mac Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 A może po prostu Philly poszła po rozum po głowy i skupiła się na przyszłości i walce o jakiegos kolejnego studzika z tego draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 A może po prostu Philly poszła po rozum po głowy i skupiła się na przyszłości i walce o jakiegos kolejnego studzika z tego draftu. Philla sie skupia na przyszłości od paru lat i jakoś do niczego na razie nie doszła. Proponuje w końcu podjąć męską decyzje, wyjść ze strefy komfortu i zacząć być drużyną NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Philly od 2001 do niczego nie doszła i większość tego okresu skupiała się właśnie na byciu randomową drużyną NBA. Próba chodzenia na skróty po rozpoczęciu gruntownej przebudowy kończy się jak w ORL obecnie. Edytowane 12 Lutego 2017 przez SiXers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Philly od 2001 do niczego nie doszła i większość tego okresu skupiała się właśnie na byciu randomową drużyną NBA. Próba chodzenia na skróty po rozpoczęciu gruntownej przebudowy kończy się jak w ORL obecnie. Philly za długo tankuje wg mnie Edytowane 12 Lutego 2017 przez iglo13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Ależ według mnie też zdecydowanie za długo to trwa. Jednak od początku było wiadomo, że nad taką strategią nie można mieć pełnej kontroli i że wiąże się to z dużym ryzykiem. Potrzeba też szczęścia, którego Philly w całym procesie brakowało. Mimo wszystko głupio byłoby teraz przerywać i na siłę robić przeciętniaka. To by oznaczało, że te ostatnie lata cierpień zostałyby po części zmarnowane. Najgorsze możliwe wyjście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Za każdym razem jak jestem zły na FO Lakers to myślę sobie "ale jednak wzięli DLO nad Okaforem" i wiele im wybaczam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Za każdym razem jak jestem zły na FO Lakers to myślę sobie "ale jednak wzięli DLO nad Okaforem" i wiele im wybaczam ;-) Ale jak dziś rano zobaczyłem, że Lakers są w grze o Okafora, to już się podjarałem po cichu, że poleci w zamian jakiś Clarkson i jeden z dwójki Young/Lou... a po południu jednak się rozczarowałem jak przeczytałem, że raczej nie ma co na to liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Kto to jest ten Smith? Bo mi wygląda na bajkopisarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek-darro Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 @ThePlatoonUSA We are now able to report that Jahlil Okafor has been traded to the New Orleans Pelicans. Deal's tentatively agreed upon/will have more soon 9:39 PM - 13 Feb 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 https://www.youtube.com/watch?v=36A8L9acWgQ dlaczego Embiid nie gra skoro jest taki sprawny? Kolano, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Znowu pojawiają się głosy że Simmons może w tym sezonie nie zagrać. Embiid leczy spokojnie kolano. Sarić włącza się do wyścigu o ROTY. Okafor nadal czeka z walizkami na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Pewnie zapadła decyzja że jeden sezon w tą czy tamtą dla nich to różnicy nie zrobi. Bez podniety, żadnych gwałtownych ruchów a w następny RS Philly wchodzi na pełnej kufie ze zdrowymi ( miejmy nadzieje! ) Embiidem i Simmonsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) A jednak Noel polecial przed Okaforem ;-) Do Dallas. Slabe sa te protekcje picku dla Philly, wiec musieli lubic Justina Andersona? Edytowane 23 Lutego 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Mógłbym napisac jak z Lou że miałem rację - Phila się sama wkopała w sytuację w której musiała sprzedawać centra i każdy to widział i nikt nie dawał wiele więc Noel poszedł za coś co za 2 lata będzie pickiem ok 20 miejsca albo zamieni się wręcz w drugorundowe Za chwilę będą mieć problem z Okaforem na którego nie było nawet takiej oferty Ciekawe kto Boguta zgarnie bo to że go wykupią to pewniak Ale ten Anderson to taki średni wybór tak czy siak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 wg rumorsów (a chyba na niczym innym się nie opieramy), Sixers potraktowali Okafora w czasie deadline jakby ten faktycznie był warty top3 picku z jakim został wybrany. iks k**** de. zresztą, no ja pierdolę, nie wierzę, że nie można było za Okafora dostać nic więcej niż Justin Anderson. teraz Sixers mają i Okafora, i Andersona. FUCK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 k**** Noela to nieźle z darmo opierdolili. Naprawdę wolałbym mu dać maxa latem. Okafor jest w tej chwili mega mało wart , a gość jest wciąż na rookie yr i nadal ma spory potencjał. Chyba taniej niż teraz nie będzie. A dla Mavs mega steal ten deal - tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 i told you so... PS. wziąłem udział w dyskusji, ponieważ zdziwiły mnie nazwiska, jakie forumowicze łączą z Noelem (moim zdaniem zdecydowanie na wyrost). Stawiam, że będziecie bardzo zdziwieni, jak zobaczycie ile value Philly dostanie za Nerlensa. Ba, ja się zastanawiam, czy dostanie cokolwiek. chociaż i tak przeceniłem możliwosci, bo marzył mi się pick GSW i McCaw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 to jest k**** kpina, jak ja chciałem zobaczyc Noela z Simmonsem. Z drugiej strony tanking mode on. Wyleciał Ilyasova, Noel. Będziemy grać Sarićiem ,Okaforem i Embiidem jak bedzie zdrowy. Ballu, Fulltzu, Smithsie - miejcie sie na baczności Hinkie patrząc teraz na to jak Colangelo kolecjonuje pliki mysil zapewne jedno... "chciałbym zrobić kiedys deal z tą ciotą..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Hinkie patrząc teraz na to jak Colangelo kolecjonuje pliki mysil zapewne jedno... "chciałbym zrobić kiedys deal z tą ciotą..." A kiedy zrozumiesz że to właśnie Hinkie spieprzył roster 76ers i zmusił następców do takich słabych ruchów Nie dziwi Ciebie że Grant poszedł drożej od Noela? Od początku sezonu pisałem że to się tak skończy że Noel pójdzie za frytki bo po prostu 76ers musiało go sprzedawać Takie jest prawo rynku ten co musi sprzedać zawsze sprzedaje poniżej wartości Granta chciało kupić Thunder więc dali za niego i wybór 1 rundy i lepszego gracza Hinkie jedyne co zrobił to rozwalił skład pozbierał wybory a w efekcie tego 76ers cały czas są w bottom 5 ligi z lepszymi perspektywami niż rok temu ale Embiid już sie połamał może niegroźnie ale to i tak kiepski sygnał Ja na rynku wyszukuje firmy które przeinwestowały i kupuje od nich sprzęt za połowę wartości bo albo go sprzedadzą za tyle albo za 2-3 lata oddzadzą go na złom. I uwierz mi biznes to nie jest caritas że ktoś przepłaci w sytuacji gdy sprzedający jest w przymusie A Hinkie właśnie tak załatwił Philę. Noel musiał być sprzedany i tak samo Okafor pójdzie za frytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Najlepsze co teraz Philly może się zdarzyć to dostanie picku LAL w drafcie teraz i próba zrobienia z nim (lub swoim w sumie to kwestia dogadania się) przy drafcie paczki za Butlera. Nie wiem co poza pickiem by musieli dać ale to dla nic była by imo dobra opcja przy ambicji jaką pokazuje Embiid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi