Eld Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Dobra. Blazers za chwile podpiszą jeszcze Nazr Reida na minimalne cyfry i będą mieć po wymianie 138 377 000, a hard cap to 138 925 000. Ładnie wstrzelone. Spięło się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 W dniu 1.03.2020 o 23:04, MarcusCamby napisał(a): @ignazz nie zdążyć klepnąć Rozwiń Ja jebie Camby, jakbyś mówił ze DJJ oddasz za pick z przedziału 28-30... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Myślę, że to idealna taktyczna zagrywka dla GMa Wolves, niesamowite ile znaczy u nas grze nazwisko Olynyk ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 W dniu 1.03.2020 o 23:09, eMeS napisał(a): Myślę, że to idealna taktyczna zagrywka dla GMa Wolves, niesamowite ile znaczy u nas grze nazwisko Olynyk ^^ Rozwiń Olynyk Oubre i Rabb to filary tej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 W dniu 1.03.2020 o 23:09, Qcin_69 napisał(a): Ja jebie Camby, jakbyś mówił ze DJJ oddasz za pick z przedziału 28-30... Rozwiń I tak nie przeszło, bo Ignazz nie zdążył potwierdzić Cena za Derricka była stała przez całe okienko W dniu 1.03.2020 o 23:10, Qcin_69 napisał(a): Olynyk Oubre i Rabb to filary tej gry Rozwiń I Courtney Lee! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 W dniu 1.03.2020 o 23:11, MarcusCamby napisał(a): I tak nie przeszło, bo Ignazz nie zdążył potwierdzić Cena za Derricka była stała przez całe okienko Rozwiń Lol, no k**** jakbym wiedział to bym dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 W dniu 1.03.2020 o 23:11, MarcusCamby napisał(a): I tak nie przeszło, bo Ignazz nie zdążył potwierdzić Cena za Derricka była stała przez całe okienko I Courtney Lee! Rozwiń Przecież podlajkowalem Serduszko nie styka. Gdy mamy wszystko klepniete przed czasem w PM z prosba o wpisanie w temacie właściwym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 W dniu 1.03.2020 o 23:12, january napisał(a): Lol, będziesz Kellym startował ? Aż to zapisuję by nie zniknęło Olynyk i Theis to skrajnie odmienni pod względem skillsetu gracze tbh. Ja tam propsuję zawsze wymianę Drummonda na Olynyka, bdb deal Ale w PO będzie wesoło jak Cię w 2 rundzie LBS będzie cytował o Olynyku co pisałeś xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Rozwiń To był spory błąd z mojej strony ze go nie doceniałem, miałeś racje Kelly>Andre . Jestem kibicem Heat od 15 minut i już mnie wkurwia rotacja Spo u podkoszowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 W dniu 1.03.2020 o 23:13, ignazz napisał(a): Przecież podlajkowalem Serduszko nie styka. Gdy mamy wszystko klepniete przed czasem w PM z prosba o wpisanie w temacie właściwym? Rozwiń Wydaje mi się, że nie, ale może @january @Eld @ozzy110 niech ocenią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 W dniu 1.03.2020 o 23:08, Eld napisał(a): Dobra. Blazers za chwile podpiszą jeszcze Nazr Reida na minimalne cyfry i będą mieć po wymianie 138 377 000, a hard cap to 138 925 000. Ładnie wstrzelone. Spięło się. Rozwiń *W głowie gra hymn Ligi Mistrzów* Dziękuję @Eld za wsparcie i @january za czujność. Pozdrawiam cieplutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Ogólnie ta końcówka była mocna. Myślałem, że deal z CP3 będzie ostatni, a tam ja wklejam deal i kilka innych się pojawia. przez to wszystko straciłem końcówkę meczu LAC - Sixers. Szkoda, że Burks jest zdegradowany do roli off ball shootera, taki ball handling się marnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Cicho. Ja oglądam z nagrania. Nue znam wyniku CP3 mocne nazwisko. Zachod nie zrobił tak mocnych wzmocnień wiec sprawa walki otwarta. Bez dobrej gry liderów Brogdona i LMA kosmetyka nic nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 A co z wymianą Wolves - Hawks? Przechodzi? Co innego klepnięte, a co innego wpisane. To problem czy uznajemy? Wymiana na linii Pistons - Sixers też dość dziwna. Klepnięta z obu stron, a chyba ozzy pisał, że jest nieważna. @january ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 W dniu 1.03.2020 o 23:36, january napisał(a): Nie rozumiem Rozwiń Wymiana Marquesse Chriss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Wymiana na linii 76ers - Pistons przechodzi. Natomiast na pewno nie przechodzi Houston - Memphis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 W dniu 1.03.2020 o 23:21, january napisał(a): Zią zmień avatar na proposition Joe z The Wire, bo mam wrażenie że właśnie tak wyglądasz jak mówisz o kupowaniu za dolara, a sprzedawaniu za 2... Rozwiń A kiedy ja tak mówiłem? Ale nic nie stoi na przeszkodzie by zaczynać rozmowy o dealach w ten sposób: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 W dniu 1.03.2020 o 23:39, january napisał(a): No, ale nie wiem co z nią nie tak Rozwiń Dałbym sobie fiuta obciąć, że był wcześniej komentarz ozzy, że ten deal jest nieważny, bo się nie zrozumieli. Problem w tym, że obie strony go klepnęły. Post ozzy z tematu wymiany został w ogóle skasowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 W dniu 1.03.2020 o 23:43, MarcusCamby napisał(a): Dałbym sobie fiuta obciąć, że był wcześniej komentarz ozzy, że ten deal jest nieważny, bo się nie zrozumieli. Problem w tym, że obie strony go klepnęły. Post ozzy z tematu wymiany został w ogóle skasowany. Rozwiń Na sto procent był ten komentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Tam chyba problem był z zapisem picków. Ozzy myślał, że dostaje dwa, a Tecu chyba dawał jednego z tych dwóch. Ciężkie do oceny. Chyba deal nieważny, bo nieczytelny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 W dniu 1.03.2020 o 23:42, january napisał(a): Kilkoma ładnymi dealami... Choć tu raczej jest - przyjmij z dopłatą dwóch dolarów, oddaj za jakiś czas za dwa dolary Rozwiń Nie ukrywam że po ostatnich wymiarach, duchowo wyglądam tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi