tangiers Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 @mac Odlokuj CM tindera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: @tangiers widze wracamy do korzeni tylko u Ciebie zadnego bad boya nie widze. same cipki tylko u Ciebie zadnego bad boya nie widze. same cipki Cóż to była za walka.. Oglądałem chyba na starym poczciwym DSFie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) Teraz, Alonzo napisał: Cóż to była za walka.. Oglądałem chyba na starym poczciwym DSFie no ze strony Miami @tangiersa już takich akcji nie doświadczysz. Odciął się grubą kreską od kultury organizacji niestety. Edytowane 10 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: no ze strony Miami @tangiersa już takich akcji nie doświadczysz. Odciął się grubą kreską od kultury organizacji niestety. Przeciez ja mialem w tamtym sezonie Portisa w skladzie Idealny bodyguard dla Luki Edytowane 10 Grudnia 2020 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, tangiers napisał: Przeciez ja mialem w tamtym sezonie Portisa w skladzie Idealny bodyguard dla Luki jaskółka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 15 minut temu, tangiers napisał: @mac Odlokuj CM tindera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 (edytowane) Cytat Nuggets-Jazz-Bucks-Pacers-Timberwolves DEN out:J.Ingles,DJ Wilson, UTA 24’ 2nd DEN in:W.Barton,J.Vanderblit UTA out:G.Hayward, M.Morris, DAL 24’ 2nd, UTA in:J.Ingles, D.Green, Dj Wilson, Q.CookMIL 27’ 1st (top4 protected), UTA 24’ 2nd MIL out: D.Green,T.Hardaway jr, J.Vanderblit, MIL 27’ 1st (top4 protected) MIL in:G.Hayward IND out:W.Barton, Q.Cook IND in: T.Hardaway jr, K.Looney, IND 24’ 2nd, DAL 24’ 2nd MIN out: K.Looney, IND 24’ 2nd MIN in: M.Morris, CHA 24’ 2nd MIN out: K.Looney, IND 24’ 2nd @LeweBiodroSmoka @elwariato @SlaKB @RonnieArtestics @mac Ciekawa sytuacja. Jak na moje, jeśli @LeweBiodroSmoka podpisze kogoś za pełne mid-level, to ten trade nie przechodzi, bo denver przekroczy apron. A deal jeszcze nie został wykonany. Edytowane 14 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: Ciekawa sytuacja. Jak na moje, jeśli @LeweBiodroSmoka podpisze kogoś za pełne mid-level, to ten trade nie przechodzi, bo denver przekroczy apron. A deal jeszcze nie został wykonany. Przekroczy dopiero jak będzie uzupełniał skład, więc deal przejdzie. A Nuggets muszą poszukać oszczędności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Przekroczy dopiero jak będzie uzupełniał skład, więc deal przejdzie. A Nuggets muszą poszukać oszczędności. no nie, bo musisz wliczyc wartosci minimalnych umow na brakujace miejsca także beka bedzie jak @Qcin_69 już drugi raz oskuba Milwaukke. No ale podobno jego deale zadowlają wszystkich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 7 minut temu, człowiek...morza napisał: no nie, bo musisz wliczyc wartosci minimalnych umow na brakujace miejsca także beka bedzie jak @Qcin_69 już drugi raz oskuba Milwaukke. No ale podobno jego deale zadowlają wszystkich... No na razie deal nie został potwierdzony, więc formalnie go nie ma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 15 minut temu, fluber napisał: No na razie deal nie został potwierdzony, więc formalnie go nie ma:) Najwyżej się skoryguje albo anuluje ja nie ogarniałem kwestii finansowej u każdego z zainteresowanych, każdy mogl sam zwrócić uwagę na coś jeśli miał wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 12 minut temu, Qcin_69 napisał: Najwyżej się skoryguje albo anuluje ja nie ogarniałem kwestii finansowej u każdego z zainteresowanych, każdy mogl sam zwrócić uwagę na coś jeśli miał wątpliwości standardowo gdy pojawia się problem, to qcin ma "czyste raczki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 5 minut temu, człowiek...morza napisał: standardowo gdy pojawia się problem, to qcin ma "czyste raczki" Głupoty gadasz, każdy znał swoją cześć, nie moja wina ze ktoś nie policzył czy przekroczy apron czy nie, zwłaszcza ze deal był składany przed ta tura FA:) wiec słabe zaczepki z Twojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 34 minuty temu, january napisał: U nas jest wesoło z Giannisem, bo ja klepnę extension już przy obecnym rosterze, Bucks mają jeszcze perspektywy by się wzmocnić. Ale nie klepnę go po dealu z Haywardem, bo zapewnia takie coś właściwie w 100% bankructwo dla Bucks, więc perspektywy Giannisa, że za rok i pewnie za 2 Milwaukee mają mieć hardcap w wysokości poziomu salary cap to tak nie bardzo. A co Cię finanse Bucks interesują? Ich sprawa. Jak wygrają misia to nie musi być tak szaro, buro i ponuro jak wieszczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 4 minuty temu, january napisał: Po tej wymianie zbankrutują nawet przy awansie do finałów NBA, a by nie zbankrutować (a i tak dostaną hardcap) po zdobyciu tytułu to teraz nie mogliby nawet podpisać rosteru do końca za minimum tylko bawić się w podpisywanie graczy z umową rookie. Teraz zrobią atak na mistrza, a potem bez problemu zrzucą Haywarda jako expiringa. No problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Teraz zrobią atak na mistrza, a potem bez problemu zrzucą Haywarda jako expiringa. No problem. + spada Gallo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 55 minut temu, january napisał: U nas jest wesoło z Giannisem, bo ja klepnę extension już przy obecnym rosterze, Bucks mają jeszcze perspektywy by się wzmocnić. Ale nie klepnę go po dealu z Haywardem, bo zapewnia takie coś właściwie w 100% bankructwo dla Bucks, więc perspektywy Giannisa, że za rok i pewnie za 2 Milwaukee mają mieć hardcap w wysokości poziomu salary cap to tak nie bardzo. ja mam podobnie i mowielm o tym juz wczesniej. przeciez oni w przyszlym sezonie wydadza +/- 210 mln. nie wiem january, mzoesz wyjasnic jakie to przelozenie bedzie mialo na ich finanse? jaki hardcap itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) 16 minut temu, MarcusCamby napisał: Teraz zrobią atak na mistrza, a potem bez problemu zrzucą Haywarda jako expiringa. No problem. To kierujac sie interesem Giannisa wolalbym zobaczyc czy zdobede mistrza z ta ekipa i wtedy podejme decyzje o nowym kontrakcie. Margines bledu z przeszloscia Haywarda, znakami zapytania przy Kembie jest minimalny w tej ekipie, a konkurencja na wschodzie ogromna. Edytowane 15 Grudnia 2020 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) 18 minut temu, MarcusCamby napisał: Teraz zrobią atak na mistrza, a potem bez problemu zrzucą Haywarda jako expiringa. No problem. Zrzucenie 40 mln to akurat nie jest no problem. Edytowane 15 Grudnia 2020 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 1 minutę temu, tangiers napisał: To kierujac sie interesem Giannisa wolalbym zobaczyc czy zdobede mistrza z ta ekipa i wtedy podejme decyzje o nowym kontrakcie Czyli podobnie jak w RL NBA, gdzie mają ostatni rok Jrue Holidaya i przepłaconego Khirs Middletona. A u Nas wciąż więcej first picków do zabawy i lepszy zespół. No chyba, że u Kemby jest faktycznie grubszy temat. 1 minutę temu, karpik napisał: Zrzucenie 40 mln to akurat nie jest no problem. Hayward > Conley, więc pójdzie spokojnie za sam cap space jak nie z dopłatą. Lepiej mieć Haywarda na 40mln niż Dermottów i Korkmazów za prawie połowę tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi