Valus Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Следующая остановка, Сибирь? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Следующая остановка, Сибирь? Чикаго Knicks zatrzymali Pacers na 29 punktach w drugiej połowie. A ja poszedłem spać po 2 kwarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Чикаго Knicks zatrzymali Pacers na 29 punktach w drugiej połowie. A ja poszedłem spać po 2 kwarcie To zapadnij w letni sen i może jeszcze obudzisz się bez Rose'a, a nawet Melona w lipcu/sierpniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Jeff Hornacek says he plans to play his veterans for the rest of the year unless he gets a directive from management to do otherwise. Wysłane z Xiaomi Mi5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 My tu gadu, gadu a 6 miejsce od końca właśnie stało się faktem Łotysz ma wrócić na mecz z Cippers więc było to tylko stłuczenie. W chwilach takich jak ta warto przypomnieć sobie wiekopomne słowa Joey'a Tribbianiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) My tu gadu, gadu a 6 miejsce od końca właśnie stało się faktem Ja cały czas liczę na top5, jest jeszcze cień nadziei, że wyprzedzimy Philly. Do końca sezonu gramy już w zasadzie tylko z PO lub PO-wannabe teams, więc w żadnym meczu nie będziemy faworytem. Znając życie wpadnie jakieś zwycięstwo lub dwa z jakimiś Pistons, Raptors bądź Bulls. Z kolei Sixers mają jeszcze przed sobą mecze z Magic, 2x Nets, + u siebie dzisiaj Mavs, potem Bulls czy Pacers. Wszystko do wygrania. I wreszcie grande finale, czyli ostatni mecz sezonu Sixers @ MSG, 12.04. Mogą być jeszcze emocje w tym sezonie! Edytowane 17 Marca 2017 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ja cały czas liczę na top5, jest jeszcze cień nadziei, że wyprzedzimy Philly. Do końca sezonu gramy już w zasadzie tylko z PO lub PO-wannabe teams, więc w żadnym meczu nie będziemy faworytem. Znając życie wpadnie jakieś zwycięstwo lub dwa z jakimiś Pistons, Raptors bądź Bulls. Z kolei Sixers mają jeszcze przed sobą mecze z Magic, 2x Nets, + u siebie dzisiaj Mavs, potem Bulls czy Pacers. Wszystko do wygrania. I wreszcie grande finale, czyli ostatni mecz sezonu Sixers @ MSG, 12.04. Mogą być jeszcze emocje w tym sezonie! zakładasz ze sixers zależny na zwycięstwach? poza tym mavs bulls(jeszcze) i pacers to własnie PO-wannable teams na grande finale tez czekam, beda jaja w ostatnich minutach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 zakładasz ze sixers zależny na zwycięstwach? A dlaczego ma im nie zależeć? poza tym mavs bulls(jeszcze) i pacers to własnie PO-wannable teams Dzięki za info. Nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Dzięki za info. Nie wiedziałem. najpierw piszesz ze Knick graja z Po teamami wiec pewnie wszystko przegrają i fajnie bo draft. A potem piszesz ze 76 graja z Po teamami i pewnie coś wygrają bo wszystkie te meczą są do wygrania. Czemu sixers chcą przegrywać? z tego samego powodu co knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) najpierw piszesz ze Knick graja z Po teamami wiec pewnie wszystko przegrają i fajnie bo draft. A potem piszesz ze 76 graja z Po teamami i pewnie coś wygrają bo wszystkie te meczą są do wygrania. Czemu sixers chcą przegrywać? z tego samego powodu co knicks Do końca sezonu gramy już w zasadzie tylko z PO lub PO-wannabe teams, więc w żadnym meczu nie będziemy faworytem. Znając życie wpadnie jakieś zwycięstwo lub dwa z jakimiś Pistons, Raptors bądź Bulls. Proponuję abyś przeczytał co napisałem jeszcze raz, jak nie pomoże, to jeszcze raz, jak dalej nie dasz rady pojąć o co chodzi w tych krótkich zdaniach, to odpuść sobie, nie każdy musi umieć czytać ze zrozumieniem. BTW Knicks zależy na zwycięstwach, nie wygrywają, bo są słabi. To samo tyczy się Sixers. Edytowane 17 Marca 2017 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ja cały czas liczę na top5, jest jeszcze cień nadziei, że wyprzedzimy Philly. Do końca sezonu gramy już w zasadzie tylko z PO lub PO-wannabe teams, więc w żadnym meczu nie będziemy faworytem. Znając życie wpadnie jakieś zwycięstwo lub dwa z jakimiś Pistons, Raptors bądź Bulls. Z kolei Sixers mają jeszcze przed sobą mecze z Magic, 2x Nets, + u siebie dzisiaj Mavs, potem Bulls czy Pacers. Wszystko do wygrania. I wreszcie grande finale, czyli ostatni mecz sezonu Sixers @ MSG, 12.04. Mogą być jeszcze emocje w tym sezonie! W przypadku Knicks mówisz ze są słabi, ale trafią sie zwycięstwa, to jasne ze nikt nie zakłada bilansu 0-13 w ostatnich meczach A w przypadku Sixers wybrzmiało to tak jakby druzyna miała sie spinać na zwycięstwa przeciwko zespołom które o coś jeszcze walczą. To ja mówie ze oni mają w dupie te zwycięstwa. I skąd pomysł ze Sixers nie tankują? W takim razie kto w tej lidze tankuje z wyjątkiem Suns? Bo można powiedzieć ze LAL też nie, oni są po prostu słabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 W przypadku Knicks mówisz ze są słabi, ale trafią sie zwycięstwa, to jasne ze nikt nie zakłada bilansu 0-13 w ostatnich meczach A w przypadku Sixers wybrzmiało to tak jakby druzyna miała sie spinać na zwycięstwa przeciwko zespołom które o coś jeszcze walczą. To ja mówie ze oni mają w dupie te zwycięstwa. I skąd pomysł ze Sixers nie tankują? W takim razie kto w tej lidze tankuje z wyjątkiem Suns? Bo można powiedzieć ze LAL też nie, oni są po prostu słabi Nie wiem jaki jest Twój tok myślenia i interpretowania słowa pisanego, ale napisałem jedynie, że powyższe mecze są do wygrania (czyt. Sixers mają w nich realną szansę odnieść zwycięstwo), wydźwięk jest taki a nie inny, bo będę im w tym starciach kibicował. W dupie zwycięstwa może mieć co najwyżej menagement, ale i tak mając asa w rękawie w postaci możliwości wymiany piku z Kings jest to mało prawdopodobne. Trener i zawodnicy grają o wygrane. Ludzie mają jakąś obsesję z tym tankowaniem i nadużywają tego słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Tankdelphia walczy o wygrane? Chyba w loterii draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Nie wiem jaki jest Twój tok myślenia i interpretowania słowa pisanego, ale napisałem jedynie, że powyższe mecze są do wygrania (czyt. Sixers mają w nich realną szansę odnieść zwycięstwo), wydźwięk jest taki a nie inny, bo będę im w tym starciach kibicował. W dupie zwycięstwa może mieć co najwyżej menagement, ale i tak mając asa w rękawie w postaci możliwości wymiany piku z Kings jest to mało prawdopodobne. Trener i zawodnicy grają o wygrane. Ludzie mają jakąś obsesję z tym tankowaniem i nadużywają tego słowa. jezeli GM doprowadza druzyne do stanu rozkładu to druzyna tankuje, choćby sie starali wygrywać. Na tą sprawe mam taki pogląd, Ty możesz mieć inny oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarodziej Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Hej, dla mnie nad New York Knicks w ostatnim piętnastoleciu krąży jakieś fatum... Pamiętam tą drużynę kiedy jeszcze grał "King Kong" Patrick Ewing, to chyba ostatni raz kiedy im się dobrze wiodło. Od tego czasu zmieniali się trenerzy, przychodzili najlepsi zawodnicy Stoudemire, Melo, Rose, a i tak nawet nie mogą się zakwalifikować do play off... Dla mnie to jakaś masakra. Presja dużego miasta i bagaż historii? Wczoraj przegrali nawet derby z wyjątkowo słabymi w tym roku Nets... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Wczoraj przegrali nawet derby z wyjątkowo słabymi w tym roku Nets... ...nie tylko wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Hej, dla mnie nad New York Knicks w ostatnim piętnastoleciu krąży jakieś fatum... Pamiętam tą drużynę kiedy jeszcze grał "King Kong" Patrick Ewing, to chyba ostatni raz kiedy im się dobrze wiodło. Od tego czasu zmieniali się trenerzy, przychodzili najlepsi zawodnicy Stoudemire, Melo, Rose, a i tak nawet nie mogą się zakwalifikować do play off... Dla mnie to jakaś masakra. Presja dużego miasta i bagaż historii? Wczoraj przegrali nawet derby z wyjątkowo słabymi w tym roku Nets... Rose przychodził jako ktokolwiek, ale nie najlepszy zawodnik. Raczej jako ziomeczek kolejnego asa, Noaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnero Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Hej, dla mnie nad New York Knicks w ostatnim piętnastoleciu krąży jakieś fatum... Pamiętam tą drużynę kiedy jeszcze grał "King Kong" Patrick Ewing, to chyba ostatni raz kiedy im się dobrze wiodło. Od tego czasu zmieniali się trenerzy, przychodzili najlepsi zawodnicy Stoudemire, Melo, Rose, a i tak nawet nie mogą się zakwalifikować do play off... Dla mnie to jakaś masakra. Presja dużego miasta i bagaż historii? Wczoraj przegrali nawet derby z wyjątkowo słabymi w tym roku Nets... To fatum ma nawet nazwę : James Dolan !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Dla Dolana sukces finansowy jest ważniejszy od sportowego.,a MSG to prawdziwa kopalnia złota.,Dla wielu zawodników sam fakt gry w barwach Knicks jest szczytowym osiągnięciem w karierze.,Tak samo wybór do Sixers jest dla młodych prospektów najtragiczniejszym zwieńczeniem młodości., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Fatum się nazywa Oddaliśmy ewinga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi