fluber Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 9 minut temu, january napisał: Co to za deal był ? Btw : Jamal Murray, Hield, Brown, Sabonis, Kuzma, Saric, Prince... Jest strach w narodzie o swoich RFA za rok i idą taniutko raczej. Myslalem ze moj sklad dyktujesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 2 godziny temu, january napisał: Co to za deal był ? głupi i myślę, że czekałoby mnie trochę grilowania za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 @january Ty sprawdzasz wciąż czy transakcje się zgadzają pod względem zasad CBA odnośnie wymiany wartości kontraktów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 6 minut temu, january napisał: Qcin za dużo handluje. ? Nie zrobiłem wymiany od lutego, nie licząc Drummonda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Weź ty się wreszcie Jasiek za robotę... Ktoś chętny sprawdzać deale i pomóc radzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Dziękuję @człowiek...morza za bardzo fajne i miłe podejście do mojego przeoczenia ws. ilości maksymalnej gotówki do zebrania z rynku. Niby szczegół, mało znaczący ale jednak liczy się gest a nie jego wielkość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 8 minut temu, Eld napisał: Dziękuję @człowiek...morza za bardzo fajne i miłe podejście do mojego przeoczenia ws. ilości maksymalnej gotówki do zebrania z rynku. Niby szczegół, mało znaczący ale jednak liczy się gest a nie jego wielkość. bo New York Knicks to coś więcej niż klub! skuteczni i kulturalni. to nasza dewiza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Bombowo się zrobiło w PTB w sumie zamieniono Lillarda na Cp3 za milon pickow Jazz drogo ale nie takie historie widzialem tam są 3 1rd czy jeden to swap? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 (edytowane) Panie @ignazz 2x 1st bez protekcji i jeden swap. Edytowane 31 Lipca 2019 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 bardzo slaby deal dla jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Teraz, człowiek...morza napisał: bardzo slaby deal dla jazz dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 ja nie widze za bardzo sensu dlaczego jazz mieliby na sile rozstawac sie z cp3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Trzy first roundery za zejście z jednego roku umowy CP3, kilku mln oszczędności i Thomasa Bryanta? To chyba nie przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 (edytowane) 1 minutę temu, BMF napisał: Trzy first roundery za zejście z jednego roku umowy CP3, kilku mln oszczędności i Thomasa Bryanta? To chyba nie przejdzie. 2 x 1st + jakoś wierzę w twój zespół Utah jest w słabych finansach + to nie kilka milionów, tylko 60 baniek + bardzo solidny zawodnik na rookie dela Edytowane 31 Lipca 2019 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 3 1 minutę temu, BMF napisał: Trzy first roundery za zejście z jednego roku umowy CP3, kilku mln oszczędności i Thomasa Bryanta? To chyba nie przejdzie. Dwa first roundery, swap, Denisa który będzie grał, Evan który coś gra w Magic oraz młodego Bryanta? What's wrong? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 @Ashigaru ja za schroedera musialem oddac pick zeby sie go pozbyc:) dobry jestes:) Ale wymiana nielegalna bo nie minely 2 miesiace od pozyskania przez Ciebie schroedera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Wy tak na serio? Jazz schodzi z kasy. Jazz oddaje długi, tłusty kontrakt a ma probelmy finansowe. Jazz pozyskuje młodego Bryanta który dla niektórych jest wart no lottery 1st round. Heat chcieli swoje 2x 1st round z powrotem aby wziąć Paula. To jest całkiem normalna cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Tez bym nie krzyczał takie deale się zdarzają przecież niektorzy maja na punkcie pickow fioła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Teraz, ignazz napisał: Tez bym nie krzyczał takie deale się zdarzają przecież niektorzy maja na punkcie pickow fioła Dokładnie. Jak by odjąć Bryanta to się okazuje, że mamy 1x 1st round i swap a powtórzę się - wiemy ile Heat chcieli od RL OKC. Do tego Schroder który powinien więcej pograć w RL OKC jak Westbrooka nie ma? Nie widzę podstaw do blokowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Nie będę krytykować, bo ktoś napisze, że jestem nieobiektywny, więc niech ocenią inni - ale przecież Jazz mogą na tym Zachodzie swobodnie grać o playoffy, a tu na dwa lata (!) biorą Schrodera i Fourniera (bezwartościowi goście) za spadający rok CP3, i jeszcze oddają za to dwa first roundery i swap. No, Thomas Bryant, dopiero mnie przekonywaliście, że to śmieć. I jeszcze jakby Jazz mieli tankować, a tutaj oddają swap '20 i pick '21... Dejcie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi