LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 4 minuty temu, bogans2 napisał: Ten trejd Cam-Jabari to nonsens wiec moze powinna rzucic okiem. Ty naprawdę nie rozumiesz akcji, że w momencie klepnięcia dealu CW był typowany do top5, a dopiero przed draftem wyszły jego problemy zdrowotne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 (edytowane) Jakiego dealu? Tego co byl teraz klepniety? Hehe WIzards oszwabione. Edytowane 29 Czerwca 2023 przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 3 minuty temu, bogans2 napisał: Jakiego dealu? Tego co byl teraz klepniety? Hehe WIzards oszwabione. OCYGANIONEna tym forum się pisze OCYGANIONE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 1 minutę temu, bogans2 napisał: Jakiego dealu? Tego co byl teraz klepniety? Hehe był dogadany między GMami co w 95% oznacza faktyczną wymianę, po prostu z względów formalnych nie mogli jej ogłosić oficjalnie, ale i tak to zrobili w innym temacie bo sam przecież jebałem Qcina o to, że Jabari to projekt a nie element contendera 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: OCYGANIONEna tym forum się pisze OCYGANIONE jeśli sprawa dotyczy mieszkańca Ciecha, to wtedy nazywa się to życiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 13 minut temu, bogans2 napisał: Jakiego dealu? Tego co byl teraz klepniety? Hehe WIzards oszwabione. ale co sie dziwisz. deal w ramach spoldzielni wiadomo, ze ich nikt nie ruszy skoro do tej pory nie ruszyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 6 godzin temu, ernie9005 napisał: Alvarado jak drogo poszedł Historia ta, co zawsze. Wisiał na bloku chętnych prawie nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Ja pytalem o Alvarado ale zapomniales :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 7 minut temu, bogans2 napisał: Ja pytalem o Alvarado ale zapomniales :d Napisałem "prawie", ale oferowales SFow, a ich mam za dużo Już wolałem zejść z kasy - moje gwiazdy czekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 @fluber patrzacy na to jak Alvardo jest rzucany jak szmaciana lalka po tym, jak podpisal z nim fajny kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Teraz, Reikai napisał: @fluber patrzacy na to jak Alvardo jest rzucany jak szmaciana lalka po tym, jak podpisal z nim fajny kontrakt No - wyższy jak w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Napisałem "prawie", ale oferowales SFow, a ich mam za dużo Już wolałem zejść z kasy - moje gwiazdy czekają. Oferowalem dwa 2nd, przewin wyzej. Te dwa musialbym jeszcze przemyslec ale jeden dawalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 11 minut temu, bogans2 napisał: Oferowalem dwa 2nd, przewin wyzej. Te dwa musialbym jeszcze przemyslec ale jeden dawalem zapraszam do negocjacji, może znajdziemy nic porozumienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Ogólnie to ta wymiana jeszcze nie przeszła bo nie ma potwierdzeń od reszty uczestników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 38 minut temu, bogans2 napisał: Oferowalem dwa 2nd, przewin wyzej. Te dwa musialbym jeszcze przemyslec ale jeden dawalem No fakt. Mi zależało na zejściu z kasy też.Ale sam widzisz - cena raczej zbliżona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 29 minut temu, Pablo81 napisał: No fakt. Mi zależało na zejściu z kasy też.Ale sam widzisz - cena raczej zbliżona No to zastanów się może czy oddawanie najlepszego gracza w składzie pod względem stosunku jakość/cena jest dobrym sposobem na zejście z kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał: No to zastanów się może czy oddawanie najlepszego gracza w składzie pod względem stosunku jakość/cena jest dobrym sposobem na zejście z kasy tez jak jesteś zainteresowany to zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 8 minut temu, RonnieArtestics napisał: No to zastanów się może czy oddawanie najlepszego gracza w składzie pod względem stosunku jakość/cena jest dobrym sposobem na zejście z kasy Pozostaje zadać pytanie: skoro tak go cenisz, to dlaczego nie wysłałeś oferty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Pozostaje zadać pytanie: skoro tak go cenisz, to dlaczego nie wysłałeś oferty? bo jest ze Spółdzielni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Pozostaje zadać pytanie: skoro tak go cenisz, to dlaczego nie wysłałeś oferty? Bo Od dwóch tygodni remontuje mieszkanie, a nie stać mnie na ekipę robotników rappara i panią projektantkę, wiec sam sobie wszystko robie,w dodatku po godzinach swojej pracy, wiec mogło mi umknąć że był na blocku Edytowane 29 Czerwca 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 @ernie9005 słusznie zauważył, że Conley jeszcze nie podjął opcji także trade niech wisi, ale do czasu ogłoszenia wyników jest zamrożony, choć wiadomo, że to i tak przesądzone skoro@karpik stwierdził, że podejmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi