Laker25 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Najbardziej widzę jarają się hejterzy LeBrona, którzy jarają się, że team 4 superstarów pokona LeBrona i Irvinga. Love'a też , już tak nie umniejszaj i nie zaginaj rzeczywistości, to i tak nic nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LakeShow Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 I vice-versa. Ci którzy pluli jadem na LeBrona za the decision, teraz zachwycają się ruchem Duranta. co jeśli popierałem obie decyzje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety_76 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Kiedyś fan Seattle za czasów Kempa jakoś nie pałałem nigdy miłością do Thunder ale jak popatrzyłem na to zdjęcie powyżej to jakoś smutno mi się bardzo zrobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 prime jordan nie wygralby w tym roku na miejscu lebrona. Prime Kobe za to by wygrał.. Co to za gdybanie? Może by wygrał może nie, nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 A co to ma za znaczenie? Decision było c***owym zachowaniem i to co zrobił Durant niczego nie zmienia pod tym względem i w legacy Lebrona. Dlaczego było c***owe? Dzięki tej decyzji Cavsi w tym roku zdobyli mistrzostwo, bez" decyzji" by tego mistrzostwa nie było Więc wobec kogo ta decyzja była c***owa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000672878/article/nfl-players-react-to-kevin-durant-joining-warriors?campaign=fb-nf-sf30234994-sf30234994 https://twitter.com/A1hurns?ref_src=twsrc%5Etfw that's even weaker than the LeBron move Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 IMO LeBron właśnie dostał szanse na to, aby był stawiany na równi z Jordanem. Oczywiście trzeba pokonać GSW A kiedy Jordan pokonał jakiś dream team? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 I vice-versa. Ci którzy pluli jadem na LeBrona za the decision, teraz zachwycają się ruchem Duranta. Ironia losu,.Sam Durant pluł na LeBrona w 2010 za The Decision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mailman Opublikowano 4 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 A kiedy Jordan pokonał jakiś dream team? space jam ogladales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Jasnowidz 2016/2017: Ilu nowych fanów, cholernych sezonowców GSW przywieje teraz na forum? GoldenGlory x50. Czujecie? Bo ja już chyba nie. Bez odbioru... Ja myślę, że nowych fanów GSW będzie zdecydowanie mniej niż hejterów. Nasikałbym im do herbaty, wszystkim oprócz Boguta i Livingstona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 A kiedy Jordan pokonał jakiś dream team? a musiał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) a musiał? Nie musiał, ale pojawił sie głos ze LeBron ledwie dogoni Jordana jeśli tego dokona (pokona dream team GSW) Mi się wydaje że przegoniłby wtedy zdecydowanie. Fajnie na przykładzie transferu Duranta widąc jak beznadziejnym sposobem do oceny graczy jest ilosc zdobytych przez nich tytułów. Edytowane 4 Lipca 2016 przez darkonza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Nie musiał, ale pojawił sie głos ze LeBron ledwie dogoni Jordana jeśli tego dokona (pokona dream team GSW) Mi się wydaje że przegoniłby wtedy zdecydowanie. Fajnie na przykładzie transferu Duranta widąc jak beznadziejnym sposobem do oceny graczy jest ilosc zdobytych przez nich tytułów. w przeciwieństwie do oceny graczy przez pryzmat tego ile ,,dream teamów" pokonali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 w przeciwieństwie do oceny graczy przez pryzmat tego ile ,,dream teamów" pokonali? lub ile stworzyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkonza Opublikowano 4 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Mój brat przeszedł do Intela, zawiodłem się na nim, stracił cały mój szacunek, myślałem ze dalej będzie w garażu lutował tranzystory z panem Zenkiem a on poszedł na łatwiznę. To zniszczyło jego legacy - również w oczach naszej mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 lub ile stworzyli a jak pokonali dream team, ale przegrali z underdogiem, to się chyba wyrównuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 a jak pokonali dream team, ale przegrali z underdogiem, to się chyba wyrównuje? zdecydowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Ja myślę, że nowych fanów GSW będzie zdecydowanie mniej niż hejterów. Nasikałbym im do herbaty, wszystkim oprócz Boguta i Livingstona. oj bedzie coraz wiecej takich tekstow, nie urywam,ze sie troche posmialem bedzie troche ciekawiej na forum i bedzie mozna sie troche posmiac czytajac temat o Golden State Warriors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Gadanie że Cuban pomógł Warriors pozyskać Duranta jest idiotyczne. Rzekłbym raczej, że Cuban wykorzystał sytuację i pozyskał Boguta za frajer. Jak nie on to zrobiłby to ktoś inny. Mało jest zespołów, którzy desperacko poszukują wysokich? Wystarczy spojrzeć na kontrakty centrów z tegorocznego off season... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Mój brat przeszedł do Intela, zawiodłem się na nim, stracił cały mój szacunek, myślałem ze dalej będzie w garażu lutował tranzystory z panem Zenkiem a on poszedł na łatwiznę. To zniszczyło jego legacy - również w oczach naszej mamy Historyjka bardo mi sie podoba, like za nia. Natomiast tu jest zdecydowanie inaczej, brat stworzym AMD, ktory mogl prawie jak rowny z rownym konk****c z Intelem, mial jeszcze czas i mozliwosci na stworzenie czegos rownie dobrego jak Intel, ale stwierdzil, ze latwiej bedzie wyrzucic AMD do kosza i kupic na gieldzie Intela do tego na 2 letniej gwarancji door-to-door, zeby nie meczyc sie z naprawami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi