Braveheart22 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Stare Miasto czy Śródmieście wieczorem to zapierniczają strasznie, masakra... Po podwórkach, przy kubłach to jeszcze idzie zrozumieć czy pod ziemią tak jak fluber pisze, ale one już normalnie na ulice wyskakują, ładują się pod samochody. A przecież dopiero się cieplej robi. Choć akurat w stadach jeszcze ich nie widziałem, ale pojedynczo latające dość regularnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 11 minut temu, Braveheart22 napisał: Stare Miasto czy Śródmieście wieczorem to zapierniczają strasznie, masakra... Po podwórkach, przy kubłach to jeszcze idzie zrozumieć czy pod ziemią tak jak fluber pisze, ale one już normalnie na ulice wyskakują, ładują się pod samochody. A przecież dopiero się cieplej robi. Choć akurat w stadach jeszcze ich nie widziałem, ale pojedynczo latające dość regularnie. Wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Wow o ja pierdolę... oby do mojego małego Orzesza coś takiego nie dotarło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Jprd kolejny temat zastępczy. Wina PO wiadomix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 32 minuty temu, jack napisał: Jprd kolejny temat zastępczy. Wina PO wiadomix Mieszkasz we Wrocławiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Teraz, RappaR napisał: Mieszkasz we Wrocławiu? A ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Teraz, jack napisał: A ty? Nie. Ale jakby po moim mieście biegały tak szczury, uznałbym to za jeden z istotniejszych tematów dla mojego życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Nie. Ale jakby po moim mieście biegały tak szczury, uznałbym to za jeden z istotniejszych tematów dla mojego życia. Ciekawe musisz mieć życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Teraz, jack napisał: Ciekawe musisz mieć życie No właśnie nudne i wolę by takie pozostały, szczury biegające wszędzie mogą być dla Ciebie normą, dla mnie jednak stanowią zbędną atrakcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 39 minut temu, jack napisał: Jprd kolejny temat zastępczy. Wina PO wiadomix Ale z czym właściwie masz problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Ale z czym właściwie masz problem? @jack uważa, że rozmowy na coś poza pedofilią w Kościele to tematy zastępcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Ale z czym właściwie masz problem? No właśnie nie mam bo u mnie szczurów nie ma. I w odróżnieniu od @RappaR nie boję się, że wsiądą w PKS i przyjadą do mnie z Wrocławia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 1 minutę temu, jack napisał: No właśnie nie mam bo u mnie szczurów nie ma. I w odróżnieniu od @RappaR nie boję się, że wsiądą w PKS i przyjadą do mnie z Wrocławia. Ale rozumiesz, że jak ktoś jest z Wrocławia, to u niego są i są dla niego problemem? A Ty się czepiasz na chama, że rozmawiają o swoich lokalnych problemach, zamiast iść za Twoim sztandarem w świetlistej misji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 (edytowane) @jack zjedz kremówkę bo gwiazdorzysz! Edytowane 23 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Ale rozumiesz, że jak ktoś jest z Wrocławia, to u niego są i są dla niego problemem? A Ty się czepiasz na chama, że rozmawiają o swoich lokalnych problemach, zamiast iść za Twoim sztandarem w świetlistej misji Ale piszesz teraz o szczurach czy o Sutryku? 1 minutę temu, julekstep napisał: @jack zjedz kremówkę bo gwiazdorzysz! Nie lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Nie zazdroszczę. Kiedyś poznałem wrocławiankę która mieszkała w kamienicy na Rynku Staromiejskim z oknami na śmietniki które używały restauracje ściany od Fredry czyli od greckiej do stekowni. Tam były dziesiątki takich utuczonych jak grube koty. Podziwiałem mieszkańców ze maja odwagę na to podwórze wyjść dorzucić swoje śmieci. Szczury miały ewidentne zaprogramowane godziny harców. Przerażajace widoki już z okna. Jezeli teraz jest jakieś combo tego to fatalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 szczury mogą przenosić choroby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 18 minut temu, Koelner napisał: szczury mogą przenosić choroby forum bawi forum uczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 ja mieszkam we Wro niedaleko centrum, ale z tej drugiej strony, nie od śródmieścia, i u nas akurat wielkiego problemu ze szczurami niby nie ma, ale tylko w tamtym roku 2 mi się usmażyły pod masko, więc coś jest na rzeczy. I już od dawna było, ale ogólnie nie powiem żebym na własne oczy jakieś wielkie spiętrzenie ostatnio zauważył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi