memento1984 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Jose on the loose, cos ktos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Ian Begley @IanBegleyObserwowany Więcej Pistons lose, Knicks win. NYK is 4 games out of the 8th with 21 to play. FWIW: 5 of NYK's next 7 are against team with records below .500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 I ja się pytam po co te 8 miejsce... Wysłane z Xiaomi Mi5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Żeby Rose'a podpisać <śmiech przez łzy> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 aby na MSG wydrukować ogromny banner LBJ vs Melo taki na cały budynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) Ligowe źródła donoszą że Melo chciał pogadać z Philem o tankowaniu, ale Phil w tym czasie spał. #takbylo Wysłane z Xiaomi Mi5 Edytowane 2 Marca 2017 przez denixior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 :D :D “I’m trying to put pieces of my game together,” Rose said after Thursday’s optional practice at Temple. “I’m not shooting 3s yet. Hopefully I’ll start shooting them in the playoffs. It’s going to take a lot of sacrifice and dedication to get there. I’m just adding pieces to my game throughout the season. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Kariera się kończy i ppokapowal się ze warto mieć trójkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Niech oni już go zwolnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) :grin: :grin: „Z obfitości serca usta mówią” Edytowane 3 Marca 2017 przez denixior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 The Real Tank Commander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Tylko ja miałem bekę gdy Rose był faulowany przy wjeździe, a pasiaki widząc na powtórkach, że ewidentnie dali dupy musieli i tak dać piłkę Sixers? Edytowane 4 Marca 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Tylko ja miałem bekę gdy Rose był faulowany przy wjeździe, a pasiaki widząc na powtórkach, że ewidentnie dali dupy musieli i tak dać piłkę Sixers? Pewnie sprawdzali kto ostatni dotknął a wtedy nie ma możliwości odgwizdania faulu 'wstecznie', co jest kompletnym debilizmem i przez to raz na jakiś czas takie kwiatki się trafiają. Edytowane 4 Marca 2017 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Ostatni w tej "zabawnej" akcji piłkę dotykał gracz 76ers i było to tak oczywiste, że aż nie cieszy mnie porażka i zwiększenie szansy na Lonzo Balla Ogólnie dwie akcje po czasie były rozpisane pod Dariusza R. który najpierw przestrzelił łatwy layup, a później sędziowie go okradli z opisanej akcji powyżej. Melo chciał zrobić powtórkę z MSG, wygrać i przy okazji tak bardzo udowodnić coś Andersonowi, który robił z niego szmatę cały mecz, aż posypały się techniczne. Mam też wrażenie, że Lee w ostatnim rzucie mógł to zrobić z lepszej pozycji niż wyskok z półobrotem. Zgadzam się z Panem Januarym, że w samej końcówce wyglądało to na chęć przegrania przez obydwie ekipy. Fajne jest też to, jak Porzingis mając mismatch nie dostaje piłek, by wykorzystać przewagę wzrostu. Na plus można zliczyć dzień konia Thomasa i poświęcanie swojego wątłego ciała przez Bakera. Następny mecz z GSW Panowie, wiecie co robić A gdybyście nie wiedzieli, to przypominam: Edytowane 4 Marca 2017 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valus Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Nie denerwuje Cię ten Lee? on w tym sezonie zjebał każdy chyba rzut w końcówce meczu. I dalej mu dają rzucać. To już lepiej, żeby Derrick rzucił z 14 metra, byłaby większa szansa, że to wpadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Niedawno (albo ja dawno sprawdzałem) był w top 3 w % za 3 w lidze. Teraz sprawdziłem i jest na 9 miejscu. Najcelniej rzuca w zespole więc nie dziwię się, że akcja poszła pod niego. Jest jeszcze Lance Thomas z lepszym wynikiem, ale te 1.6 próby na mecz nie robią z niego killera w końcówce. Do tego Lee daje przyzwoitą obronę, wydaje mi się, że trochę rządzi w szatni, nie boi się mówić tego co myśli w mediach na temat zespołu i ogólnie za tą cenę jestem z niego zadowolony. Swoją drogą Horny namawia go do oddawania większej ilości rzutów i bycia bardziej aktywnym w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Nie wiem co wy sobie dyskutujecie ale jest mecz w msg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=CBjJ4O403zM "D'angelo jest lepszym wyborem" Pierwszy chyba mecz w karierze w którym KP wygląda ok przy Greenie. Dotychczas łagodnie ujmując było słabo. Edytowane 5 Marca 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Knicks City Dancers robią więcej dobrego na parkiecie przez 2 minuty niż Rose przez cały sezon. Wysłane z Xiaomi Mi5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valus Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Rose przecież gra przyzwoity sezon. Przypomnij kiedy mieliście lepszą jedynkę w Knicks? 20 lat temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi