marzec Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 nie bylo zadnego murowania w meczu islandia portugalia, bez przesady, kazdy sie dzisiaj broni minimum 8 grajkami. to islandia przegrywala i strzelila im gola, wiec wychodzili z jakimis tam akcjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Ja akurat z tą jego wypowiedzią się zgadzam, bo nie przepadam za murowaniem bramki i mam nadzieję, że zespoły typu Islandia czy Irlandia Północna nie wbiją się do fazy pucharowej. Żeby Irlandia Płn. nie weszła to chyba cud musiałby się stać. Porażka jakieś 0-3 z niemcami i niekorzystne dla nich wyniki w innych grupach, będą decydować bramki. W tej chwili bukmacherzy płacą 1.22 na ich awans i 4.0 na odpadnięcie z turnieju. A jeśli chodzi o temat "defensywnych skrzydłowych" chodziło mi o zawodników grających box to box na boku pomocy, ale w ustawieniu z 4 obrońcami. O gości, którzy są w stanie wrócić za skrzydłowym, zaasekurować bocznego obrońcę, nie przegrać pojedynku 1na1. Ludzie, których wymieniłem najbardziej mi się rzucili w oczy w tej kwestii. Valencia już nie gra na skrzydle, bo właśnie był ogarnięty w grze obronnej, a w ofensywie jest pożyteczniejszy wbiegając z głębi na wolne pole bez piłki, niż zaczynając akcje z piłką przy nodze, przy linii bocznej, co wymaga lepszej gry 1on1. Edytowane 18 Czerwca 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 kozacki gest Ronaldo z tą fotką z fanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Sorry ale totalna bzdura. Gra sie tym co sie ma i nalezy maksymalizować swoje szanse na wygrana/awans itp. Cristiano moze ma traume jeszcze po 2004 Taka taktyka jest oczywiście logiczna z punktu widzenia słabszych skillowo drużyn. Nie zmienia to faktu, że dla neutralnego kibica jest to irytujące. Zresztą nie tylko dla neutralnego, bo ja np. nie chciałbym żeby Polska zdobyła medal grając w stylu Grecji. Edytowane 18 Czerwca 2016 przez Artlan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 bo ja np. nie chciałbym żeby Polska zdobyła medal grając w stylu Grecji. Wybredny jesteś, ale w sumie przy tylu sukcesach w ostatnich latach można wybrzydzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 no Grecy tak się załamali, że wpadli w kryzys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Wybredny jesteś, ale w sumie przy tylu sukcesach w ostatnich latach można wybrzydzać. Brak sukcesów w ostatnich latach nie oznacza, że zaakceptowałbym granie skuteczne, ale niezbyt przyjemne w oglądaniu. Tak samo niezbyt by mi smakował sukces wywalczony dzięki pomocy sędziów. Na szczęście chyba nie będzie potrzeby żeby Polska murowała bramkę, bo nawet z Niemcami zagrała dość odważnie, a trudno się spodziewać defensywnej taktyki w starciu ze Szwajcarią czy Rumunią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Żeby Irlandia Płn. nie weszła to chyba cud musiałby się stać. Porażka jakieś 0-3 z niemcami i niekorzystne dla nich wyniki w innych grupach, będą decydować bramki. W tej chwili bukmacherzy płacą 1.22 na ich awans i 4.0 na odpadnięcie z turnieju Biorac sytuacje w innych grupach to Irlandia Pln. wcale nie ma tak latwo, gdyz szybciej niz oni wywalcza punkt z Niemcami, to: Rumunia pokona Albanie Walia ogra Rosje a Slowacy zremisuja z Angolami Czesi ograja Turkow Wlosi wyjda rezerwami i dadza sie ograc Irlandczykom Portugalia w koncu wygra z Wegrami a mecz Austrii z Islandia nie zakonczy sie remisem. Wg mnie potrzeba 4 punktow by miec pewny awans i akurat Irlandia na dzien dzisiejszy ma do nich daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 kozacki gest Ronaldo z tą fotką z fanem.o co chodzi bo nie widziałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Mogli coś bardziej oryginalnego narysować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 o co chodzi bo nie widziałem? https://www.youtube.com/watch?v=E5eE88fkOv4 Ja go mocno szanuję za takie podejście, oby chłopakowi nie zabrali telefonu. A gdyby tak było i CR dostałby o tym info, to nie zdziwiłbym się, jeśli spotkałby się z nim później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Nie ma to jak popierać wyczynów zakazanych. Jakby gość miał bombę w gaciach to byłaby to historyczna fota. Niestety mamy poprzez terroryz "stan oblezenia" i lepiej nie popierać jakiegokolwiek przejawu braku dyscypliny wobec służb porządkowych. Wiem ze brzmie trochę jako stary pryk ale niestety mamy co mamy. Dziś niewychylanie się powinno być właściwą postawa. Nie zatracilem oczywiście tego europejskiego podejścia na luzie bo nadal daleko mi do Ameryki która stoi na baczność wobec mundurowego cięcia autostradowego do której wszyscy mówią SIR ale nie widzę powodów do pochwalenia takich wybrykow przez idoli jako zachęty dla innych. Nie kamieniuje ale też nie pochwalam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Spojrzałem sobie wczoraj do rankingu FIFA i nie ogarniam na jakich zasadach się go tworzy. Wczoraj o 21 wynika z niego, że mieliśmy do czynienia z największym hitem mistrzostw, bo spotkały się dwie drużyny z TOP 10. Nie ma innego takiego meczu w fazie grupowej. Chyba warto, żeby FIFA zmieniła algorytm, bo to jest jakaś straszna porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 A tymczasem w cieniu Euro Messi wyprzedził Christiano w liczbie goli na turniejach reprezentacyjnych i zaczął mu uciekać w tej nieoficjalnej klasyfikacji (w tej chwili jest 12 do 9). Ze współczesnych napastników Messiego wyprzedzają tylko Villa (13), Rivaldo (13), Klose (19), no i gruby Ronaldo, który jest poza zasięgiem kogokolwiek (25). Liczę oczywiście tylko Mundiale i mistrzostwa kontynentu, bo w Pucharze Konfederacji nie każdy ma okazję zagrać chociaż raz w karierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Rysunek pokazuje jakich mamy idoli. Ja takiego penisa z kredkami siku rysowalem w podstawówce. Obok takich samolotów gdzie dołożenia swastyki budził podziw kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Albo jak internet kreuje rzeczywistość. Wygląda na fejk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dobra a ten kolo z wymalowana geba, to jakis zawodnik/czlonek sztabu, bo go nie kojarze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Pewnie jakis kibic. Wszyscy w polowkach a on w meczowej koszulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi