karpik Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: Pozyskałem razem z 43 . Wyprostujemy to ale nie chcieliśmy blokować. No spoko, ale nie wrzucaj tego do tematu wymian, bo nawet jak Ronnie potwierdzi, to dalej będzie to pick Hawks. Zachowajcie jakąś chronologię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Zrobimy zgodnie ze sztuka. Wybór poszedł aby zamknąć draft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 17 minut temu, january napisał: Co Wyście tam powymieniali patrząc po trading blocku i zmianie pewnych klubów u pewnych nazwisk to aż sam ciekaw jestem:) No zrobił się taki chaos, że gracz, którego ode mnie chciał pewien GM już w poprzednim sezonie poszedł za zawodnika, który jest u niego w arkuszu, ale do innej drużyny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) Teraz, january napisał: Tylko Lakers grzecznie trenują po mistrzostwie w tym samym składzie A w lidze huragan xD Ja dokonałem jednej wymiany i to 1:1 więc myślę, że dość spokojnie Edytowane 16 Listopada 2020 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 16 minut temu, człowiek...morza napisał: sprzedam justina robinsona za pick 1-rundowy, na stole mam pick 2-rundowy. czas do polnocy Na pewno o tego Robinsona chodzi? Justin przecież od stycznia jest poza NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 8 minut temu, LONGER01 napisał: Na pewno o tego Robinsona chodzi? Justin przecież od stycznia jest poza NBA ale wroci silniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Jak wrzucacie wymiany, to oznaczajcie się w poście. @LONGER01 ma na przykład niepotwierdzony deal od soboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Będę miał najdroższego rezerwowego w całej lidze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 10 minut temu, Eld napisał: Będę miał najdroższego rezerwowego w całej lidze . Camby rozstał się jednak z Wallem lub Griffinem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 1 minutę temu, mac napisał: Camby rozstał się jednak z Wallem lub Griffinem ? A czy Wall albo Griffin grali z ławki? Drummonda kupiłem który u mnie będzie wchodził za Nurkićem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Teraz, Eld napisał: A czy Wall albo Griffin grali z ławki? Myślałem że mowa o przyszłym sezonie, a tam będzie ich miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Teraz, mac napisał: Myślałem że mowa o przyszłym sezonie, a tam będzie ich miejsce A to już się Marcusa pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 #337 Cavaliers-Trail Blazers CLE out: 1st CHI/TOR 20', 1st CLE 23', 1st CLE 25' CLE in: prawa do Cam Reddish, prawa do Rui Hachimura, 2nd OKC 20', 2nd SAS 21' PTB out: prawa do Cam Reddish, prawa do Rui Hachimura, 2nd OKC 20', 2nd SAS 21' PTB in: 1st CHI/TOR 20', 1st CLE 23', 1st CLE 25 OKC out: 1st round pick DET 2023 OKC in: Rui Hachimura, Reggie Bullock CLE in: 1st round pick DET 2023 CLE out: Rui Hachimura, Reggie Bullock Szybko stracono cierpliwość w sztabie Cavs do Hachimury O interes życia tu daleko @cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: #337 Cavaliers-Trail Blazers CLE out: 1st CHI/TOR 20', 1st CLE 23', 1st CLE 25' CLE in: prawa do Cam Reddish, prawa do Rui Hachimura, 2nd OKC 20', 2nd SAS 21' PTB out: prawa do Cam Reddish, prawa do Rui Hachimura, 2nd OKC 20', 2nd SAS 21' PTB in: 1st CHI/TOR 20', 1st CLE 23', 1st CLE 25 OKC out: 1st round pick DET 2023 OKC in: Rui Hachimura, Reggie Bullock CLE in: 1st round pick DET 2023 CLE out: Rui Hachimura, Reggie Bullock Szybko stracono cierpliwość w sztabie Cavs do Hachimury O interes życia tu daleko @cvbe To są tylko szczątki deali Rui jest fajny ale 3x lottery 1st, jakieś 2ndy i zrzucenie Bullocka, za niego i #8 jest fajniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Bardzo dobry deal Bulls - Camby widzę nic się nie nauczyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 6 minut temu, Qcin_69 napisał: Bardzo dobry deal Bulls - Camby widzę nic się nie nauczyłeś Czy ja wiem? Ja Greena lubię a jeśli się dobrze rozwinie to Camby zrzucił chłam wart miliony, za fajnego future rolesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 1 minutę temu, cvbe napisał: Czy ja wiem? Ja Greena lubię a jeśli się dobrze rozwinie to Camby zrzucił chłam wart miliony, za fajnego future rolesa Nie no wygrany deal Bulls zdecydowanie. Od początku mówiłem, że dam się okraść. Ale ten deal to niestety skutek haniebnej decyzji o odrzuceniu ubezpieczenia Walla i mojego hardcapu. Coś trzeba było poświęcić. Chociaż nie powiem, Bamba który ma fundamentals gorsz nawet od Thabeeta powodował, że oczy krwawiły. Był moment, gdy do @january pisałem, że chyba nie podejmę jego czwartego roku kontraktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Teraz, cvbe napisał: Czy ja wiem? Ja Greena lubię a jeśli się dobrze rozwinie to Camby zrzucił chłam wart miliony, za fajnego future rolesa Skoro Minnesota chciała Mambe Bambe to już powinien wiedzieć ze jego akcje pójdą mocno w górę a oddanie i jego i Gilesa za #22 w tym drafcie to jest słabiutka wymiana. Jak się zrzuca szrot z salary i jeszcze wyłapuje za to assety dzisiaj się jeszcze przekonacie jak wpadnie 3W (bez udziału Minnesoty :P) a to co zrobili Pelicans to typowy panic move tak jak Bulls słabiutka wymiana z Clippersami, tak tutaj huge win Chicago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 W sumie to bez komentarza przeszedł trade, że Alonzo zrzucił szrot kontrakt Prince i jeszcze dostał za to 2nd roundera i solidnego backupa Birch. Jakiś komentarz @shevcu? Wygląda na zajebisty deal dla Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 W ogóle u nas dziala te 48h (?) rule? Bo Giles to w sumie tez zmienia klub i nie wiem czy powinien być połączony w tym dealu czy oddzielnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi