Skocz do zawartości

Random Shit 2016/2017

Fudzi

Rekomendowane odpowiedzi

No i stało się. Żaden trener nie stracił pracy w trakcie sezonu.

A propos tak mi sie przypomnialo...

Indiana Pacers 2015-16 Tempo grania: 96.6 (11 z 30)

"zwalniamy trenera bo gramy za wolno!"

Indiana Pacers 2016-17 Tempo grania: 95.9 (18 z 30)

Rozumiem, ze Bird wyznaje filozofie wymiany trenera co kilka lat, ale to od poczatku wygladalo jak jedno z bezczelniejszych uzasadnien i sie potwierdzilo, ze McMillan sie do tego zadania nijak nie nadawal [jesli to mialo faktycznie jakies znaczenie]...

Edytowane przez wiLQ

Rozumiem, ze Bird wyznaje filozofie wymiany trenera co kilka lat, ale to od poczatku wygladalo jak jedno z bezczelniejszych uzasadnien i sie potwierdzilo, ze McMillan sie do tego zadania nijak nie nadawal [jesli to mialo faktycznie jakies znaczenie]...

Na początku sezonu(przez 2-3 miesiące) próbowali grać szybko, pozniej sie calkiem przestawili na standardowe granie McMillana. Ostatnio D.Locke z Harperem gadali o tym w podcascie.

Bird wyraznie sie gubi w ostatnich latach, w zasadzie wszystko ruchy z FA byly bledne, dobrze ze z draftowaniem mu lepiej idzie.

Dokładnie.. Też mnie to trochę bawi, bo rozumiem, że statystyki są ważne. Rozumiem, że niektóre są bardziej "wyszukane" ale równie dobrze każdy zawodnik, który teraz występuję w PO mógłby mieć "Pierwszy zawodnik w historii NBA który..." np. założył spodenki przodem do tyłu mając przy tym białe sznurówki itd.. Można to ciągnąć w nieskończoność. :grin:

Ale no wracając wielki szacunek dla Leonarda. Jeszcze nie miałem okazji obejrzeć całego meczu w jego wykonaniu w PO w tym roku, bo jakoś nie po drodze mi było jeśli chodzi o serię Spurs vs Grizzlies ale na pewno to nadrobię jak nie w tej rundzie to w kolejnej. :smile: Tym bardziej, że jeżeli chodzi o moich "faworytów" do zdobycia mistrzostwa w tym roku to prócz Warriors są to właśnie Spurs. :smile:

Edytowane przez Raven2156

Luz,może nie to że jara ale zawsze trochę dodawało kolorytu Po. Ja na ten przyklad zawsze jak rano odpalalem Twittera to kilka razy uśmiechnąłem się z kreatywności ludzi i nie uważam tego za średnio śmieszny dowcip widziany tysiąc razy. Ale to już każdy ma indywidualne podejście..

Przeczytałem wszystkie tweety i rzuce a się w oczy trochę, że każdy dziękuje za lata współpracy, mówi o świetnej zabawie, możliwościach, że był świetnie traktowany przez stację. No i że szuka nowych wyzwań, że nie przestaną robić tego, co jest ich pasją. U nas zaraz byłoby psioczenie, kwienie, upolitycznienie sprawy, zły prywaciarz, traktowanie ludzi jak lalki itp. itd.