Przem Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Niechże ktoś wreszcie zatrzyma tę karuzelę śmiechu. Przez dwa tygodnie jadowity troll przekonywał, że "Barnes jest c*****y", Draymond (Curry oczywiście też) overrated, a Ezeli jest w hierarchii niżej niż gówno. No więc teraz okazuje się, że jeśli Cavs przegrają finały, to tylko dlatego, że Warriors mają lepszy team, chociaż połowa ich rotacji jest albo przereklamowana, albo gówno warta, Już sam nie wiem co mam myśleć o Irvingu, Smithie i białym Kevinie. Pare koszy w drugą stronę i narracja byłaby inna, a kontrowersyjna żmija zwykłą żmiją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Sprawdziłem sobie jak to było z MJ-em 83/84 27 wygranych bez MJ-a 84/85 38 z MJ-em 85/86 30 - MJ w zasadzie nie grał 86/87 40 z MJ-em 87/88 50 doszedł Pipen 88/89 47 89/90 55 90/91 61 91/92 67 92/93 57 93/94 55 bez MJ-a tylko dwie wygrane mniej bez GOAT? LBJ 02/03 17 wygranych bez LBJ 03/04 35 z 20-letnim (sic!) LBJ 04/05 42 05/06 50 06/07 50 tutaj wazna rzecz: dopiero teraz LBJ jest w takim samym wieku jak MJ gdy ten trafił do NBA 07/08 45 08/09 66 09/10 61 10/11 19 - LBJ odszedł No chyba widać różnicę nawet jeśli tam coś innego też się w składach działo Los Angeles Clippers 03-04 28 wygranych, przychodzi Shaun Livingston Clipper 04-07 kolejno 37, 47 i 40 wygranych z Livingstonem sezon 07-08 bez Livingstona 23 wygrane (sic!) Heat 07/08 15 wygranych! Przychodzi Livingston Heat 08/09 43 wygrane Thunder 07/08 20 wygranych Przychodzi Livingston 08/09 23 wygrane, 09/10 50 wygranych!!! Wizards 08/09 bez Livingstona 19 wygranych, przychodzi Livingston sezon 09/10 26 wygranych, Livingston odchodzi w kolejnym sezonie tylko 23 wygrane Nasz bohater przechodzi do Bobcats z którymi notuje 34 wygrane wygrane w sezonie 10/11. Chyba nie muszę przypominać, jak odejście Livingstona wpłynęło na Charlotte? Tylko 7 wygranych! (sic! sic!) Shaun nie przestaje zadziwiać w Wizards, gdzie z 20 wygranych w sezonie 11/12 ( bez Livingstona) Wizards notują 29 wygranych w sezonie 12/13 ( z Livingstonem!) W międzyczasie Livingston szaleje w Cavs, gdzie z 21 wygranych w sezonie 11/12 (bez Livingstona) Cavs robią 24 wygrane ( a jakże, z Livingstonem!) W sezonie 13/14 Livingston postanowił pomóc Nets i doprowadził ich do 44 wygranych. Już sezon później, bez niego Nets spadli tylko na 38 wygranych. Przypadek? Sezon 13/14 w wykonaniu Warriors to ledwie 51 wygranych. Myślę, że mieli dostęp do tych statystyk powyżej, bo po pozyskaniu Livingstona odnieśli 67 wygranych, a sezon później 73! Shaun "Trust The Progress" Livingston In your face Michael! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) Zawsze mówiłem że Livingston to perła, dzięki za potwierdzenie, choć akurat te poprawianie sezonu o trzy czy cztery spotkania to nie wiele znaczy, lepiej by wyglądało gdybyś te dane akurat usunął bo jeszcze ktoś pomyśli ze tak naprawdę nic nie wnosił do zespołu p.s. Na wszelki wypadek dodam że tymi porównaniami Livingstona do LBJ fluber sobie żartuje i ja razem z nim Edytowane 31 Maja 2016 przez darkonza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Every user ever: 2008-2015: LeBron to pizda, mam nadzieję że dostanie wpierdol od Pistons/Celtics/Lakers/Pacers/Spurs 2016: Curry to dopiero zobaczy co to życie, jak go LeBron rozjedzie na pełnej kurwie w finałach No dobra, może nie every user, but still. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 ZAŚMIECASZ TEMAT ZA TEMATEM I POWODUJESZ, IŻ POZIOM TEGO FORUM DRASTYCZNIE SPADA. Zgadzam się, w pewnym momencie taka twórczość przestaje być nieszkodliwym ględzeniem oszołoma, a staje się przestępstwem przeciwko forum experience dla ogółu użytkowników. To co panie moderator, przyklejamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) Skoro Stefek jest wg. was overall zawodnikiem to ja nie mam więcej pytań i mam nadzieje że wasza kochana druzyna zdobędzie wiele pierscieni! . January, powinieneś zmienić logo na takie : zreszta, konkurs lizania jajek nie wiadomo kiedy się rozstrzygnie, ale jako że january już przyznał że Curry jest na GOAT level to wysuwa się na mocnego kandydata, jednak kilku jeszcze w grze pozostaje tylko czekać na finały moim zdaniem poziom forum spada gdy jakiś miły user z logiem LA Lakers piszę CurryGOAT albo inny że Warriors to najlepsza drużyna w historii po tym jak zdobyli słownie JEDNO MISTRZOSTWO, a w playoffach po rekordowym sezonie jeszcze nawet nie wygrali. Ale jak kto lubi Edytowane 31 Maja 2016 przez jadowitazmija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 ja nie mam pojęcia jaki będzie wynik finału, ale może on rozpocząć dyskusję na temat 1) w przypadku wygranej Lebrona: że ten wskakuje troszkę wyżej w klasyfikacji All-Time, a GSW przejdą do legendy jako najwięksi frajerzy 2) w przypadku przegranej Lebrona: że Curry go przeskakuje w All-Time dyskusja na ten temat przypomina mi jak kiedyś gdy Lebron wchodził na najwyższe obroty fanom Kobego żal z dupy ściskał że ktoś przebija gracza LAL overall, to samo się dzieje teraz w przypadku pary LBJ-Curry niezależnie od tego co się wydarzy fajnie by było aby te finały były ciekawe bo szkoda by było aby tak historyczny sezon skończył się nudnym finałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Widzę, wystarczył słabiutki wschód, by LJ nagle na 1 miejsce wskoczył? + akurat LJ by w GSW wyglądał gorzej niż Curry, bo nie ma legit rzutu (już o rzucie SC nie wspominając) Ale miałby spacing, a ta drużyna nie bazuje tylko na Currych. Miałby wolną rękę w swoich pickach, wjazdach i tak dalej. Po prostu ekipa z all-time talentem. Każda drużyna na wschodzie była lepszą obroną niż Blazers i Rockets, a Hawks byli lepsi niż OKC i najlepsi w lidze po ASG. Ale przede wszystkim dlatego, że znowu po BC powtarzam, bo pięknie to ujął - Curry spadł z lvl GOAT na lvl 1-st All-NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 niezależnie od tego co się wydarzy fajnie by było aby te finały były ciekawe bo szkoda by było aby tak historyczny sezon skończył się nudnym finałem Tego się najbardziej obawiam.,Jedni i drudzy potrafią rzucać za 3 p.,.Najgorszy scenariusz ,jeżeli zamiast "old school basketball" zobaczymy nudny "three point shooting contest"., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) ja nie mam pojęcia jaki będzie wynik finału, ale może on rozpocząć dyskusję na temat 1) w przypadku wygranej Lebrona: że ten wskakuje troszkę wyżej w klasyfikacji All-Time, a GSW przejdą do legendy jako najwięksi frajerzy 2) w przypadku przegranej Lebrona: że Curry go przeskakuje w All-Time dyskusja na ten temat przypomina mi jak kiedyś gdy Lebron wchodził na najwyższe obroty fanom Kobego żal z dupy ściskał że ktoś przebija gracza LAL overall, to samo się dzieje teraz w przypadku pary LBJ-Curry powiedzcie czy tylko ja robie facepalma gdy ludzie na forum zastanawiajo sie jak trafienie jakiegos layupa albo osobowego wplynie na legacy danego zawodnika? Albo czy jak wygra +20 to bedzie wyzej all time niz ten drugi co zrobil tripple-dabbl? wtf? hoooo cares? niezależnie od tego co się wydarzy fajnie by było aby te finały były ciekawe bo szkoda by było aby tak historyczny sezon skończył się nudnym finałem good post, bro Edytowane 31 Maja 2016 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cardi Opublikowano 31 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 2) w przypadku przegranej Lebrona: że Curry go przeskakuje w All-Time dyskusja na ten temat przypomina mi jak kiedyś gdy Lebron wchodził na najwyższe obroty fanom Kobego żal z dupy ściskał że ktoś przebija gracza LAL overall, to samo się dzieje teraz w przypadku pary LBJ-Curry Curry przeskakuje 10 lat w NBA LeBrona na poziomie top5 NBA po dwóch sezonach, w których nie zagrał serii lepszej niż top3 serie LeBrona w PO, w których jedne finały wygrał mu Iguodala, do drugich zawiózł go Klay, w których role player zgarnia mu sprzed nosa MVP Finałów. I to nie przeskakuje w klasyfikacji "the best of last 3,4,5 seasons" ale w All-time. Nie róbmy tutaj k**** z logiki, błagam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 ej koledzy, co to za pi****lenie się pojawia w necie, że varejao dostanie ring obojętnie kto wygra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 ej koledzy, co to za pi****lenie się pojawia w necie, że varejao dostanie ring obojętnie kto wygra? Nie wiem, bo musiałby zagrać 1 mecz w PO z CLE, by mieć prawo do niego, więc ktoś puścił plotę dla jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Nie wiem, bo musiałby zagrać 1 mecz w PO z CLE, by mieć prawo do niego, więc ktoś puścił plotę dla jaj. a skąd to wziąłeś? to się na poważnych stronach pojawia, a nie na jakichś gwiazdach basketu ale teraz widzę, że jeśli cavs wygrają to mogą (ale nie muszą) dać pierścionek varejao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJEK_PL Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Nie wiem, bo musiałby zagrać 1 mecz w PO z CLE, by mieć prawo do niego, więc ktoś puścił plotę dla jaj. http://www.sportingnews.com/nba/news/cavaliers-warriors-nba-finals-anderson-varejao-gets-a-ring/1x3mtk237h7191jl35ludnmxty Hę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 http://www.basketball-reference.com/players/b/boshch01.html Na samym dole przy championship. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 http://www.basketball-reference.com/players/b/boshch01.html Na samym dole przy championship. varejao zagrał minimum 1 PO game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 varejao zagrał minimum 1 PO game Ale musi w CLE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Ale musi w CLE. ale nawet tu piszą, że prawdopodobnie dostanie ring https://cavsnation.com/odd-situation-anderson-varejao-nba-championship-ring/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) http://www.basketball-reference.com/players/b/boshch01.html Na samym dole przy championship. Z tym jednym meczem w Playoffs to jest tylko i wyłącznie wewnętrzny warunek w bazie basketball reference, po którym automatycznie dopisuje zawodnikom mistrzostwo. To od danej organizacji zależy komu wręczą pierścień. Isaiah Rider, Sun Yue, Adam Morrison, oni na pewno otrzymali od Lakers pierścienie w sezonach w których w Playoffs nie powąchali parkietu. Edit: Tylko odroznijcie posiadanie pierścienia od bycia mistrzem. Nawet jeśli Cavs dadzą Varejao biżuterię, to będzie mieć to wymiar symboliczny, pamiątka na półkę. Ale mistrzostwa w ten sposób na swoim koncie nie zapisze. Edytowane 31 Maja 2016 przez danny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi