lata, a tak za dwa-trzy lata zostanie tylko Tatum z superstarów Chcielismy być fair wobec reszty, 3peat teraz a potem emeryturka, bo kto normalny po 30tce gra w gry na forum 5 minut temu, january napisał: Lol, nie bardzo :d. Te sunsowe łajzy tylko polamancow na plecach CP3 ogrywały Fatalnie może wyglądać jak się coś wydarzy. Na przykład jakiś Durant w Lakers czy cos xd prędzej dostaniesz numer do tej laski z avatara, niż Duranta w beGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 55 minut temu, Alonzo napisał: I możliwe, że również Smart i Bridges. Bridges - ten drugi Teraz @Sylvinho. czekamy na MLE dla Tony Bradleya po tym jak go zachwalałeś w opisach Tony Bradley to już jest w moim zespole pod kontraktem na następny sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Brawo @Sylvinho. świetne wzmocnienie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 55 minut temu, Sylvinho. napisał: Tony Bradley to już jest w moim zespole pod kontraktem na następny sezon Za minimum - ale steal .. ale ruch z Bookerem i Aytonem za Hardena naprawdę świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 50 minut temu, Alonzo napisał: Za minimum - ale steal .. ale ruch z Bookerem i Aytonem za Hardena naprawdę świetny za Hardena i Smarta* wcześniej nie będzie potwierdzenia, także spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 No, to @january do dzieła! Cytat Stephen Curry will sign a $215MM extension that will keep him with the Warriors for four more seasons, according to Marc Stein of Substack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 10 minut temu, Alonzo napisał: No, to @january do dzieła! Niewiele się pomyliłem. Pisałem o 222M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 11 minut temu, Alonzo napisał: No, to @january do dzieła! Całe szczescie, ze Steph trafia do drużyny z wysoka kultura organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 6 minut temu, Eld napisał: Niewiele się pomyliłem. Pisałem o 222M. W lepszym bogatszym klubie to możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 4 minuty temu, ignazz napisał: W lepszym bogatszym klubie to możliwe Bardziej to wina tego, że to info o 222M czytałem jakiś miesiąc temu a wtedy salary cap przewidywali na jakieś 115M, a teraz ostatnie znane mi info to 112,6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 1 minutę temu, january napisał: Kiedyś się nauczycie CBA, przyjdzie ten dzień, wierzę Znaczy.. nie będzie Currego w Lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Alonzo napisał: Znaczy.. nie będzie Currego w Lakers? Nie będzie takiego Extension bo nie może go zaoferować:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi