fluber Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Eld napisał: Lillard i Booker razem to DRTG ~140. jeszcze Tatum na SF:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 9 minut temu, january napisał: Ostrzegam, że jak Qcin zaraz sprzeda Bookera, to będę głosował nad trade-request Lillarda. O nowe, nie znałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Jestem zawiedziony tym, ze nigdzie nie pojawilo sie slowo Spółdzielnia jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Właśnie padło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 6 minut temu, Lucas napisał: Jestem zawiedziony tym, ze nigdzie nie pojawilo sie slowo Spółdzielnia jeszcze. To się rozumie samo przez się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 4 minuty temu, ignazz napisał: Właśnie padło. Ktoś musiał zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 25 minut temu, Lucas napisał: Jestem zawiedziony tym, ze nigdzie nie pojawilo sie slowo Spółdzielnia jeszcze. Ponoć Sylvinho nie bierze udziału w Waszym dealu, ale i tak jakiś 2nd pick ląduje u niego, jako jego dola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Teraz, Alonzo napisał: Ponoć Sylvinho nie bierze udziału w Waszym dealu, ale i tak jakiś 2nd pick ląduje u niego, jako jego dola Za błogosławieństwo dealu i czary mary na brak kontuzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 2 godziny temu, Alonzo napisał: Ponoć Sylvinho nie bierze udziału w Waszym dealu, ale i tak jakiś 2nd pick ląduje u niego, jako jego dola Magia spółdzielni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Harrison Barnes oddany za darmo? Czemu @Eld ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: Hajs na Vleeta/Rossa? Oddawać lepszego gracza by móc podpisywać gorszych? Ciekawa strategia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Harrison Barnes oddany za darmo? Czemu @Eld ? Kilka powodów: 1. Zero, totalne zero jeśli chodzi o zainteresowanie nim w trejdzie. January dopiero mnie i Lucasowi podsunął pomysł. 2. Prawdopodobieństwo, że będzie mi psuł tank. Sac już mnie raz pogrążyło o 200 jednostek umownych. 3. Wolne salary space 4. W sumie to gościa jakoś za bardzo nie trawię. 5. W przyszłym roku w związku z planami i tak bym mu nic nie zaproponował. Wolałem oszczędzić już teraz i zgarnąć stasha. 6. Ta wymiana jest częścią pozostałych wymian, gdzie co nie co zyskuję ale potrzebowałem salary space. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: Czemu picku za to nie dostałem jakiegoś ? Bo nie nazywasz się Karpik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Eld napisał: 2. Prawdopodobieństwo, że będzie mi psuł tank. Sac już mnie raz pogrążyło o 200 jednostek umownych. Hej, ale Ty nie tankujesz. Zapomniałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Regis napisał: Hej, ale Ty nie tankujesz. Zapomniałeś? No nie tankuje. Młodzi Was jeszcze zaskoczą! CDN... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 O co chodzi z tym, że wszyscy wypisują się z walki o playoffy na Zachodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 1 minutę temu, BMF napisał: O co chodzi z tym, że wszyscy wypisują się z walki o playoffy na Zachodzie? Suns się wzmocnili za darmo dobrym scorerem, a ponoć to nie jest ostatnie słowo @Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) Teraz, MarcusCamby napisał: Suns się wzmocnili za darmo dobrym scorerem, a ponoć to nie jest ostatnie słowo @Lucas Nie jest Mam nadzieję, że walka o PO już w 2 sezonie kariery JJJ zostanie doceniona! Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 wierzę w Ciebie @ozzy110(lub w twoich następców) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 @MarcusCamby co tam Cię kręci w tym pakiecie od Jazz? Sporo tego, ale w sumie to nic ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi