Eld Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 2 minuty temu, BMF napisał: To tak jakby brał gościa z podpisanym w lipcu jednorocznym kontraktem. Bucks w RL wywalili na Mirotica 4x 2nd rounder rok temu, a ten co odyebał? Mieli tylko early bird do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 2 minuty temu, BMF napisał: To tak jakby brał gościa z podpisanym w lipcu jednorocznym kontraktem. Tzn. nie może wyrównać, jak ktoś da wyższą ofertę od niego na FA, ale przy porównywalnych propozycjach gracz może skłaniać się za pozostaniem w Memphis, gdyż klub się o niego starał i pozyskał go oddając asset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: QO to chyba nie to samo co nie podjęcie opcji i przykład Looneya i Hezonji. Jakby Alonzo zostawił Triera, to miałby do niego prawa Birda, gdy go oddał to kungfu nie ma żadnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 W dniu 22.07.2019 o 11:36, fluber napisał: Z całym szacunkiem, ale biorąc pod uwagę to co mam w składzie i jakie jeszcze wymiany mam przyklepane, to Hornets nie będą walczyć o play-offs, tylko o przewagę parkietu w 1 rundzie:) W dniu 22.07.2019 o 11:52, january napisał: Oj fluber. East jest bardzo, bardzo mocny^ Grozi Ci 4 miejsce, ale w dywizji xDDD A nie mowilem?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 2 minuty temu, january napisał: Myślę, że po 2 trymestrze to możesz być też poza PO:), fajnie tam macie na wschodzie No na razie zapowiada sie jeszcze lepszy trymestr niz pierwszy ( patrz na net rating westbrooka w t2) s5 zdrowa i w swietnej formie ale wiadomo ze kontuzje moga zaorac na wschodzie kazdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 4 minuty temu, january napisał: Myślę, że po 2 trymestrze to możesz być też poza PO:), fajnie tam macie na wschodzie Zapraszamy Jasiu jakiś team zawsze się tu dla Ciebie znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 21 minut temu, january napisał: Myślę, że po 2 trymestrze to możesz być też poza PO:), fajnie tam macie na wschodzie Na Zachodzie będzie zajebiście ciekawie o 8 seed. Dallas w T2 bez Ziona, Trae, Issaca a tu Jazz się wzmocnili, a ja właśnie wymieniłem 4 skreślonych na 4 grających i jeszcze mi Jusuf wraca. A różnica jaka. 4W? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 No cóż, liczę na zdrowie Kevona, nie ukrywam ze to duże ryzyko z mojej strony zważywszy na raporty medyczne Looneya, ale gra warta świeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 23 minuty temu, Qcin_69 napisał: Potwierdzam i składam pick w ofierze zdrowia Kevona za tę ofiarę masz lekko spuszczoną protekcję, wielcy Jazz są przyjaciółmi Wilków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 9 godzin temu, Eld napisał: Na Zachodzie będzie zajebiście ciekawie o 8 seed. Dallas w T2 bez Ziona, Trae, Issaca a tu Jazz się wzmocnili, a ja właśnie wymieniłem 4 skreślonych na 4 grających i jeszcze mi Jusuf wraca. A różnica jaka. 4W? Sprostuję, bo dużo tu Twojego życzeniowego podejścia do życia. Trae jest zdrowy, opuścił ostatnio 2 mecze. Zion już trenuje i ma wrócić w styczniu, Isaac wiadomo. Ty dostałeś 4 graczy, o których rzeczywiście można powiedzieć, że są aktualnie w klubach NBA, ale ich poziom lepiej przemilczeć, a Jusuf celuje w powrót na T3, więc nie wiem czym się tu chwalisz, bo póki co przecież nie wraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 1 minutę temu, karpik napisał: Sprostuję, bo dużo tu Twojego życzeniowego podejścia do życia. Trae jest zdrowy, opuścił ostatnio 2 mecze. Zion już trenuje i ma wrócić w styczniu, Isaac wiadomo. Ty dostałeś 4 graczy, o których rzeczywiście można powiedzieć, że są aktualnie w klubach NBA, ale ich poziom lepiej przemilczeć, a Jusuf celuje w powrót na T3, więc nie wiem czym się tu chwalisz, bo póki co przecież nie wraca. Zobaczymy. Co do poziomu pozyskanych przeze mnie graczy nie śmiem nawet dyskutować, bo raz lepsze cokolwiek co ma dwie nogi i biega po parkiecie niż skreślony a dwa, wszystko wskazuje na to, że to nie koniec ruchów. O Zionie nawet przed chwilą czytałem, że nie znana jest jego data powrotu, ale oczywiście sam bym sobie życzył zobaczyć go jak najwcześniej. Żebyśmy się rozumieli. Walczę o PO, ale szanę oceniam je na jakieś 10%-15%, bo Ty masz 4W przewagi a Jazz też nie odpuszczą. Pisałem w swoim opisie, że każdy scenariusz mnie satysfakcjonuje a jak będzie - zobaczymy. Na pewno jesteś mocnym faworytem do ósmego seedu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Thunder wywietrzyli szansę na skończenie sezonu na plusie finansowym i raczej celują w 110% SC zarobku i wyjście na plus w rozliczeniu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 The New Orleans Pelicans and superstar rookie Zion Williamson are reportedly "hopeful" he'll make his NBA debut in January after completing his recovery from surgery on a torn lateral meniscus in his right knee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Ashigaru GOAT> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Bardzo piękna wymiana Ashigaru. Nigdy bym nie pomyślał, że za tą niemiecką łajzę można wyjąć jakieś assety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Doskonały ruch ale rozumiem Kings Dodatkowo Milton to świetny gracz. Oby miał szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 A ja doplacalem zeby sie go pozbyc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Klasa Ashi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 dobra wymiana m8 miałem nosa do niemca i francuza w lato a szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Dobry deal Jasia w sumie, ale ten Gasol na waiver to ciekawie wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi