Jendras Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Wnioski? Zatrudnić kolejnego Polaka, tym razem do coaching staffu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Wnioski? Brać tonego parkera za któregoś wysokiego. Tony ma wady ale ładnie by poukładał resztę wysokich. Brzmi jak żart ale taki trejd (pizdro laf) robi robotę ubu ekioom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Wnioski? Zatrudnić kolejnego Polaka, tym razem do coaching staffu. Nawałkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 czy Hernangomez to kolejny wynalazek Jucia? jesli tak to chlop jest niesamowity, moze niedlugo GM zostanie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) czy Hernangomez to kolejny wynalazek Jucia? jesli tak to chlop jest niesamowity, moze niedlugo GM zostanie ;] Jeden dobry mecz na kilka spotkań to jeszcze nie powód, żeby się podniecać. Juancho to spory talent, ale zbyt duża głebia pod koszem nie gwarantuje mu stałych minut. Podobnie zresztą jest z Murrayem, który znowu się nieźle zablokował, a już niedługo przecież wraca Harris. Edytowane 11 Grudnia 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucero Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Jestem na Denver-Blazers. Gdyby ktoś z tego tematu coś chciał bezposrednio z ich sklepikow to moge cos zakupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 dawaj jakieś fotki, na żywo najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucero Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Z ciekawostek udało się wyhaczyć bilet w 1 rzędzie (tzn 3 bo jest jeszcze AA oraz BB) za lawka Blazers w cenie 100$. Niezły według mnie deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Z ciekawostek udało się wyhaczyć bilet w 1 rzędzie (tzn 3 bo jest jeszcze AA oraz BB) za lawka Blazers w cenie 100$. Niezły według mnie deal Już nie po raz pierwszy czekamy na jak najwięcej zdjęć lucero! Nie zawiedź nas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Z ciekawostek udało się wyhaczyć bilet w 1 rzędzie (tzn 3 bo jest jeszcze AA oraz BB) za lawka Blazers w cenie 100$. Niezły według mnie deal Oglądasz mecz z Afflalo i Biyombo? Edytowane 15 Grudnia 2016 przez havlicek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Chciałbym żeby dziś Denver wygrało. Realne szanse na to są @Lucero To rzeczywiscie tanio. Denver ma jedne z tańszych biletów w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) elo oraz PRAWDZIWY CHRYSTUS http://youtu.be/YGlWD6-V_tM @lucero fajnie, że się odezwałeś mam nadzieje, że miejscówka była zacna Edytowane 16 Grudnia 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucero Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Sorki za brak kontaktu w sprawie koszulki, ale tak ladowalem sobie telefon w hotelu (pomylilem wtyczki wychodzac na kolacje) ze padl mi po kilku zdjeciach Miejsca teoretycznie super w praktyce malo przyjemne. O wiele lepiej oglada sie jednak z rzedow troche wyzszych Na trybunach generalnie pustki, za to miasto zaskoczylo mnie calkowicie in plus Edytowane 16 Grudnia 2016 przez lucero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 No miasto musi sie podobać a góry wokół coś pięknego. No i mecz do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 No miasto musi sie podobać a góry wokół coś pięknego. No i mecz do przodu Biorąc pod uwagę że Lucero to hardcorowy fan Blazers to raczej średnio do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 A to to mi utknęło. Współczuje w takim razie. Choć lepiej w Denver oglądać oklep i 123 punkty czy ile tam wpadło niż na kanapie win Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucero Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Jak dla mnie kicha Najlepsza w tym Denver jest pogoda. Wczoraj leciałem sobie w samej koszulce bo było +15 a jutro będzie minus 20 Dałbym jakieś zdjęcia ale nie potrafię Edytowane 16 Grudnia 2016 przez lucero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) https://vine.co/tags/MileHighBasketball?mode=list zostawiam to tutaj i spadam no może jeszcze to: Niesamowite jest to jak powrót Harrisa oraz wstawienie Nikoli do s5 odmieniło ten zespól, b2b niemalże +130 game, Mudiay wygląda jakby zrozumiał na czym polega koszykówka, po prostu wstyd mu kasztanić gdy obok siebie ma takiego wirtuoza playmakingu ;] Faried przypominał dziś Josha w prime, wynik jest mylący, Knicks nie mieli praktycznie nic do powiedzenia. 0.5 wina straty do Blazers, a już w poniedziałek rewanż z Mavs u siebie Edytowane 18 Grudnia 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Drogi panie Jokiciu bardzo proszę o wybaczenie,że wątpiłem w pana talent i napisałem,że jest pan jakiś niewyrażny. ODkąd wszedł pan do s5 ( a nie gra tam Nurkić) to znów przypomina pan to monstrum z zeszłego sezonu i aż chce się pan Towns ,kto?? Prawda jest taka ,że zarówno Harris jak i Jokić zagrali kosmicznie zarówno z Blazers jak i Knicks. Ba tak hołubiony przez dużą część tego forum Hinkie mógłby się uczyć od Denver jak wybierać w drafcie To jaką paczkę oni wybrali przez ostatnie 4 lata to kosmos: Jokić , Harris , Mudiay , Murray Nurkić Denver gra świetnie dzięki mieszance młodości i weteranów. Denver gra lepiej od Blazers i nawet lepiej od Thunder tylko niech w koncu nie będą połamani przez więcej niż miesiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi