Gość (Przemek...) Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ale pierwsza gdybym miał kogoś oddać z OKC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HOLDFAST_ Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Robersona sie chyba już nie da nauczyć rzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Robersona sie chyba już nie da nauczyć rzucać No nie ale za to jego obrona jest warta trzymania go w składzie - oczywiście reszta musi coś potrafić ofensywnie. I tu jest trochę problem bo jak schodzi RW to z automatu by trzeba było zdejmować Robersona . Inaczej jest zero ofensywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=G5F8OpR5OKQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Wróciły wspomnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Kanter debil, ale tak mi się skojarzyło... ciekawe co by się działo w Philly, gdyby Embiid sobie coś zrobił wtedy, gdy dokładnie tak samo jak Enes się zachował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Wróciły wspomnienia Chyba Twoje z wielkiego japka. My mamy inne, równie świeże - np finały . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kp11 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Russowi poleca asysty w dol bo duzo nabijal z Kanterem wlasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Russowi poleca asysty w dol bo duzo nabijal z Kanterem wlasnie Ma jeszcze Adamsa ;] Chyba, że on też pierdolnie w krzesło... wtedy może być problem. Z Robersonem nie zrobi... Edytowane 28 Stycznia 2017 przez mateuszf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Obejrzałem ten mecz. Kuźwa Kanter w nim był jakiś totalnie odjechany. Myślałem, że zaraz wybuchnie i komuś walnie. No i w końcu walną. Skutecznie. Sobie. Kretyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 No i w końcu walną. Skutecznie. Sobie. Kretyn. Tylko szkoda krzesła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HOLDFAST_ Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Szykują się jakieś transfery w OKC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Nic nie słychać i w sumie nie bardzo wiem co miałyby na celu... i tak w tym roku PO na 90% będą + i tak 2 runda to raczej sufit w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HOLDFAST_ Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Ale jakiś solidne wzmocnienie by się przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrekk Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Dawno już nie oglądałem OKC, ale teraz już rozumiem dlaczego przewijaly się tu glosy, że Singler to najgorszy gracz w lidze. Koleś jest karykatura koszykarze nba... Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HOLDFAST_ Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Ja też już tracę cierpliwość do tej drużyny, lubiałem, lubię ją ale grają masakrycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Dawno już nie oglądałem OKC, ale teraz już rozumiem dlaczego przewijaly się tu glosy, że Singler to najgorszy gracz w lidze. Koleś jest karykatura koszykarze nba... Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Singler i Miles Plumlee to mój top najgorszych graczy w NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ja też już tracę cierpliwość do tej drużyny, lubiałem, lubię ją ale grają masakrycznie. Bez przesady, tak źle nie jest. Mecz z Cavs to była wyjątkowa padaczka (z resztą obie strony grały gówniane spotkanie). Ogólnie OKC nie jest najgorszą ekipą w lidze, bilans jaki mają nie zrobił się z niczego. Spójrz np na Lakers i pomyśl, że zawsze może być gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 obejrzałem dwa mecze i mam dziwne wrażenie że oni grają najpierw na triple double a dopiero potem zastanawiają się jaki jest wynik, momentami wyglądało to jak Lakers z Kobe w swoich złotych czasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 18-6 są, gdy Russ ma triple-double, więc to raczej tylko takie wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi