Gregorius Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Właśnie szybkie pytanko. Nie będzie problemu jak sie na chwile rozdzielimy? Zapewne nocować wszyscy będą w tym samym miejscu ale pasowao by na moment rozdzielić grupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 1 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 problemu nie będzie natomiast wolałbym byście weszli razem do obozowiska (czyli droga za krzykiem) gdyż tam będą nowi gracze a tak spotkanie będzie lepiej rozegrane oczywiscie nic nie narzucam i róbcie jak chcecie a ja bede się później męczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 To może Magnus osiadł nieprzytomby w mule szybko i już miałem iść do obozu gdy Rolo z Garald'em go znajdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 1 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 hmm na prosbę spinakera ktory moze wroci nie chciałem byście znaleźli ciało, to może napiszę że razem poszliscie go szukać i jak nie znaleźlisćie to całą ekipa poszliscie do obozu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 W sumie miałem na myśli że znajdziemy go żywego ale nieprzytomnego i będzie zabawa co robimy. Ja się dostosuje. W razie czego przeszukuje ciało Rutgiera. Tak czy inaczej dbam żeby wejść do obozu pierwszy prezac pierś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Alexander chce wejść pierwszy bo chce młodą wyrwać Garald też idzie do obozu, chce rozpalić tam ogień i poczekać na Magnusa bo jest przekonany, że nic mu się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamanwislak Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Rolo nie ma najmniejszego zamiaru się rozdzielać gdyż już jeden z czterech poszukiwaczy zaginął. PD mamy sobie dodać do karty postaci - tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Alexander chce wejść pierwszy bo chce młodą wyrwać Garald też idzie do obozu, chce rozpalić tam ogień i poczekać na Magnusa bo jest przekonany, że nic mu się nie stało Braveran ? Edytowane 1 Września 2016 przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Szybkie pytanko, czy przeszukując ciała Garald może np przywłaszczyć sobie pancerz orka? co on tam ma np? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 przepraszam wczoraj juz nie miałem czasu a ni sił na pisanie posta do sesji zaraz coś sklece co do ekwipunku to napiszę w poście co znaleźliście i tutaj w komentarzach niech kazdy napisze co bierze, jeśli będzie więcej chęntych to maci się dogadać ewkipunek tak samo jak PD proszę wpisać do Kart postaci kolejne rozwinięcia sa od 100 PD więc jeszce troszkę i bedziecie mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Post już jest i oddaję głos nowych graczom. Proszę wszystkich by w kolejnych postach znowu wkleili swoje avatary (dobrze by było jakbyście mieli czas i w paincie zmienili szerokośc do 200 pikseli bo ładniej by wyglądało ale jak się nie uda to trudno). Licze na dłuższe wymiany zdań i parę odpisów nim ja bede musiał coś napisać. Pamietajcie że macie ciągle ze sobą ciało Magnusa i jego ekwipunek: buzdygan, symbol boga Ulryka, racje zywnościowe, i ubrania. Proszę też by nowi gracze wpisali też tutaj jaki mają ekwipunek bo w kartach nic nie wspisali.... ichekwipunek będzie również ukryty w namiocie wodza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Szybka propozycja co bierze Alexander: Polana: Krótki łuk,sztylet i 7 strzał + tarcza. Złoty pierścień na przechowanie po wycenie podział na 3 os. Proponuję też miecz dla Rolo. Obóz: Najpierw ratowanie osób potem przeszukiwanie obozu. Inaczej było by nienaturalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 co do ewkipunku to tak jak pisałem dogadajcie się tutaj co do polany to wolałbym byście pisali swoje plany i zamysł w postach na sesji @Gregorius jako ze znasz swiat i realia to może napisz mniej więcej jak ludzie i inne rasy reagują na elfów, gdyż jest to specyficzna sytuacja w tym systemie żęby nie było że wszystko MG pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Postaram się coś naskrobać jako myśli Alexandra. Ale to chwile na to będę musiał mieć. Długi łuk elfów w namiocie wodza nie należy do ekwipunku nowych graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 należy ale wpisałem go bo wiem że na pewno postać jednego z graczy go będzie uzywała reszty nie wiem a i póki co to ci nowi gracze siedzą w dole iczekają na waszą łaskę więc nie musisz się ich zdaniem przejmować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Garald chciałby zabrać miecz, bo jego jest już wyszczerbiony. Jeśli Rolo sie upiera to luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamanwislak Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Nie upiera się bo wie, że sam miecz bez umiejętności walki nim nic mu nie da Chciałby za to wziąć pozostałe 2 sztylety oraz złotą szkatułkę z namiotu herszta zielonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 szkatułki to chyba ot tak Ci nie pozwolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ano nie pozwolą. Alexander nalega na sprzedaż i podział Szkatułki i złotego pierścienia. Za to sam zabiera przynajmniej na razie elfi łuk. Po wszystkich rozmowach proponuje wypisac tutaj co komu przybyło z łupów żeby sie nam łupy nie potroiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Garald miecz i również jest za podziałem pieniążków po równo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi