Skocz do zawartości

Sezon 2016/17 Liga I

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 5.03.2017 o 16:33, wiLQ napisał(a):

Jak niedawno probowalem sklecic jakies trejdy dopiero zauwazylem jakiego monstera sklecil marcos.

Wiecie, ze wg ninjy jego druzyna jest warta ~270$? A ja naiwnie myslalem, ze powalcze o wygrana...

Za dużo kategorii jest na styku żeby być czegokolwiek pewnym tym bardziej że średnie nie wyglądają tak dobrze jak totale.

A że znowu Horford wypadł, Anderson i Lou trafiają w zależności od humoru, Porter też gra niewyraźnie, a wcześniej z dnia na dzień wypadł Tyson, co całe szczęście podratowałem pobraniem Williamsa, także bardziej walczę z własną rotacją niż z Tobą.

Jeszcze 177 slotów mam do zagrania także jest czym nadrobić albo zepsuć. 

W dniu 8.03.2017 o 12:00, evitacre napisał(a):

Chyba pierwszy sezon kiedy mam godnego rywala w kategorii "Ile razy Evi pobierze tego samego gracza, wyrzuci go, pobierze, znowu wyrzuci, pobierze, aż ktoś się zlituje i go weźmie z FA żebym troszkę odpoczął", L.MP nominowany za David'a Lee - szacun! :-)

mam w planach jeszcze ze 2 czy 3 razy go pobrać ;)

Skoro Justin Anderson ciagle grzeje lawe nie zapowiada sie by te pobrania w dniu trade deadline cos mi daly. Szkoda.

Ale na pocieszenie dzisiaj znowu wskoczylem na srednich na #1!

Pominmy, ze o pol punkta i przy 37 meczach roznicy bo liczy sie teoretyczna mozliwosc ;-)

Swoja droga, nie ma to jak jednoczesna walka we wszystkich kategoriach gdy talentu malo, czy jest lepsza analogia jakie to uczucie niz proba przykrycia sie w nocy kocem dla malego dziecka? ;-)

W dniu 8.03.2017 o 12:00, evitacre napisał(a):

Chyba pierwszy sezon kiedy mam godnego rywala w kategorii "Ile razy Evi pobierze tego samego gracza, wyrzuci go, pobierze, znowu wyrzuci, pobierze, aż ktoś się zlituje i go weźmie z FA żebym troszkę odpoczął", L.MP nominowany za David'a Lee - szacun! :-)

Przy jego strategii nadrabiania slotow to przeciez tylko oznacza, ze Lee jest dobrym wypelniaczem na pare startow.

W dniu 13.03.2017 o 21:17, wiLQ napisał(a):

Ale na pocieszenie dzisiaj znowu wskoczylem na srednich na #1!

Pominmy, ze o pol punkta i przy 37 meczach roznicy bo liczy sie teoretyczna mozliwosc ;-)

A dzisiaj na średnich znowu jesteś na -3, co tylko pokazuje jak jest ciasno w wielu kategoriach.

Nie wiem co teraz lepsze, grać tak jak Ty wszystkim co się rusza, czy jak ja wybierać grajków zastanawiając się z kim gra i liczyć że na benchu nie zostawi się lepszego.

Najgorzej jak się chce walczyć w różnych kategoriach gdzie wpływ różnych zawodników się równoważy...

U mnie na totalach wygląda dzisiaj super, ale to max i od teraz tylko będzie zjazd,

ale tak patrząc po formie niektórych moich grajków to szykuje mi się deja vu z sezonu 2013/2014.

W dniu 14.03.2017 o 17:43, marcos napisał(a):

A dzisiaj na średnich znowu jesteś na -3, co tylko pokazuje jak jest ciasno w wielu kategoriach.

Dlatego wolalem zaznaczyc ta chwile ;-)

Nie wiem co teraz lepsze, grać tak jak Ty wszystkim co się rusza, czy jak ja wybierać grajków zastanawiając się z kim gra i liczyć że na benchu nie zostawi się lepszego.

Raczej Twoje... bo jednak tak polujac na pojedyncze mecze glownie sie dostaje wpadki.

Najgorzej jak się chce walczyć w różnych kategoriach gdzie wpływ różnych zawodników się równoważy...

Ot caly urok roto ;-)

Wielkie dzieki mikrofalowka!

Tym bardziej cieszy jak wychodzi, ze mialem dobry miesiac ;-)

A ogolnie jak sie porownuje ten krotszy okres do calego sezonu widac, ze:

- lepiej gra druzyna bulka, wiec tym bardziej szkoda slabego poczatku.

- duze obsuwe formy zaliczyli Masud i L.TM [choc ten drugi rozegral wiecej gier, wiec pewnie dlatego].

- tempo odrabiania spotkan przez L.TMa wynosi mniej wiecej 25 gier miesiecznie...

czyli moze sie nie wyrobic bo mniej wiecej tyle czasu zostalo do konca sezonu.

- wroblon stal sie zwyklym olewusem ;-(

A Wy co sadzicie o tym zestawieniu?

Edytowane przez wiLQ

Mysle ze takie zestawienia jakie opracowuje mikrofalowka sa bardzo dobre. Dosc dobrze pokazuja w jakiej formie sa wszystkie druzyny i gdzie, utrzymujac taka forme, moga skonczyc. Szkoda ze mikrofalowka moze nie awansowac w swojej lidze bo Ja mam na to spore szanse i chcialbym z nim zagrac w II lidze bo dzieki temu moglbym liczyc na takie zestawienia w trakcie sezonu. Tak trzymaj mikrofalowka! Trzymam kciuki za awans. Pzdr!

W podsumowaniu ostatniego miesiąca punkty z TO są policzone odwrotnie, ale to szczegół.

Haniebna postawa moich zawodników sprawiła, że zamiast walki o podium mam teraz walkę o utrzymanie. Upadek w STL to już zupełna klapa. 

Co do wroblona to jego zawodnicy rozegrają jeszcze maksymalnie 100 meczów, czyli skończy sezon z maksymalnie 775 rozegranymi grami.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.