Dnc Opublikowano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Zauzmy że wxhodzicie do speluny w momencie gdy Kostek skończył gadat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 No czekam na jakaś decyzja i interakcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Panowie gramy czy zamykamy sesję? Pytam poważnie bo jest coraz gorzej z odpisem u was. Ja trochę zmulilem z grą w kości ale można to jeszcze rozruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Odpisze sobie 1 zk za jedzenie,nocleg i to co Geraldowi pożyczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Spoko, w nocy coś jeszcze robicie? Czy idziecie spać bo to można przeskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 A która jest godzina? Mógłbyś przy swoich postach podawać orientacyjnie czas? Jeżeli jest pozny wieczór to (zreszta tak rozumiem KungFuBestie) to idziemy oblukać Rybacka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Podaję porę dnia przed każdą sceną. Gdy weszliscie do karczmy był wieczór, teraz już się zrobił się późny wieczór / noc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Jak sie wszyscy zgodza mysle DNC że możesz pchnąć dalej opis jak wchodzimy do Rybackiej, zamawiamy piwo i po chwili dołącza do nas Gerald. Moze przyspieszyło by to akcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Dam jutro bo dziś ni było czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Post jest, ppdchodzicie do nich czy walka od razu czy jak chcecie to rozegrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Garald ma dołączyć później, także czekam najpierw na resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Nie chce pisać za resztę ale ja próbuje normalnie wejść. Jak reszta za mną pójdzie to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Jako że straciliśmy już dużo czasu to mam nadzieję że wszyscy odpisza jak nie to robią to co Alexander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Z wyjątkiem Geralda które koło nas jeszcze nie ma i dołączy do nas dopiero po chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Zawsze mnie to ciekawiło jako Mistrza Gry.... W życiu prywatnym też byście wpakowali się w środku nocy do knajpy gdzie wiadomo że siedzą mordercy szulerzy.? Przecież w realu na dzień dobry macie napierdalankę.. Jesteście obcy wchodzicie w środku nocy kiedy wszyscy mają alkohol w żyłach. Na dzień dobry by Was obrobili kieszonkowcy zwłąszcza że z waszego opisu postaci wynika że jesteście mimo wszystko dobroduszni a to woźnica a to chłop..Jako ktoś kto wychowa się na szemranej dzielnicy opowiem że wybierając się do Rybackiej w środku nocy stracilibyście wszystko co macie przy pasie tzn sztylety kasę itp a w razie czego macie naparzankę wewnątrz budynku w tłumie ludzi gdzie ani nie macie doświadczenia ani odpowiedniej broni... Zwłąszcza że naprzeciwko Was staną zawodowcy od takich walk.. Zawze mnie ciekawilo skąd sie bierze taka brawura u graczy ... Iść w nocy do najgorszej speluny w mieście... Chyba że to misja samobójcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 ... Twoje pytanie jest złożone. W życiu bym nie poszedł do takiej knajpy koło północy w starym świecie. Ale z drugiej strony tez nie opowiadajmy bzdur ze w takich knajpach co chwile ktoś ginie. Ludzi by nie starczyło. Dostać po ryju? Być może. Tylko w sesji jakbyśmy nie poszli to co dalej. Obawiam się że kolejne zwłoka i przynudzanie spowodowało by koniec tej sesji. Z drugiej strony może i chłop ale 2m i silnie umięśniony. Alexander nie wiele mniejszy a przez szczęśliwe rzuty na współczynniki bardzo silny i wytrzymały. A poczciwy woznica w starym świecie zgodnie z opisem to twardy skurwiel. No i zostaje Gerald. Gladiator. Serio w rzeczywistości trzy tego typu osoby zostały by zaatakowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 ale my mówimy o średnowieczu... Wtedy mordowanie w takich dzielnicach było chlebem powszednim,... Nie mówię że zaatakowanym ale okradzionym na 100% .. Przecież w tej knajpie będą złodzieje na levelu 20 .. A co do ataku to Was jest trzech a tam mogą być kolesie którzy po prostu wystartują do Was bo mają za sobą 10 chłopa podejdą i z nożem poproszą o oddanie kasy W ciągu dnia można pójść i liczyć że nikt nie będzie chciał jazdy za dnia ale w nocy kiedy zbiera się tam elita bandziorów.. PS Przeciez na dzień dobry wchodzicie bez Geralta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Tak. Dlatego napisałem w życiu bym nie wszedł. Ale w sesji choć wczesniej plus minus starałem się grac realnie to teraz coś musiało sie zacząć dziać. A z innej beczki. Skąd przekonanie ze w jakimś zapyziałem miasteczku aż tylu zakapiorów? wiekszośc o tej porze bedzie już na tyle pijana że cud jak się sami nie poturbują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Mam was znowu poganiac czy dajemy sobie spokój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 wszyscy obecni w karczmie widzą zajscie z Czarnym, trudno nie widzieć gdy pół gospody nagle się oburzyło i wyciągneło broń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi