Stratosfear Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Świetnie w jakim stylu #41 rzucił 30 000 punkt, nie ft, nie layup, nie dunk tylko pure shoot. Za niedługo Nowitzki będzie uwieczniony w rzeźbie przed halą w takiej pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 i fajny komentarz pod filmikiem: The only player that didn't need a dream team to win a championship Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 i fajny komentarz pod filmikiem: The only player that didn't need a dream team to win a championship Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Dirk jest biały, więc miał trudniej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mameluk Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 https://youtu.be/TBcF9I2POWs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Raven2156 Opublikowano 8 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) Taka ciekawostka. Po lewej rzut którym Dirk zdobył 20,000 punktów a po prawej 30,000. Edytowane 8 Marca 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 przecież on zdobył w ten sam sposób wszystkie swoje punkty, też mi ciekawostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Ja bym powiedział, że Lakers nie potrafią go kryć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Gracze Lakers z 7ką na plecach jeszcze dokładniej rzecz biorąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Gracze Lakers z 7ką na plecach jeszcze dokładniej rzecz biorąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Dirk Nowitzki has led/co-led Mavericks in scoring in 711 games. Only active player to lead a team more often: LeBron, 749 (via @EliasSports) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Jak Noel i Yogi grają? Dalej jest zajawka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Yogi swoje, choć zdarzają mu sie mecze z słabymi linijkami. 15 punktów co mecz nie bedzie robić. A Noel jakas kontuzja, nie grał w paru ostatnich meczach. Ale to nic poważnego, już podobno wraca. Szkoda tego wczorajszego meczu, pierwsza połowa jak równy w równym, a druga to jakaś padaka w ofensywie. Jedyne dobre ze Powell przy JJ Barei ma z kim grać. Fajnie ze mały wrócił bo pod Rickiem dobrze sie sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 CO to sie dzieje w 3 kwarcie to nie mam pytan. Ide spać bo mi oczy wypadną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) ( ... )A w przypadku Sixers wybrzmiało to tak jakby druzyna miała sie spinać na zwycięstwa przeciwko zespołom które o coś jeszcze walczą. To ja mówie ze oni mają w dupie te zwycięstwa. I skąd pomysł ze Sixers nie tankują? W takim razie kto w tej lidze tankuje z wyjątkiem Suns? jezeli GM doprowadza druzyne do stanu rozkładu to druzyna tankuje, choćby sie starali wygrywać. Na tą sprawe mam taki pogląd, ( ... ) chyba mam nowego faworyta od "merytorycznych wspominek" Edytowane 18 Marca 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 chyba mam nowego faworyta od "merytorycznych wspominek" przez chwile podczas tego wpierdolu pomyslałem o tym co pisałem dzien wczesniej o sixers. Powoli musze sie zaopatrzyć w sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi