Skocz do zawartości

Cavs w 2016/17  

122 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto bedzie 2gim seed'em w EC ?

2. 2. Czy Legacy Jamesa jest kompletna?

3. 3. Czy Cavs wygraja 2016/17 Finals ?

Rekomendowane odpowiedzi

Dedmon akurat może poskakać z thomsonem.

A obrona love nie widzę na lma

No będzie wbijał się pod kosz.

No będzie wbijał się pod kosz.

Love ma olbrzymi problem na mismatchach. Jest beznadziejnym rim protectorem. Ale akurat w obronie 1 na 1 tyłem do kosza to ciężko się z nim masować. Obrońcą jest słabym Love, ale akurat LMA preferuje grę, która w obronie najmniej obnaża słabości Miłości.

Przyjścia Korvera czy Derona Williamsa traktuję jako potężne wzmocnienia, Kyle to będzie odpowiednik Raya w Miami, Williams w limicie minut też będzie być może najlepszą prawdziwą jedynką w lidze w second units. Natomiast jeśli chodzi o Derrica Williamsa i Boguta, to kompletnie im nie ufam. Pierwszy pracuje na ładny kontrakt obok LBJ, jak przyjdą PO to wszystkie jego braki będą eksponowane i w finale raczej w rotacji nie będzie, Andrew to jak dla mnie cień gracza, 33 letni, mało ruchliwy center, z bogatą historią urazów. Inteligentny obrońca, ale to tyle. Oczywiście jest to jakaś głębia, ale McGee nie jest obecnie dla mnie gorszym koszykarzem, a to już o czymś świadczy. Mam w pamięci oba ostatnie finały, i Bogut w zasadzie wypadał z rotacji, obecnie jest starszy i po kolejnych kontuzjach, jeśli Love, Frye i Thompson będą zdrowi na PO, to nie powącha on zbyt wiele parkietu, tym bardziej, że dochodzą do tego minuty na 4 Lebrona. Co jednak nie zmienia faktu, że na wszelki lepiej mieć go w rezerwie.

Wydawał się sporym talentem, nie szło go gdzieś wymienić za pick w drugiej rundzie?

ja sie nim jaralem. w tym sezonie zero progresu, co dostal szanse to spartolil. kompletne zero w D, brak atletyzmu z przodu. jesli ktos da mu wiecej czasu, moze cos z niego bedzie. ale on ma poza wszystkim 26 lat, drugi Joe Harris w Cavs.