Qcin_69 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 16 minut temu, MarcusCamby napisał: Wystawiłeś mnie to czego się spodziewasz? @ignazz mordeczko. Umowa była, więc ja zaraz pisze deal, a ty tam potwierdzasz ktoś chce Musę kupić? Może @Sylvinho. Nigdy bym Cię nie wystawił Dałem Ci alegnatywe na ten weekend 8-10.11 , tak jak @człowiek...morza , @LeweBiodroSmoka I reszcie których mam problem z oznaczeniem bo tam wyszło . @Wooden może potwierdzić ze weekend we Wroo pojawił się spontanicznie ! no i Panowie, tam jest opcja na poznanie Kuboslawa , zastanówcie się , w razie co , Rezygnuje ze zlotu i robimy Spółdzielnie w Ciechocnnku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 11 minut temu, Qcin_69 napisał: Nigdy bym Cię nie wystawił Dałem Ci alegnatywe na ten weekend 8-10.11 , tak jak @człowiek...morza , @LeweBiodroSmoka I reszcie których mam problem z oznaczeniem bo tam wyszło . @Wooden może potwierdzić ze weekend we Wroo pojawił się spontanicznie ! no i Panowie, tam jest opcja na poznanie Kuboslawa , zastanówcie się , w razie co , Rezygnuje ze zlotu i robimy Spółdzielnie w Ciechocnnku A Sylwek uderza na Wrocław? W razie jakbym się nie dogadał z Babiarzem i Uzdowski, to z Sylvinho o BeGM pogadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: A Sylwek uderza na Wrocław? W razie jakbym się nie dogadał z Babiarzem i Uzdowski, to z Sylvinho o BeGM pogadam @Sylvinho. ruszasz dupę ? Bo transportu potrzebujemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 (edytowane) 44 minuty temu, MarcusCamby napisał: ktoś chce Musę kupić? Może @Sylvinho. za potężnego Ivana Rabba mogę się zgodzić Edytowane 18 Września 2019 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 2 minuty temu, polishllama69 napisał: za potężnego Ivana Rabba mogę się zgodzić Tylko ja bym potrzebował go za cap space oddać. I oczywiście dobry asset na osłodę. A może @BMF? Cap space masz, a Musa europejczyk, akurat twoje klimaty. Dziwne, że jeszcze oferta od Ciebie nie wpłynęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Gdybym mial miejsce w rosterze to bym brał, nigdy za dużo Europejczyków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 23 minuty temu, MarcusCamby napisał: Tylko ja bym potrzebował go za cap space oddać. I oczywiście dobry asset na osłodę. A może @BMF? Cap space masz, a Musa europejczyk, akurat twoje klimaty. Dziwne, że jeszcze oferta od Ciebie nie wpłynęła za Milesa i Musę mogę dać Meltona i jakąś osłodę ale hajs się nie zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 51 minut temu, MarcusCamby napisał: A może @BMF? Cap space masz, a Musa europejczyk, akurat twoje klimaty. Dziwne, że jeszcze oferta od Ciebie nie wpłynęła Mam jeszcze rookies do podpisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 7 godzin temu, MarcusCamby napisał: Wystawiłeś mnie to czego się spodziewasz? @ignazz mordeczko. Umowa była, więc ja zaraz pisze deal, a ty tam potwierdzasz ktoś chce Musę kupić? Może @Sylvinho. Potwierdzam deala z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 (edytowane) 7 godzin temu, Qcin_69 napisał: @Sylvinho. ruszasz dupę ? Bo transportu potrzebujemy ? Hahaha, zobaczę jak to będzie Edytowane 19 Września 2019 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Kiedy startuje V tura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 4 minuty temu, january napisał: teraz wężyk two-way bedzie. Że co? A dlaczego nie V tura? Bez sensu to i w zeszłym roku było inaczej. Skąd ta zmiana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 4 minuty temu, january napisał: teraz wężyk two-way bedzie. A 2way nie mamy w październiku jak sezon ruszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 10 minut temu, Alonzo napisał: A 2way nie mamy w październiku jak sezon ruszy? No nie. Przed sezonem ale kompletnie nie rozumiem po co ta zmiana. W zeszłym roku normalnie skończyliśmy tury a dopiero później był two-way wężyk. Doskonale to pamiętam przez wtopę z Shabazem i Zellerem w V turze a później mi się przyfarciło z McKinnie na two-way. @january skąd i po co ta zmiana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 1 minutę temu, Eld napisał: No nie. Całkiem możliwe, że startowaliśmy jeszcze tuż przed sezonem z wężykiem, ale wybieraliśmy już podczas - chociażby jak brałeś McKinniego, to dlatego że od początku grał w Łorjorz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 1 minutę temu, Alonzo napisał: Całkiem możliwe, że startowaliśmy jeszcze tuż przed sezonem z wężykiem, ale wybieraliśmy już podczas - chociażby jak brałeś McKinniego, to dlatego że od początku grał w Łorjorz. Tak czy siak było to PO V turze a nie PRZED. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 nie no dajcie luz z tymi turami, ciągnie się to jak gil Foremniak, każdy mógł powalczyć nawet o 5 grajków, chyba już Wam starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Patrząc choćby po moim zespole V tura jest konieczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 7 minut temu, Sylvinho. napisał: Patrząc choćby po moim zespole V tura jest konieczna. no ok, ale też mam nadzieję, że za rok będzie to trwać krócej, bo pod koniec to już serio ocipieć można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Godzinę temu, january napisał: teraz wężyk two-way bedzie. Czyli rozumiem, że już koniec tur FA. W takim razie co z zespołami, które nie skompletowały rosteru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi