Reikai Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Source: Deal will not complete today. PHI wants to re-engage on bringing Jrue Holiday back to PHI. Trade could expand. Ładny steal, jeżeli Sixers dostaną Holidaya za Okafora.Za to Davis powinien się wkurwić.Wcale nie byłbym pewien, czy Okafor-Davis to taka fajna para.Do tego Pelicans pozbywają się swojej drugiej opcji w zamian za niepewnego Okafora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Czy ja dobrze rozumiem, że wypożyczenie Holidaya na 3 sezony kosztowało Pels: Noela, Saricia?Demps jak na to pójdzie to będzie mega idiota. Jeszcze jak dadzą pick za Okafora bez protekcji to będzie masakra. Edytowane 7 Lutego 2017 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Czy ja dobrze rozumiem, że wypożyczenie Holidaya na 3 sezony kosztowało Pels: Noela, Saricia? Bardziej Noel i Sarić byłby w tej opcji kosztem za wypożyczenie Holidaya + Okafor. Ale jak się skończy i czy w ogóle się dogadają, to nie wiemy. Więc za wcześnie oceniać, kto tutaj jest idiotą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Okafor/Davis czyli nie bronimy? Bedzie pare bloków z pomocy i sie przykryje ogolną nieudolność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Kiedy Embiid wraca? Cos ruszylo w kwesti tradeu z pelicans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Kiedy Embiid wraca? Podbijam bo sam po to tutaj wlazłem aby się czegoś dowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Nie ma takich informacji. Wiadomo tylko, że z ORL nie zagra, ale pewnie jego absencja może się przedłużyć. Oficjalnie ma problemy z kolanami. Z ostatnich dziewięciu meczów zagrał tylko jeden z HOU, bo był transmitowany w nationalTV. Z jednej strony, może nie chcą go forsować, z drugiej chcą opchnąć Okafora. http://www.libertyballers.com/2017/2/8/14549264/sixers-vs-spurs-preview-joel-embiid-to-miss-next-two-games-orlando-magic-all-star-break Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 TJ znów to zrobił --- to już chyba jego trzeci wygrywający rzut od końca grudnia... Wariacka końcówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 TJ znów to zrobił --- to już chyba jego trzeci wygrywający rzut od końca grudnia... Wariacka końcówka Dla niego te zwycięstwa mają podwójną wartość - oprócz wygranych meczów zwiększa swoje szanse na brak Fultza/Smitha/Balla w Sixers za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 A nieoficjalnie Sixers stwierdzili, że za dobrze im idzie z Embiidem w kontekście draftu 2017 ? Cóż przecież wiadomo, że w całej lidze tylko paskudni Sixers tankują, reszta ma pecha, przemęczenie, prawdziwe kontuzje etc. także co tu ukrywać? A poważnie, to Colangelo nie wygląda mi na tankera. Po prostu wie, że jak popsuje Embiida w pierwszym sezonie, to go wywiozą na taczkach z Philly i nawet tatuś nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Sixers bardzo dobrze robią, że oszczędzają Embiida. chyba nikt (poza samym Embiidem) na poważnie nie myślał o playoffs, a lepiej będzie dla zdrowia Joela spokojnie i powoli wchodzić do ligi. tym bardziej jeśli rzeczywiście odczuwa jakieś bóle w kolanach. nie zdziwię się jeśli Embiid jeszcze przez najbliższe 2-3 sezony będzie grał po 50-60 spotkań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Były pytania o Joela, więc wrzucam. Z dzisiaj: On @SportsRadioWIP Bryan Colangelo says Embiid was symptom free leading up to that Houston game, then had swelling after. Bryan Colangelo. "We're looking to hope to get (Embiid) back before the All-Star break...but right now that's even looking in doubt" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 ktos mi powie jak mozna niegroznie zerwac łakotke w kolanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Source: Jahlil Okafor was informed that the 76ers have had trade talks with the Bulls, Pelicans, Blazers and Nuggets. Discussions ongoing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Ja widziałem info o Bulls, Pelicans, Blazers i Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Po co Nuggets Okafor? Blazers, Pels i nawet Bulls jestem w stanie zrozumieć. Ale Denver przy Jokicu ani trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Ja widziałem info o Bulls, Pelicans, Blazers i Lakers. od tego samego gościa... "Source: When the 76ers informed Jahlil Okafor about the active trade talks, the Lakers were not mentioned. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Co ten Joel w końcu zerwał? Bo raczej 9 meczów przerwy to nie "rest". Ogólnie życzę mu jak najlepiej, ale z jego warunkami i stylem gry to ciężko będzie. Jak już teraz nie gra b2b, a ciągle jakieś urazy. Ogólnie obecnie Sixers nadal bardziej wolą przegrywać niż wygrywać, ale jeśli kiedyś zamierzają zacząć grać na poważnie to ciężko będzie to robić z franchise playerem pojawiającym się w co trzecim meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 ktos mi powie jak mozna niegroznie zerwac łakotke w kolanie? Przeważnie zrywa/"nadrywa" się róg łąkotki, który leży w dość dobrze ukrwionym miejscu. Dzięki temu łąkotka ma pewną zdolność regeneracji. 2 miesiące intensywnej rehabilitacji i będzie śmigać jak nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Przeważnie zrywa/"nadrywa" się róg łąkotki, który leży w dość dobrze ukrwionym miejscu. Dzięki temu łąkotka ma pewną zdolność regeneracji. 2 miesiące intensywnej rehabilitacji i będzie śmigać jak nowy. W przypadku Embiida to akurat wątpie. Ale dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi