josephnba Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Styczeń mnie ubiegł! Tegoroczny game of zones jest równie porywający co oryginał ale ten epizod a zwłaszcza lebron rozjebał! I miss you Kevin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 ^ jak dla mnie to obecny sezon jest świetny, zawsze kupa śmiechu i ciekawych odwołań, ale ten odcinek akurat najsłabszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 nie jest to jedyna rzecz w której sie nie zgadzamy wiec zaskoczony jamoś specjalnie nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Ciekawe czy jak ktoś nie ogląda(ł) "Gry o tron" to też go śmieszy "Game of zones". Chyba tak, choć wiele traci nie kojarząc odniesień. Ja się pogubiłem w sezonach i co w jakiej kolejności, ale ostatnio miałem ubaw z oglądania jak Kristaps przychodzi do Dirka albo jak LeBron knuje w wieży z Davisem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 11 godzin temu, january napisał: Raczej to : To jest najlepszy odcinek ze wszystkich dotychczasowych. Jest prawdziwy, smutny i depresyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 1 godzinę temu, Szak napisał: Ciekawe czy jak ktoś nie ogląda(ł) "Gry o tron" to też go śmieszy "Game of zones". Chyba tak, choć wiele traci nie kojarząc odniesień. Ja się pogubiłem w sezonach i co w jakiej kolejności, ale ostatnio miałem ubaw z oglądania jak Kristaps przychodzi do Dirka albo jak LeBron knuje w wieży z Davisem Szczerze mówiąc ja Game of zones oglądam nie tyle dla samej fabuły jako takiej, tylko dla tych wszystkich smaczków, które można w każdym odcinku znaleźć. W życiu nie widziałem żadnego odcinka Gry o tron, a bawię się doskonale i z rozmów ze znajomymi wnioskuję, że nie jestem w tym odosobniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 13 godzin temu, january napisał: Raczej to : "The GOAT made poo on the floor LeBron: excuse me?" Leżę i kwiczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 3 godziny temu, Szak napisał: Ciekawe czy jak ktoś nie ogląda(ł) "Gry o tron" to też go śmieszy "Game of zones". Chyba tak, choć wiele traci nie kojarząc odniesień. Ja się pogubiłem w sezonach i co w jakiej kolejności, ale ostatnio miałem ubaw z oglądania jak Kristaps przychodzi do Dirka albo jak LeBron knuje w wieży z Davisem ja nie ogladam, widzialem dwa sezony chyba tylko a podoba mi się GOZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 W dniu 15.05.2019 o 07:18, josephnba napisał: Prawie jak przebrana g.7 finału w 94! Byliśmy najgorszym zespołem w NBA, powinniśmy zostać nagrodzeni! Fani Knicks to synonim imigrantów w Europie! Ne tyle fani Knicks ile dwójka zarządców i cały Front Office.Propaganda i kampania przygotowań do świętowania wygranego #1 i pozyskania Ziona były na tyle poważne i kosztowne ,że fani Knicks im uwierzyli.Knicks wydali tyle pieniędzy na przygotowanie gadżetów, stref kibica do świętowania wygranej loterii ,nalewaków z darmowym piwem za zdrowie Ziona, ogłoszeń w prasie i lokalnych kanałach TV ,że sam się zastanawiałem czy loteria nie została w jakiś sposób ustawiona.Mills i Perry sprzedali martwą papugę z urwanym łebkiem setkom tysiecy niewidomych dzieci na wózkach inwalidzkich.Teraz próbują sprzedać nowe historie typu Kevin/Kyrie/Klay/Kawhi. AD/KD itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 (edytowane) Edytowane 22 Maja 2019 przez Tłok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 https://twitter.com/espn/status/1131724502184976384?fbclid=IwAR1pegx5ItK9XKp2F3d992nDb3DfCSyexdZirgq3ZsHObhH-msjB3eSUybU Coś pięknego ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 (edytowane) Tymi filmikami o Knicks przypomnieliście mi draft o Kwame'go: Edytowane 25 Maja 2019 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 W dniu 24.05.2019 o 14:50, Hoolifan napisał: https://twitter.com/espn/status/1131724502184976384?fbclid=IwAR1pegx5ItK9XKp2F3d992nDb3DfCSyexdZirgq3ZsHObhH-msjB3eSUybU Coś pięknego ^^ Zagdaka co to mismatch rozwiązana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 (edytowane) Delly1's https://www.peaksport.com.au/collections/delly1s wykonczenie jak w Sofixach ze Smyka: Edytowane 31 Maja 2019 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Raven2156 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) A gdyby tegoroczne finały odbyły się w latach 80’tych? Edytowane 4 Czerwca 2019 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Gasol wygląda jak Kurt jebany Rambis. Obrzydliwe :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 12 godzin temu, Przemek_Orliński napisał: Gasol wygląda jak Kurt jebany Rambis. Obrzydliwe :] może dlatego, że mu włosy i okulary ukradziono do tej przeróbki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi