RappaR Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 O k**** ta trójka Shumperta, każdy, ale nie on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Ja jebie... skąd Spurs biorą tych zawodników... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 wizardsy miały grać na czarno tu jakieś pidżamy w paski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 wizardsy miały grać na czarno tu jakieś pidżamy w paski Nie grać na czarno, tylko przyjść na mecz ubrani na czarno, co uczynili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 a to nie oglądałem od samego początku. nie dało się słuchać naszych komentatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 a to nie oglądałem od samego początku. nie dało się słuchać naszych komentatorów Komentatorzy Celtics są najgorsi w lidze. Szczególnie ten stary dziad, który np. pyta dlaczego zawodnik Celtics rzuca 2 osobiste, zamiast jednego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 naszych znaczy się polskich. nie znam angielskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 taką mam zagwozdkę - czy Miles Plumlee to najgorszy koszykarz świata ever? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 taką mam zagwozdkę - czy Miles Plumlee to najgorszy koszykarz świata ever? Napewno najgorszy wśród albinosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 gramy be Horforda. bałem się o wynik, ale jak tak dalej pójdzie to idę spać, bo słabe te Magic okrutnie a muszę rano wstać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 pacers i bux oglądane w 2 oknach równolegle zez rozbiezny level hard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Mila Kunis i JimBeam would fuck both Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Mila Kunis i JimBeam would fuck both Znaczy się lewa ręka i puszka Harnasia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Czy tylko mnie się wydaje, że w dogrywce maks co drużyna powinna dostać to jeden 20 sekundowy time-out. Boję się, że będzie 4 dogrywka zaraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 I możliwe, że będzie po tym, jak tak łatwo wpuścili Schroedera. No i będzie. Szkoda, że Knicks wyfaulowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Co się odpierdziela mam nadzieję, że Knicks dowiozą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Co tu się dzieje, oni teraz grają na 3 punkty xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Dymają Knicksów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Śmierdzi 5 dogrywką. Kto dyma Knicksów ? Kuzminskas trzema trójkami w ostatnich 2 dogrywkach wydymał Knicksów. Ale głąb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Swoją drogą, dobrze, że chcą coś zrobić z czasami w końcówce. Przy tylu OT mnie też to już irytuje. Będzie kolejna dogrywka, Knicks za 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi