SkoczekS1 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 marnotrawstwo drzew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Poldi rozjebał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Portugalia lol. Pepe to juz nawet slow brakuje. Gadac ktory postawil 95 000 na nasza Repre w sts Edytowane 14 Czerwca 2016 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija4 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Pewnie Van Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Gadac ktory postawil 95 000 na nasza Repre w sts http://www.wykop.pl/wpis/18147101/witam-widze-ze-moj-kupon-juz-sie-pojawil-na-wykopi/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Ostro, niemniej jednak powodzenia zycze temu facetowi. Nawet nie rozlozyl na mniejsze kwoty/wiecej kuponow, co tam pare pln w ta czy w tamta na podatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Brazylia odpadła w fazie grupowej z Copa America. Grubo w c***. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Brazylia skończyła się po 1-7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Raczej po 2010, jak gruby zakończył na poważnie międzynarodową karierę. To dziadostwo z 2014 z kontyngentem Chelsea (środkowym palcem pozdrawiam Williana, Ramiresa, mopa i jaszczura, co miał być młodą rewelacją w duecie z Hazardem) to produkt Brazyliopodobny Islandia wczoraj bardzo, Węgry też spoko tak z tylnego siedzenia, to z racji zaprezentowanego poziomu z dupy były mecze Anglii, Polski oraz honorable mention dla drużyn Portugalii i Francji. Austria to jakiś koktajl, ich nie ogarniam. Reszta całkiem w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 A propos Portugalii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Hamsik o ja pierd... cos pieknego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Taki wynik mi pasi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Mi zawsze pasi jak ruski dostaja w dupe. Mecz sie jeszcze nie skonczyl jak widac Edytowane 15 Czerwca 2016 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 http://www.wykop.pl/wpis/18147101/witam-widze-ze-moj-kupon-juz-sie-pojawil-na-wykopi/ ? Najlepszy komentarz: "@bart88uk: przy oglądaniu meczy miej przy sobie kardiologa bo jak Kung Fu Pazdan wyjdzie w jedenastce to ci kilka razy serce stanie." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) zacne piguły, Milordzie! Edytowane 15 Czerwca 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 2:45 bramka, gdyby ktoś chciał zobaczyć reakcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Szkoda Albańców, niesamowita konsekwencja, przesuwanie się w D, trzymanie odległości pomiędzy sobą, jakbym włochów oglądał. No i w ofensywie pozytywnie mnie zaskoczyli utrzymywaniem się przy piłce, Jeden moment nieuwagi i chooj wszystko strzelił. Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Przed turniejem mówiłem "a co mnie obchodzi jakąś Albania" Chciałem oficjalnie przeprosić! Zacząłem oglądać dla trojkolorowych Ale skończyłem na bandwagonie Albanii Pooazali charakter i serce do gry Było konsekwentni i solidnie grali w defensywie Szkoda tej straconej bramki, drugą była już tylko formalnościa, tym bardziej ze Albania nie rzuciła ręcznika w tych ostatnich minutach (swoją drogą sporo doliczyli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi