Alonzo Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Jezusku znów wszystko sprawdzać... Właśnie to zrobiłem. Nikt inny nie ma też w arkuszu picku 2nd GSW'27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 6 godzin temu, Eld napisał: =================================================================================================== Kolejny kwiatek: @Ashigaru nie dysponujesz pickiem 2nd GSW'27. Masz 2nd 26, ale nie 27. Deal na ten moment nie przechodzi. Albo szybka edycja, albo uwalam. ============================================================================================= I jeszcze jeden powiązany z powyższą Bulls - PTB - nie przechodzi. Deal Bulls- Magic @Alonzo, @Pablo81 Bulls nie mają picku 2nd GSW 2027. W dniu 19.07.2021 o 20:55, Pablo81 napisał: Bulls - PTB Bulls in: #2 Bulls out: #3, 2nd Chi 22, 2nd GS '27 PTB in: #3, 2nd Chi 22, 2nd GS '27 PTB out: #2 @Ashigaru -------------------------------------------------------------------------------- Jest to korekta pierwotnej wymiany, w której handlowałem pickiem, którego nie posiadam, a który jest w arkuszu. W arkuszu jest również u mnie pick Min/Sas worse '25, którego również nie posiadam. @Alonzo dzięki za czujność, @Eldbez kar proszę. -------------------------------------------------------------- Wprowadzone przez Elda z poprawkami PTB pozyskali 2nd GS 27 w tej wymianie. Potem wraca do mnie w tej wymianie: W dniu 22.07.2021 o 20:50, Pablo81 napisał: Bulls - PTB Bulls in: 2nd GS '27 Bulls out: 2nd Was '23. PTB in: 2nd Was '23 PTB out: 2nd GS' 27 @Ashigaru ------------------------------------------------------------------------ Od Eld: wymiana na g. 00:28, 25.07.2021r. nie przechodzi. A następnie do @Alonzo w tej: W dniu 23.07.2021 o 10:45, Alonzo napisał: Chicago Bulls - Orlando Magic CHI out: #59, 2nd GSW'27 CHI in: 5,117mln$ cash ORL out: 5,117mln$ cash ORL in: #59, 2nd GSW''27 @Pablo81 ------------------------------------------------------------------------ Od Eld: wymiana na g. 00:28, 25.07.2021r. nie przechodzi. Wszystko legit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 35 minut temu, Alonzo napisał: Właśnie to zrobiłem. Nikt inny nie ma też w arkuszu picku 2nd GSW'27 A skoroś taki dobry to sprawdź jeszcze czy podwójnie nie pojawia się gdzieś 2nd 2026 GSW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 7 minut temu, Eld napisał: A skoroś taki dobry to sprawdź jeszcze czy podwójnie nie pojawia się gdzieś 2nd 2026 GSW. wg arkusza jest tylko w Portland. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 1 minutę temu, Alonzo napisał: wg arkusza jest tylko w Portland. Serdecznie Ci dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 @Pablo81 mała prośba. Pisz pełne inicjały picków wymianach bo potem jak trzeba coś zweryfikować to ciężko się szuka po np. GSW gdy jest zapisane jako GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 (edytowane) Zapomniałem chyba napisać ( albo pewnie gdzieś napisałem, ale jestem cholernie czuły na zmianę pogody i dziś mi łeb rozwala ), ale wszystkie wczorajsze transfery zablokowane przeze mnie zostały wprowadzone. Nie licząc oczywiście tych gdzie ktoś chciał wysłać CMowi kasę, a jej nie miał. A może to skleroza? Edytowane 25 Lipca 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 @Eld 2nd Chi 22 wg arkusza jest dalej u mnie, tymczasem powinien znajdować się w Portland. @Ashigaru potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: @Eld 2nd Chi 22 wg arkusza jest dalej u mnie, tymczasem powinien znajdować się w Portland. @Ashigaru potwierdzi Tu automatyczna sekretarka Elda. Szefa nie ma w biurze. Proszę o pozostawienie wiadomości na jego PM, lub o kontakt najlepiej po weekendzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Ciekawe co @Eld wsadzal do tej szuflady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 7 minut temu, eMeS napisał: Ciekawe co @Eld wsadzal do tej szuflady Pochowałem jej "zabawki" aby się do roboty w końcu wzięła . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 (edytowane) 40 minut temu, eMeS napisał: Ciekawe co @Eld wsadzal do tej szuflady Jeden multiway Qcina = pełna szuflada dokumentacji Edytowane 29 Lipca 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Poupychane ma tam te zagubione i pomylone 2rdery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 36 minut temu, ignazz napisał: Poupychane ma tam te zagubione i pomylone 2rdery Daruj dziewczynie. Patrz na uśmiech. Sam byś jakiegoś jej rzucił ( Thunder ) za Nassira Litlle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Czy ja dobrze widzę, że na ten moment Dunn to starting PG Bostonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 9 godzin temu, ozzy110 napisał: Czy ja dobrze widzę, że na ten moment Dunn to starting PG Bostonu? Chyba ktoś zaraz będzie fanem Bostonu i ich rotacji na rozegraniu… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 4 minuty temu, shevcu napisał: Chyba ktoś zaraz będzie fanem Bostonu i ich rotacji na rozegraniu… Jest możliwe. Jeszcze jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 @MMM2121 Szybkie pytanie, a masz skrzynkę pełną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 10 minut temu, kolader napisał: Ok, biorę go na 2 rok na tw Transfer przeprowadzimy zgodnie z regułami jak się okienko otworzy na nowy sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 3 godziny temu, Pablo81 napisał: @MMM2121 Szybkie pytanie, a masz skrzynkę pełną. Już pusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi